In de media

Op deze pagina deel ik verschillende artikelen waarmee ik in de media ben verschenen.


VLOG: Weekendje weg met de meiden in een TINY HOUSE || VERRAST MET BABYSHOWER! || cooked by Renske

Hey lieve kijker! Welkom op mijn YouTube kanaal en wat leuk dat je de moeite neemt om deze video te kijken! Samen met een Andrea, Tatjana & Marieke mocht ik logeren in een Tiny House in Droompark Maasduinen. Zou je ook wel een keer een weekendje naar zo’n leuk klein huisje willen?

Een sfeerimpressie van weekendje weg in een Tinyhouse van Droomparken.nl

Op 15 september 2019 gaf ik samen met Marieke Rijksen een workshop/lezing over een Insta Worthy look voor je winkel op de  Interieur Collectie Dagen.

Evelyn Struik bij Andrea de Groot (Living Hip): “Laat die romantiek maar weg!”

Evelyn kijkt vandaag binnen bij Andrea de Groot, beter bekend als Living Hip. Andrea combineert het liefst allerlei kleuren en printjes, dat geeft gezelligheid! Meer inspiratie voor huis en tuin? Ga naar www.eigenhuisentuin.nl!

YouTube Filmpjes met Evelyn Struik van Eigen huis en Tuin.

IG Spring Gathering 11 Mei 2019 @ Energiehuis Dordrecht

Op 11 mei 2019 vond de IG Spring Gathering plaats in het Energiehuis in Dordrecht. In deze video zie je een kleine compilatie van de dag.

Een sfeer impressie van de IG Lunch Spring Gathering 11 mei 2019

Designer Spotlight – Andrea Groot

Tell us a bit about your background, where you are from, and how you got started? My name is Andrea, I’m 46 and I live in Dordrecht, The Netherlands. I’m married to Peter and mum to 2 kids, Kim and Teun. When I was younger I already enjoyed doing little DYI projects in my first home.

Binnenkijken bij Andrea! – Jellina Detmar Interieur & Styling blog

Vandaag mogen we BINNENKIJKEN in het prachtige jaren ’30 huis van Andrea! Andrea is 45 jaar, gelukkig getrouwd met Peter. Vroeger was ze werkzaam in de kinderopvang, tegenwoordig mede werkzaam in het bedrijf van haar man. En heel druk met haar prachtige macramé art, ze…


Andrea uit Dordrecht heeft een ‘urban jungle’ vol met vintage

Andrea de Groot woont al bijna tien jaar met haar man Peter en hun zoon aan de Dordtse Stevensweg. In een huis vol vintage en groene planten. Lees verder op AD.nl


21 juli 2018