OVER MIJ

Een Gepassioneerd iemand
die graag onderneemt

Hi, ik ben Andrea de Groot, gepassioneerd door interieur en lifestyle. Ik heb heel uiteenlopende carrières gehad in mijn leven. Geen touw aan vast te knopen soms maar je mag van mij aannemen dat alles wat ik aanpak – ik met vol enthousiasme doe. Tegenwoordig ben ik vooral bezig als Content Creator, blogger en Instagrammer.

Ik woon samen met mijn man, zoon en beestenboel in het mooie Dordrecht maar ben van origine Limburgse. Mijn dochter is al een aantal jaren geleden uitgevlogen. Ik ben 45+ jaar oud en toch voel mij eigenlijk geen leeftijd. Zo kan ik kinderlijk enthousiast zijn en tegelijkertijd ook doodserieus. Voel ik mij van Pippi tot Granny. Mijn interesses zijn breed, ik weet dan ook van heel veel een beetje…..

Persoonlijk ben ik voor het verspreiden van een beetje liefde, dit klinkt wellicht zweverig in je oren maar hiermee bedoel ik dat een glimlach of vriendelijk woord niks kost en echt een wereld van verschil kan maken. Eigenlijk ben ik een bloemenkind. Hou van het leven en van de liefde. Oppervlakkig ben ik ook, diepgang is er wel alleen niet met iedereen. Een gebrek.

Mijn schrijfstijl is heel expliciet, duidelijke taal daar houd ik van. Ik schrijf zoals ik het denk, rauw, eerlijk en in klare taal. Schrijven valt in de categorie Passies.

Schrijven doe ik ook voor bedrijven, je kunt mij vragen om een blog of column te schrijven, een eerlijk review te geven over een product of mooie content te maken op Instagram waar ik inmiddels meer dan 100K volgers heb. Meer daarover kun je vinden onder contact.

Ik heb hieronder een paar woorden die op mij van toepassing zijn voor je uit het woordenboek getrokken.

NR 1
THINGS YOU SHOULD KNOW

|

|

|

|

|

|

Gepassioneerd

1)Bewogen 2) Geëmotioneerd 3) Geestdriftig 4) Gevoelvol 5) Hartstocht 6) Hartstochtelijk 7) Heetbloedig 8) Heetgebakerd 9) Heftig 10) Stormachtig 11) Temperamentvol 12) Verzot op 13) Vurig 14) Warmbloedig.

Enthousiast

1) Begeesterd 2) Bevlogen 3) Bezield 4) Dweper 5) Fervent 6) Gedreven 7) Geestdriftig 8) Gloedvol 9) Heel blij 10) Met geestdrift 11) Uitbundig 12) Verruktheid 13) Vurig 14) Warm 15) Wild

Oppervlakkig

1) Aan de buitenkant 2) Eendimensionaal 3) Gemakkelijk 4) Globaal 5) Licht 6) Los 7) Losjes 8) Luchtig 9) Meegaand 10) Met de Franse slag 11) Niet grondig 12) Niet uitputtend 13) Onbekookt 14) Ondegelijk 15) Ondiep 16) Ondoordacht 17) Onnauwkeurig 18) Superficialis 19) Terloops 20) Vlook 21) Vlot 22) Vluchtig

Expliciet

Ex·pli·ciet bn, bw uitdrukkelijk, letterlijk zogezegd (tegenst impliciet) nadrukkelijk, duidelijk, uitdrukkelijk

Welkom op mijn blog over interieur & mij. Een blog waar ik je wil amuseren, aan het denken te zetten of informeren. Altijd met een lach en liefde. Wel hard, soms.

Liefs Andrea