Nordal Denmark – Lente zomer Collectie

Wauw, wauw en nog eens wauw! De nieuwe collectie van Nordal Denmark is er een om van te smullen. Vorige week viel het prachtige collectie boek Spring/Summer op de deurmat en ik heb alweer een aantal favorieten items gespot! Graag neem ik jullie een klein stukje mee door de lente zomer collectie van Nordal Denmark die binnenkort verkrijgbaar is.

Te beginnen met de prachtige gevlochten leren stoelen. Deze prachtige stoelen komen binnenkort ook bij ons thuis. Je snapt dat ik hier heel blij mee ben. De stoelen zijn tijdloos en sluiten mooi aan op mijn eettafel die overigens ook van Nordal is. De stoelen staan ook mooi solidair in een leeshoek of bij een koffie hoekje.

Webbing & Rattan

Webbing blijft ook in 2021 een enorme hit, en terecht. Ik vind deze kast van Nordal echt een beauty. Ook de mooie opberger van webbing is prachtig. Mooi voor boven je bureau maar ook in de keuken misstaat deze opberger niet.

Het zitbankje met leren bekleding en rattan achterwand geeft je gelijk een Bali gevoel. Net als het prachtige headboard in rattan. Ook het zitbankje uitgevoerd in stevig rattan is prachtig en brengt Bali bij je thuis. Een trend die we nog veel dit komend jaar gaan zien.

 

 

Vazen & Glazen

Vazen. Heb je er ooit genoeg van? Bij Nordal hebben ze een enorm aanbod van vazen maar deze wilde ik toch echt met jullie delen en je begrijpt vast waarom! Hoe tof zijn de billen en borstenvaas. Een beetje lef is nodig om ze in huis te halen maar dan heb je ook echt een eyecatcher!

Tot slot laat ik jullie graag nog wat mooie items uit de servies collectie zien. Hoe mooi is deze set glazen met karaf. Ik zie mij al zitten van de zomer met vrienden in de tuin drinkend uit deze mooie set. De prachtige marmeren serveer plateau staat hoog op mijn wenslijst. Net als de andere keuken accessoires in marmer. Ik weet wat ik ga vragen voor mijn verjaardag!

Natuurlijk is de collectie van Nordal veel uitgebreider, ik deel hieronder nog wat mooie foto’s van de nieuwe collectie! Veel kijkplezier!

 

Meer Nordal inspiratie vind je hier!

Categories:

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *