Dit is waarom je beter slaapt in een senioren bed

Iemand die wat ouder is kan in ieder bed slapen, er is geen etiket met minimum- of maximumleeftijd. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen ‘normale’ bedden en seniorenbedden. De Suite is specialist in bedden die op maat zijn gemaakt voor zowel senioren als jongeren die gewoon graag heerlijk slapen. Neem een kijkje op de website voor alle mogelijkheden of kom langs in de showroom en ontdek zelf waarom je beter slaapt in een senioren bed.

Daarom slaap je beter in een senioren bed

Veel mensen wachten te lang met het kopen van een nieuw bed. Omdat slijtage van bedden (en mensen) doorgaans heel geleidelijk verloopt realiseren veel mensen zich niet dat ze eigenlijk niet goed liggen. Die pijn in de rug hoeft geen teken te zijn van ouderdom, misschien lig je gewoon op een bed dat doorgezakt is. Hier zijn 5 redenen om voor een senioren bed te kiezen.

1. Betere nachtrust

Als je iedere dag meer vermoeid ontwaakt dan je de vorige avond in bed was gestapt, dan wordt het tijd voor een senioren bed dat wel lekker ligt. De juiste combinatie van ondersteuning en comfort laat je lichaam en geest beter ontspannen. Je slaapt sneller, langer en dieper waardoor je de volgende ochtend uitgerust ontwaakt.

2. Proef liggen

Online shoppen kan reuze handig zijn, als het echter om een bed gaat dan moet je voelen wat je koopt. Kies daarom voor een specialist in seniorenbedden met een eigen showroom waar je het verschil niet alleen kunt zien maar ook kunt voelen.

3. Advies op maat

Sommige senioren krijgen grijs haar, andere senioren worden kaal. Iedereen wordt ouder maar wel op een andere manier. Laat je daarom adviseren door een expert in seniorenbedden die inspeelt op de vraag en letterlijk voor een passende oplossing zorgt.

4. Extra opties

Naast de opties die je direct kunt kopen is het ook mogelijk om later uitbreidingen aan te schaffen. Je hoeft dus niet over enkele jaren een compleet nieuw bed te kopen als de behoefte verandert. Dit maakt een modulair senioren bed ideaal voor iedere levensfase.

5. Optimale hygiëne

Een matras moet niet alleen periodiek worden vervangen vanwege het ligcomfort maar ook zeker vanwege de hygiëne. Bacteriën en ander vuil kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid. Met een nieuw senioren bed ben je verzekerd van een fris, gezond bed waar je weer jaren hygiënisch op kunt slapen. Daarnaast zijn seniorenbedden ontworpen om reinigen eenvoudig te maken.

Kijk voor meer informatie over een seniorenbed bij De Suite op de website of neem contact op voor meer informatie.

Niet alleen voor senioren

Er wordt vaak gedacht dat seniorenbedden alleen bedoeld zijn voor senioren. De naam geeft dit ook aan natuurlijk. Daarom kun je beter spreken van een ‘luxe’ bed, een bed met maatwerk opties en gemaakt volgens hoge kwaliteitseisen. Zo zijn er topsporters die bewust kiezen voor een senioren bed omdat ze alleen bij deze bedden de kwaliteit van nachtrust en ontspanning ervaren die ze nodig hebben om hun lichaam vitaal te houden. Zoals we al eerder hebben aangegeven is er geen etiket met leeftijd, iedereen mag op deze bedden slapen!

Categories:

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *