Flexa Kleur van het jaar 2023 – in ons huis

De nieuwe Flexa kleur van het jaar 2023 in ons huis. Het was mij gelijk duidelijk dat ik deze prachtige natuurtint in ons huis wilde toevoegen. Op slag verliefd! De kleur Wild Wonder reflecteert aan de natuur. Het is een positieve natuurlijke geeltint die ons in verbinding brengt met de natuur. En laat ik daar nou enorm veel behoefte aan hebben de laatste tijd.

 

Wild Wonder op de werkkamer

Lang hoefde ik niet na te denken waar ik Wild Wonder van Flexa zou gaan toevoegen. Ik had al een poosje behoefte om mijn werkkamer aan te pakken en er een multifunctionele ruimte van te maken. Gezien ik een studie begonnen ben en ook dagelijks mediteer en yoga beoefen wilde ik een rustige serene ruimte waar ik deze activiteiten gemakkelijk zou kunnen combineren. Een wand voor mijn bureau om te kunnen werken en leren, een fijne plek om in alle rust te kunnen mediteren en yoga te doen en zelfs voor een voetbad of zelfmassage moest er ruimte zijn.

Wild Wonder gecombineerd

Je moet weten wij hebben een gebrek aan ruimte boven. Een extra kamer zou geweldig zijn. Helaas is die er niet dus dan moet je inventief zijn. Naast de functies die ik graag in deze ruimte wil gaan uitoefenen staat hier ook onze kledingkast. Een hele puzzel dus om het een mooi geheel te maken. Gelukkig bracht de Flexa kleur van het jaar 2023 echt inspiratie. Ik koos ervoor om drie wanden met Wild Wonder te verven en een wand met de kleur Grungy Roots uit het palet Lush. Het palet van het jaar 2023. Prachtig kleuren geïnspireerd op planten en bossen.

De kleur Wild Wonder is een natuurlijke geeltint echter pakt hij bij ons meer richting een groentint uit. Dit heeft te maken met de invloed van het daglicht. Komt het licht vanuit het zuiden of westen je huis binnen dan heeft Wild Wonder duidelijk een gele gloed. Vanuit het noorden oosten (wat ik heb) neigt het naar groen. Ik vind de kleur zo prachtig weergegeven op onderstaande foto. De kleur komt zo mooi overheen met het tarwe.

Meditatie en yoga ruimte

Ik ben dolgelukkig met hoe het is geworden. Wild Wonder straalt voor mij die sereniteit van de natuur uit. Ideaal om bij tot rust te komen tijdens mijn meditatie en yoga. De kast voorzagen we van nieuwe deuren zodat ook deze mooi opgaat in het geheel. De wand met de kleur Grungy Roots is mijn werk/studeer plek geworden. Hier kan ik mij goed focussen. Zo fijn!

Door de accessoires en yoga attributen in dezelfde kalme kleur te houden straalt mijn multifunctionele kamer echt rust uit. Precies de vibe die ik voor ogen had toen ik de kleur Wild Wonder voor het eerst zag. Het is gewoon heerlijk nu om hier tijd te spenderen. Ben jij ook zo geïnspireerd door deze prachtige nieuwe kleur en zijn mooie bijpassende paletten? Laat het mij even weten, vind ik leuk om te lezen!

Liefs Andrea

Voor meer Flexa kleur inspiratie klik je hier!

Categories:

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *