Over mij

Β Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij LivingHip!

Hi, mijn naam is Andrea de Groot en ik heet je welkom op mijn website! Een jaar geleden begon ik deze website die voornamelijk de focus had liggen op de webshop. Een jaar later is de aandacht verschoven naar de blogs. De webshop blijft onderdeel van de website maar er heeft een frisse wind gewaaid door de website.

Ik schrijf eigenlijk al sinds ik jong was. In een schriftje (Toen hadden we nog geen word) over mijn alledaagse dingen. Een soort van dagboekjes waren dat. Later ging ik schrijven op internet. Reageren onder columns en een heuse webpagina waar ik zelf stukjes plaatste. Dat verwaterde later, er kwamen weer andere dingen op mijn pad, waaronder een baby πŸ™‚ Ik ben altijd blijven lezen, verlies me graag in een goed boek. Ik houd dus enorm van taal en het geschreven woord.

Vanaf nu zie je dus naast de leuke en duurzame artikelen in de shop ook blogs en gastblogs die zich richten op interieur, lifestyle, fashion, en food. Maar ook een persoonlijke noot of tips over bijv. instagram of welke hotspots te bezoeken komen aan bod. Ik houd het graag breed.

Samenwerken met mij? Super leuk! Ik schrijf graag blogs over producten, (online)shops en alles wat met interieur, fashion en lifestyle te maken heeft. Uiteraard kijken we eerst samen wat het beste past. Ook is het mogelijk om te adverteren (posts en stories) via mijn instagram account, facebook en twitter. Mijn grootste bereik ligt bij instagram, mijn engagement ligt gemiddeld rond de 6% Β en inmiddels heb ik 34.000 trouwe volgers. (laatste update 1 Augustus) Wel doe ik alleen samenwerkingen waar ik ook volledig achter sta. Bij interesse zie ik graag je mail tegenmoed opΒ  info@livinghip.nlΒ  of kijk even onder het kopje samenwerken.

Tevens schrijf ik graag over leuke events, na uitnodiging en aanwezigheid verschijnt er altijd een blog.

Have fun and keep smiling!

Liefs, Andrea