Livinghip!

Nieuwe blog geschreven door Ayla ook wel bekend als Happy-Ayla.

Vandaag een blog geschreven door blogger en infuencer Ayla, beter bekend als Happy-Ayla. Deze leuke dame heeft haar eigen website waar ze blogs en vlogs plaatst over interieur en lifestyle. Ook organiseerde deze duizendpoot het Happy-IG-Event waar maar liefst 100 interieur lovers, infuencers en bloggers aanwezig waren! Vandaag laat ze haar licht schijnen over de webshop van Livinghip. Lees je mee?

 

 

 

Livinghip!

Een onwijs toffe webshop met allerlei artikelen van woonaccessoires tot lifestyle items. Je vindt er van alles.

Maar niet zomaar items wat je in ieder andere woonwinkel zou tegen komen. Ik ken Andrea al een tijdje en ze zoekt alles uit met zorg. En wat zij thuis zou neerzetten, wat zij mooi vindt. Maar ook met het oog op de komende trends. En dit maakt Livinghip zo uniek. Vaak gaat het om het commerciële plaatje. Maar Andrea zorgt dat haar webshop dichtbij haar blijft. En maakt natuurlijk zelf ook schitterende items waar veel liefde in zit. Ze maakt de meest bijzondere wandhangers die onwijs mooi zijn. Ook is er ruimte voor andere creatieve ondernemers waaronder Tatjana van Tatjana’s world.

Verschillende stijlen zijn te vinden in de shop zoals ik het zou omschrijven, Scandinavisch, boho, eclectisch en soms met een etnische uitstraling. Deze stijl vind je ook in Andrea haar huis terug.

 

 

Goed om te weten is dat de producten duurzaam zijn. En je vindt ook weleens een vintage pareltje ertussen. Wat aansluit op de laatste woontrends!

Of je nou een mooi schapen vacht, een kandelaar of een toffe tas zoekt. Bij Livinghip valt van alles te shoppen! Uniek en zeker geen massa productie. Dat maakt Livinghip zo bijzonder. Van bijna alle items zijn er maar een paar wat maakt dat je unieke woonitems in je huis hebt!

Voorzien van de laatste woontrends en betaalbaar niet te vergeten! Dus kijk eens rond of er ook voor jou iets unieks tussen zit.

Groetjes, Ayla.

 

 

No Comments

Leave a Comment