Inkopen bij Tica-een fotoverslag.

Natuurlijk is inkopen doen voor de webshop nooit een straf, dus gingen Kim en ik eropuit om mooie nieuwe items te kopen bij Tica. Tica is een groothandel voor interieur en lifestyle winkels, vele mooie merken zijn vertegenwoordigd bij deze groothandel. We kwamen rond half 11 aan en hadden er veel zin in! Hieronder volgt een foto verslag van onze dag bij Tica!

 

Ik had wat ideetjes, welke nieuwe items ik graag in de shop wilde. Zo vind ik de glazen vierkante stolpen/opbergdoosjes prachtig! Je kunt er een miniplantje of cactus in kwijt maar ook bijvoorbeeld een mooie kaars of een foto van een dierbare. De rechthoekige opbergdoosjes lenen zich uitstekend om sieraden in te bewaren die gezien mogen worden. De kastjes op deze foto’s zijn favorieten van mij maar te groot voor in de shop. De glazen vierkante en rechthoekige stolpen/opbergdoosjes zijn vanaf vandaag wel verkrijgbaar in de shop!

  

Er valt zoveel moois te zien bij Tica, een trend die we veel zagen was het gebruik van brons en goud in het interieur. Ook veel warme kleuren zoals terra, oranje en diepblauw, gecombineerd met eclectische items kwamen we veelvuldig tegen. Een trend die mooi aansluit bij livinghip! We voeren het merk Vanilla Fly  waarvan we stoere posters in de shop hebben maar ook kekke tafellampen met een eclectische twist.

      

Na een uurtje of 3 hadden we best trek, dus gingen we even lunchen in het restaurant. Met een lege maag shoppen is nooit een goed idee, gelukkig hadden ze heerlijke broodjes en gezonde smoothies.

 

Toen we de lunch op hadden gingen we er weer vol in, we kwamen veel mooie merken tegen zoals Broste Copenhagen, Pole to Pole furniture, , Kinta en Rustik Lys. Van dit laatste merk hebben we een aantal mooie buitenkaarsen ingekocht. Deze kaarsen zitten in een stoere emmer met hersluitbaar deksel en zijn echt een eyecatcher op het terras deze zomer. Vanaf vandaag te vinden in de shop!

      

Tot slot hebben we nog toffe buitenlampen gevonden maar ook heerlijke geurkaarsjes, coole klokken en gouden flamingo’s (en nog veel meer).  Deze week allemaal te vinden in de shop.

 

Moe maar voldaan gingen we weer naar huis, met een auto vol nieuwe items! Kortom, wij hebben een leuke dag gehad. We vonden het erg leuk om dit fotoverslag te maken en zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Lieve groet,

Andrea

 

 

 

 

 

Categories:

8 Reacties

    • Hey! Ja we hebben super leuke spullen gekocht! Ik moet me echt inhouden daar om niet voor mezelf te shoppen 🙂 Thanks voor je berichtje Shar! XXX

  1. Leuk stuk in de krant Andrea, ik heb nu eindelijk het adres van je website gevonden.
    Super leuke spulletjes, jammerdat wein de toekomst kleiner gaan wonen en ik nu al veel in de kelder heb staan.
    Groetjes van de buren.

    • Hoi Thea! Wat leuk dat je mijn site gevonden hebt! In die kelder van jou zou ik ook wel eens willen rondneuzen, haha! Groetjes, Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *