Stylingtips voor de manden van LivingHip

Deze week weer een blog van gastblogger en instagrammer Mirjam Hart

 

Stylingtips voor de manden van LivingHip

Bij LivingHip kun je terecht voor de leukste interieuraccessoires. De manden zijn populaire items. Niet alleen om hun hippe uiterlijk, maar ook om hun functionaliteit. Manden kun je namelijk op heel veel manieren gebruiken. Ze zijn het perfecte stylingobject in ieder interieur. Ben je benieuwd wat je allemaal met manden kunt doen? Ik geef je graag 5 stylingtips met de manden van LivingHip.

5x manden in je interieur

Opbergers

Het eerste waar je misschien aan denkt bij de functie van een mand is om het te gebruiken als handige opberger. Daar zijn de open baskets van Yoshiko ook zeker geschikt voor! Denk maar eens aan een wasmand, lectuurbak of om speelgoed een beetje stylish in op te bergen! Kleine manden kunnen zelfs nog dienst doen als fruitschaal in de keuken.

 

Plant in de mand

Maar met de komst van de Urban Jungle trend kwam ook het fenomeen “plantenmand”. De manden van Yoshiko kun je heel goed gebruiken voor een mooie kamerplant. In het hennep vaasje staat een leuke cactus ook heel trendy.

 

 

 

Aan de muur

Waarom zou je een mand alleen maar neerzetten? Aan de wand kun je hem veel beter zien. Als je denkt dat alleen platte manden als mooie muurversiering gebruikt kunnen worden, heb je het mis. Niet al te diepe manden kun je ook met de bodem aan de muur bevestigen, zodat je het meteen kan gebruiken als bijvoorbeeld nisje om een hangplant in te zetten of andere kleine accessoires in tentoon te stellen.

 

 

 

Lampenkap

Nog een out of the box idee om te stylen met manden: Gebruik een grote mand als lampenkap! Op Pinterest kun je talloze voorbeelden vinden van manden die zijn omgetoverd tot lampenkap. Echt heel gaaf! Helaas moet je dan wel een gat maken in de onderkant en het gebruik van led lampen (die niet heet worden) is hierbij wel aan te raden.

 

Kattenmandje

Heb jij een kat als huisgenootje? Dan kan je harige vriendje zo’n mooie mand vast ook wel waarderen. Met een handdoek of een dekentje erin maak je in een handomdraai een fijne schuilplaats voor je kat. Leg de mand op z’n kant of laat je kat z’n klauterkunsten zien door de mand rechtop te laten staan.

 

Dit zijn mijn 5 stylingtips waarbij je manden kunt gebruiken. Nu ben ik wel benieuwd…Waar gebruik jij manden voor?

 

 

 

 

No Comments

Leave a Comment