Eind januari 2020 ben ik Melanie (22) mijn instagramaccount begonnen om mijn passie voor interieur te delen met andere lieve instagrammers. Mijn instagram wil ik niet alleen maar over interieur laten gaan, maar ook over mode, sport en mijn eigen gevoel. Dit omdat ik graag mijn eigen creativiteit erin kwijt wil.

Onze voorkeur gaat uit naar donker. We wisten direct wat wilde, een luxere uitstraling ! In een avond samen gebrainstormd en de volgende dag aan de slag.

 

Terug naar het onderwerp , het interieur van ons vind ik warm, donker, stoer en chique samengevat. Waar ik op het moment het meest trots op ben is onze huiskamer. Vanaf dag 1 was de huiskamer meteen knus doordat wij gelijk alle spullen konden neerzetten zoals op de onderstaande foto’s.

 

Voordat wij de sleutel kregen heeft ooit iemand tegen mij gezegd: “Het wordt echt een kermis bij jullie”. Achteraf nam ze het terug. Zonder moodboard of enige voorbereiding ging we op pad voor onze meubels. We kochten letterlijk wat we mooi vonden. De kleuren die je het meest terug ziet komen is roestkleur, donkergroen, zwart en goud.

 

Begin februari heeft onze slaapkamer een metamorfose gekregen, dit is het volgende waar ik mega blij mee ben. Het ging van simpel groen naar chique grijs-zwart. Onze voorkeur gaat uit naar donker. We wisten direct wat wilde, een luxere uitstraling ! In een avond samen gebrainstormd en de volgende dag aan de slag.

Het stylen zit beide bij ons in de vingers , maar toch mag ik het meest bepalen.
Hopelijk kan ik jullie inspireren en mijn passie delen via mijn account. (@mellifestylee)

Liefs,
Mell 🖤

Korte bio over Melanie:

Melanie is 22 jaar en woont in Schijndel, een mooi dorpje in Noord- Brabant samen met haar vriend Thomas.  Haar interieur stijl is te omschrijven als eclectisch chique met warme kleuren. Je vindt meer over Melanie op haar Instagram account @mellifestylee. De moeite waard om Melanie te gaan volgen! 

 

Tags:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *