Eindelijk was het dan zover! Ik mocht met de gelukkige prijswinnaar Natascha gaan Give Away shoppen in de mooie showroom van ByBoo in Barneveld. Op dit uitje had ik mij verheugd. Want hoe leuk is het om eens een echt mooie prijs weg te geven aan een van mijn volgers? Ik kan je vertellen, echt heel leuk! 

We hadden om 11 uur afgesproken in de mooie showroom van ByBoo waar ik al eens eerder was geweest. In de showroom is de collectie van ByBoo te zien maar ook bijvoorbeeld van Eleonora. ByBoo heeft een hele brede collectie. Stoelen, bijzettafels, kasten, vloerkleden maar ook heel veel verschillende accessoires zoals lampen, beelden, vazen en klokken vind je terug in hun collectie.

Groot fan!

ByBoo onderscheidt zich als merk vooral door hun uitgesproken keuzes. Ik ben zelf al jaren fan van het merk en heb dan ook verschillende items in mijn huis. Het verveelt nooit. Ik vond het dan ook supertof dat Natascha – die op Instagram de Give Away had gewonnen – voor maar liefst €750 aan items mocht gaan uitzoeken!

 

Toen ik aankwam was Natascha al binnen. Ik werd hartelijk ontvangen door Julius, brandmanager bij ByBoo en mijn contactpersoon. Wil je meer weten over het bedrijf dan is Julius de aangewezen persoon. Ik maakte kennis met Natascha, een ontzettend vrolijk mens en we hadden beide zin in de dag. Na een kop thee en korte uitleg door Julius konden we gaan struinen door de showroom.

Prachtige Collectie.

Wat was er weer veel te zien! Ik werd op slag verliefd op een spiegel en vloerkleed. Maar we waren hier niet voor mij haha! Natascha had al min of meer besloten dat ze graag een nieuwe stoel zou willen. De kleur was ook al snel duidelijk, roze! En laten ze daar nu echt een paar toppers van hebben. We gingen ook boven kijken waar vooral de meubels van Eleonora te zien zijn. Ook al zo’n tof merk.

 

We hebben een uur rondgekeken en toen was het tijd voor een overheerlijke lunch van Ciaobatta Catering. Van winkelen krijg je honger! Tijdens de lunch konden we alvast een kleine inventaris opmaken van wat Natascha gezien had. Er waren twee stoelen die ze echt tof vond, eentje stukje duurder dan de andere. Zou ze gaan voor de dure en minder ruimte voor accessoires of toch de goedkopere en meer accessoires?

 

Na de lunch zijn we er nog eens goed voor gaan zitten, ook hadden we leuke gesprekken die niet alleen over interieur gingen. Ik was echt oprecht blij met mijn prijswinnaar! De keuze qua stoel viel uiteindelijk toch op de duurdere. Natascha vond hem net wat lekkerder zitten en hoe vaak krijg je de kans om met gesloten portemonnee te winkelen? Daarnaast zocht ze nog een te leuk bijzettafeltje uit, een aantal kussens en een plaid en ook nog een spiegel.

 

Ik geloof dat ze erg blij was met haar keuze. We hebben nog even met Julius een kop thee gedronken en kregen ook nog een prachtige bos bloemen en fles champagne mee! Daar bij ByBoo doen ze duidelijk niet aan half werk! Wat een verwennerij! Ik vond het bijzonder leuk om een mede Instagrammer zo in de watten te leggen. Dankzij ByBoo en Julius werd het een enorm geslaagde dag, hartelijk dank daarvoor!

Benieuwd waar je de collectie kunt krijgen? Of nieuwsgierig naar nog meer uit de collectie van ByBoo? Neem dan eens een kijkje bij Skyler Store! Hier kun je ook online shoppen. Veel plezier!

 

Liefs Andrea

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met ByBoo ♦

11 Reacties

  1. Ontzettend leuk en ze is goed geslaagd zeg. Heel fijn dat er in reallife ook een klik is, maakt het extra fijn. Geniet van je dag Andrea. Kus

  2. Wat fijn dat Natascha zo goed geslaagd is en jullie zo’n gezellige middag hebben gehad! Ben benieuwd naar de stoel! Fijne dag Andrea! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *