Over ons

 Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij LivingHip!

Mijn naam is Andrea de Groot en ik ben eigenaresse van LivingHip. In mijn webshop vind je voornamelijk duurzame en fairtrade interieuraccessoires van Nederlandse bodem, maar ook uit bijvoorbeeld Scandinavië. Het allerbelangrijkste is dat alle accessoires een mooi verhaal hebben.

Via Instagram kwam ik in aanraking met veel leuke kleine ondernemers die met hart en ziel mooie (interieur)producten maken. Zelf maakte ik al wandkleden, dus ik kon alleen maar heel veel bewondering hebben voor de mens achter een zelfgemaakt item. Ik begrijp namelijk als geen ander hoeveel geduld, liefde en tijd er voorafgaat aan een mooi eindproduct.

Toen ontstond het idee om onze krachten te bundelen. Een webshop voor duurzame en fairtrade woonaccessoires van creatieve ondernemers. Hoe tof zou het zijn om een plek te creëren waar handgemaakte, eerlijke en unieke woondecoratie de aandacht krijgt die het verdient? LivingHip was geboren!

Naast alle handgemaakte producten van Nederlandse bodem hebben we ook een aantal prachtige interieuraccessoires en lifestyleproducten in het assortiment opgenomen. Deze sluiten naadloos aan bij de feeling van onze ambachtelijk gemaakte items. Mooie producten met een Scandinavische of etnische uitstraling. Soms ook unieke vintage vondsten waarmee je een speciaal item in huis haalt dat past bij de laatste woontrends.

Ook zijn we bij LivingHip dol op eenvoud. Alle lifestyle- en woonaccessoires in onze webshop zoeken we met zorg uit en onze kernwoorden blijven altijd: duurzaam, kwaliteit en fairtrade.

Wat zijn we met zijn allen trots dat het gelukt is! We hebben hard gewerkt om deze webshop mogelijk te maken. Alle handgemaakte producten zijn uniek en met liefde gemaakt. Daar staan we voor!

Kijk eens rond in de webshop, laat je verrassen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan word je op de hoogte gehouden van kortingsacties, nieuwe items, wooninspiratie en blogs.

Veel plezier en een lieve groet, Andrea