Wat leuk vond ik het om eindelijk even kennis te maken met mijn buurvrouw Ellen. Ze woont hier verderop in de straat maar we hadden elkaar nog nooit ontmoet! Er kwam een heerlijke bubbelende vrouw bij me langs en ze nam wel een heel speciaal cadeautje voor mij mee!

Ellen runt samen met haar vriendin en compagnon Willemien een tof bedrijf genaamd Leathers. Op twee toffe locaties gaven ze in het verleden te gekke workshops, je kon je eigen tas maken. Ellen heeft op de IG Lunch gathering ook een workshop verzorgt vorig jaar. Hier gaf een van haar medewerkers ook een toffe workshop. Ik spreek in het verleden, natuurlijk gaan de dames weer workshops geven maar net als zovele ondernemers trof ook hun de crisis hard.

Door crisis ontstaan. 

Maar deze dames laten zich niet van de wijs brengen en begonnen aan iets nieuws wat altijd al in hun hoofd rond gespookt heeft. En zo is LeathersART ontstaan! Vanuit een crisis je ondernemerschap zo ombuigen naar iets nieuws en positiefs, dat lieve mensen vind ik echt tof! Dan ben je ondernemer in hart en ziel!

LeathersART is simpel gezegd kunst op leer. De dames maken op voorhand een schets, tekening of aan de hand van een foto een minimalistisch beeld. En dan komt echt een stukje techniek om de hoek want met “single line drawing” op de naaimachine maken ze prachtige kunstwerken. Steek voor steek naaien ze de afbeelding erop. Dit is echt handwerk, zo uniek!

Kunst op leer, ik ben fan!

Ellen liet me zien wat ze aan de hand van mijn Instagram foto’s had gemaakt en ik herkende beide beelden gelijk! Wauw! Ik ben vet onder de indruk! Het grote stuk ‘kunst op leer’ is een afbeelding van mijn twee liefsten. Mijn man en zoon Teun in silhouet. Ik vind het echt zooo tof! Daarnaast nog een klein schilderijtje waarop ik te zien ben! Met simpel lijnenspel toch zo’n krachtig beeld neerzetten. Ik ben fan!

Wil jij ook wel zo’n toffe afbeelding aan je muur? Bezoek dan even hun website en laat je verrassen door deze twee dames! Een top cadeau voor Vaderdag maar ook gewoon tof om je kind, jezelf of opa en oma te laten vastleggen op deze unieke manier!

Liefs Andrea

Categories:

Tags:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *