De week begon lekker, beetje vettig nog maar lekker. Er stonden leuke dingen in het verschiet zoals een uitje naar ByBoo met de prijswinnares van de 100K Give Away en Het afscheid van Teun op school. Maar het leukste blijft toch Soof, de liefde voor dat mormeltje kwam snel en hard. Mijn relaas week #12, zo al bijna 3 maanden Dre 🙂

 • Maandag dus een vette kop. Te vroeg gejuicht, het is nog niet gedaan. In de avond hadden we afscheid op school, Teun is klaar, officieel geen kind meer maar puber. Hij heeft de baard in de keel en is 3 schoenmaten gegroeid in 3 maanden tijd. I kid you not. Moet erg wennen aan zijn nieuwe mannelijke stem en als hij mij belt schrik ik nog steeds, denk in eerste instantie met een enge man te maken te hebben. Wat heb je met mijn kind gedaan!! Je verwacht toch dat stemmetje dat hij jaren had.

 

 • Dinsdag had ik een allerleukste meeting met Natascha, de prijswinnares van de Give Away die ik samen met het toffe merk By Boo had gehouden. Een heerlijk mens, ik was dan ook blij dat zij als winnares uit de bus was gekomen. Je moet er toch niet aan denken dat je een paar uur met iemand zit opgescheept die je eigenlijk niet zo ligt? Had gekund, niet gebeurt. Later deze week nog een uitgebreid verslag van die dag in een blog. Ja gesponsord, nou en? Natascha hoor je niet klagen hoor, doe jij dat dan ook niet.

 • Woensdag avond was dan echt het allerlaatste uitje van de basisschool. De kinderen hadden helaas geen musical kunnen maken maar wel een echte movie! Hoe cool dat we deze mochten gaan bekijken in het Dordtse Museum. We hebben gelachen, een traan weggepinkt en het verhaal basisschool voorgoed afgesloten. Ik heb nog gebloosd. Mijn blogs worden gelezen door andere moeders! Kom ik nu achter, als er geen weg meer terug is. Als ik mijn bek al meerdere malen een douw heb gegeven. Geeft niks, ik vind het allemaal leuk, dikke knipoog naar jullie! 😊

 

 • En dan donderdag, ik ging weer naar Soof en nam man en kind mee. De liefde is echt bijna pijnlijk. Ken je dat? Ik heb het geprobeerd te analyseren, dat overweldigende gevoel van liefde en stuk gaan als ik naar Soof kijk. Soof met man of Teun. Soof met papa. En Soof met broertjes. Soof met hond. En het aller allerergste – klinkt dramatisch en is het ook – is de aanblik van Soof met Kim. Dat is zo intens. Ik denk dat ik het komt door twee dingen.

 

 • Ten eerste hoef ik niet te zorgen alleen maar te lieven. En wat ik vooral denk dat het is – is dat ik weet wat Kim voelt voor Soof omdat ik dat voor haar voel vanaf het moment dat ze geboren is. Dat idee dat maakt mij denk ik zo’n ongelooflijke huilebalk momenteel. Dat zij nu ook die onvoorwaardelijke liefde voelt. Dat lieve mensen, dat is het denk ik. Okay Dre, genoeg eenhoorns die hartjes schijten, we get the picture.

 

 • Vrijdag genoot ik van een rondje Dordt, ik hou van deze stad. Ik hou van de oude panden, de klinkers op staat en de vele toffe winkeltjes. We dronken een cappuccino en kochten een brood bij Nobel’s brood en een onesie voor Soof bij de super leuke winkel Kind zo blij. Top ochtend!

 • Het weekend heb ik mijn muurschildering afgemaakt. Nu heb ik geloof ik de indruk gewekt door een foto dat ik dat allemaal uit de hand heb gedaan. Oeps, ik heb met sjabloon gewerkt mensen. Ik ben geen kunstschilder maar een Flexa kleurvriendje. Net iets anders!

 

Fijn weekje, weer om. Mijn relaas week #12 alweer, gaat hard. Ik wil komende week ergens naartoe, gewoon een dag of twee met mezelf zijn. Eens kijken of dat gaat lukken.

Tags:

22 Reacties

 1. Die Teun haha. Ik denk dat je inderdaad ontdekt hebt wat al die emotie steeds triggert. Hoe dan ook, het lijkt me een heerlijk gevoel. Geniet van je week lieverd. Kus

 2. Jeetje dat gaat echt snel met baard en voeten. Maar straks zegt Teun gewoon met zware stem: mama ik luf jou, waar zijn de autosleutels ;-). Liefde voelen is zo mooi dus snap ‘m dat je vol schiet als jij de hele familie met Soof ziet. Mooie week lieffie en pak die twee dagen. Dik verdiend xxx

 3. Hier is spruit gelukkig nog een klein ventje al gaat ie richting van de basis af. Ik geef m weinig voedsel dat t ook zo nog even blijft want kan en wil nog niet wennen aan oude kinderen. Peggy voor hem.
  Zo leuk geschreven deze week! Ik hou ervan!!! Ennnn die onvoorwaardelijke liefde die zie ik nu al voor me en doet nu al zeer. Nuchter als ik ben hou ik dat dus ook tegen. Ook sprietje krijgt geen voedsel meer . U wordt bedankt

 4. Oooh i feel you! Hero nu naar havo3, hessel groep 5, maar als de dag van gisteren dat ze geboren zijn. Al die fases.. pfff..
  Wat is Soof een lieverdje! Zo mooi!

  Mens wat ben je leuk! Fijn om je weekje weer gelezen te hebben. Geniet van je nwe week!
  Kus kus Nath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *