Over mij

 Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij LivingHip!

Mijn naam is Andrea de Groot en ik ben eigenaresse van LivingHip. Op mijn website vind je voornamelijk duurzame en fairtrade interieuraccessoires van Nederlandse bodem, maar ook uit bijvoorbeeld Scandinavië. Het allerbelangrijkste is dat alle accessoires een mooi verhaal hebben.

Via Instagram kwam ik in aanraking met veel leuke kleine ondernemers die met hart en ziel mooie (interieur)producten maken. Zelf maakte ik al wandkleden, dus ik kon alleen maar heel veel bewondering hebben voor de mens achter een zelfgemaakt item. Ik begrijp namelijk als geen ander hoeveel geduld, liefde en tijd er voorafgaat aan een mooi eindproduct.

Toen ontstond het idee om onze krachten te bundelen. Een webshop voor duurzame en fairtrade woonaccessoires van creatieve ondernemers. Hoe tof zou het zijn om een plek te creëren waar handgemaakte, eerlijke en unieke woondecoratie de aandacht krijgt die het verdient? LivingHip was geboren!

Naast alle handgemaakte producten van Nederlandse bodem hebben we ook een aantal prachtige interieuraccessoires en lifestyleproducten in het assortiment opgenomen. Deze sluiten naadloos aan bij de feeling van onze ambachtelijk gemaakte items. Mooie producten met een Scandinavische of etnische uitstraling. Soms ook unieke vintage vondsten waarmee je een speciaal item in huis haalt dat past bij de laatste woontrends.

Bij Livinghip verschijnen sinds kort ook wekelijks leuke blogs. Deze kunnen over van alles gaan. Uiteraard interieur maar ook vakanties, hotspots, recepten, diy projectjes en product reviews komen aan bod.

Samenwerken met mij? Een blog over jou product, een of meerdere posts op mijn instagram, facebook en twitter account? Stuur me een mailtje! Dan kijken we samen wat er mogelijk is 🙂

Liefs, Andrea