Ik ben Andrea de Groot, werkzaam als interieur stylist, blogger en content creator. Moeder van 2 heerlijke kinderen en getrouwd met de liefste.

Mijn passies zijn uiteenlopend en nogal veranderend van aard maar ik ben een echte interieurfreak en houd van het geschreven woord. Als blogger vind ik het geweldig leuk om content te maken voor bedrijven en merken die aansluiten bij mijn persoonlijke smaak. Ik streef zakelijk naar langdurige relaties met inhoud. Ook schrijf ik regelmatig een persoonlijk blog of deel in mijn blog een receptje wat ik zelf heerlijk vind. Ook schrijf ik graag over onze vakanties, weekendtrips, uitjes en events.

Naast blogger ben ik ook instagrammer pur sang. Ik houd van het contact met mensen vanuit de hele wereld en kan hier mijn interieur obsessie heerlijk delen met andere interieur liefhebbers. Als content creator ben ik ook werkzaam op Instagram.

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn eerste autobiografische roman. Heel intensief maar ook heel mooi om te doen. Ik verwacht nog wel een jaar of twee nodig te hebben.

Heb je een vraag, wil je samenwerken of zomaar iets kwijt? Mail me!

Liefs, Andrea


Blijf op de hoogte van de laatste blogs, tips en verhalen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: