Tatjana’s World

Over Tatjana’s world

 

Geinspireerd door de natuur in al zijn vormen, muziek en mijn omgeving zijn mijn aquarellen een reflectie van de uitwerking die bovenstaande dingen op mij hebben. Vandaar de naam Tatjana’s World, alles om mij heen leidt tot wat er op papier komt te staan.

Ik kan bijvoorbeeld een super vrijgevochten gevoel krijgen van een bepaald stuk tekst uit een liedje. We hebben allemaal wel eens keihard mee staan zingen met een nummer waarna we onszelf onoverwinnelijk voelden, toch? Al was het maar een minuutje.

Die ene zonnestraal die je opvrolijkt op een dag met liters regen. Onverwachte kleine dingen met een groots effect. Dat gevoel, dat je je even helemaal niks van alles aantrekt en je intens blij bent. Dat gevoel wil ik vast leggen in mijn werk. Er iets visueels en tastbaars van maken zodat ik, maar hopelijk ook jij, dat verslavende gevoel, die herinnering even wat langer vast kan houden.

De materialen die ik voornamelijk gebruik zijn aquarelverf van Winsor & Newton op 300grams aquarelpapier van verschillenden merken. Ik schuw echter andere materialen zeker niet en vind het leuk om weer nieuwe werkmethoden te ontdekken.

Create, grow, try and expand, dare, jump and just see where you land.
Tatjana Foekema