Blog ’thuis bij’ deel 4

We vinden het allemaal stiekem leuk, binnen gluren bij de buren, je vergapen aan andermans interieur en ideeën opdoen bij een ander! Daarom vandaag weer een nieuwe binnenkijker bij de rubriek ‘Thuis bij.’ In deze rubriek deel ik toffe interieurs met jullie met dito inwoners. Aan de hand van een aantal vragen krijgen we een beeld hoe een interieur is ontstaan en wat de bewoner(s) fijn vinden aan hun interieur, welke wensen er nog zijn en krijgen we eventuele leuke tips! Deze week is Stefan aan de beurt bij ‘Thuis bij.’ Lees je weer gezellig mee?

Stel jezelf even voor, wie ben je en waar woon je

Hey ik ben Stefan ben afgelopen januari 36 jaar geworden en werk als visual in de detailhandel ik ben 16 jaar samen met Erwin en ongeveer acht jaar geleden hadden we het wilde idee om een garage te kopen in de prachtige stad Zwolle en om te bouwen tot woonhuis.

Hoe omschrijf jij jouw interieur/huis/stijl

Altijd heel moeilijk gevonden om dit te omschrijven omdat we kopen wat we mooi vinden, ik denk dat eclectisch het beste bij onze woonstijl past.

Wat is je ultieme woonwens. Is die al vervuld of droom je nog verder?

In dit huis wonen was al iets wat we nooit hadden durven dromen, maar we hebben nog wel een aantal wensen. Zo staat een dakterras op het wensenlijstje en zijn we bezig met de voorbereidingen van het onverbouwde stuk wat nog aan ons huis vastzit hier zouden we graag een loungeplek met sportruimte en sauna in willen. Ook zou het super tof zijn om hier een appartement en een woonstudio in te maken, we hopen hier volgend jaar mee aan de slag te gaan (to be continued)

Je beste interieur aankoop is… en waarom?

De lampen boven onze eettafel we hebben er totaal 18 gekocht waarvan er 12 boven de tafel hangen, we hebben voor alle lampen 25 euro betaald. Na wat research kwamen we erachter dat het design lampen uit de jaren 50 van het merk Peill en Putzler te zijn. Maar ook de groene vintage Gispen kast in de woonkamer was een geweldige marktplaats vondst.

Wat is een absolute miskoop geweest

Laatst twee wand consoles via marktplaats gekocht van keramiek voor in de badkamer, op de foto zagen ze er geweldig uit maar toen ze met de post bij ons kwamen waren ze best lelijk en ook nog van gips met stukken eraf 🙁 gelukkig waren ze niet duur.

Welk interieur account is een absolute aanrader?

Dat zijn er een paar.

@zilverblauw
@ouweschool1931
@jellinadetmar
@ohmariemag
@mytinyestate

En natuurlijk @andrea_groot ❤️

Heb een favoriete quote/uitspraak?

Bij twijfel altijd doen!

Heb je een leuke tip of DIY op interieurgebied? Deel hem met ons!

We waren op zoek naar een toffe tv kast, nergens een mooie kunnen vinden. Tot we bij de kringloop 2 mooie jaren 30 balkondeuren tegen kwamen met oud glas. We hebben hier toen zelf een kast in jaren 30 stijl omheen getimmerd. Is echt supermakkelijk om te doen en ook nog budget vriendelijk. Ik zal proberen binnenkort een diy filmpje te maken.

Tot slot, heb je nog een leuke toevoeging, we lezen graag mee!

Koop alsjeblieft wat je leuk vind laat je niet altijd leiden door de interieur bladen/programma’s maar zie het meer als inspiratie waar je je eigen twist aan geeft. Alles is te combineren met elkaar en maakt jou huis persoonlijk.

 

Dankjewel Stefan voor je kijkje bij jou thuis! Meer volgen van Stefan?  Instagram :@garage1930

Meer inspirerende accounts vind je onder de rubriek  ‘Thuis bij.’ 

Tags:

2 Reacties

  1. Superleuk om te lezen, verhaal van de lampen is natuurlijk geweldig. En ook bij twijfel altijd doen spreekt mij aan. Ik ben zo vaak dingen misgelopen doordat ik twijfelde. Gebeurt me echt niet weer. Benieuwd naar jullie uitwerking van de diverse projecten die nog op de wensenlijst staan. Liefs Danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *