Een week die vooral thuis plaats vond. Wel een vruchtbare week qua klusjes en schrijven. lees je weer gezellig mee? Mijn wekelijkse relaas #3

Begin van de week.

Maandag is hier boodschappendag. Ik hou van briefjes dus ook van boodschappenbriefjes. Zonder briefje loop ik als een kip zonder kop door de buurtsuper. Dat was dus nu ook het geval – briefje vergeten – fuck en dat juist nu! Je durft toch nauwelijks terug te lopen als je iets vergeten bent. Mensen kijken je aan alsof je van God los bent! (Ben ik ook wel dus daar hebben ze een punt) En ik heb het toch gedaan. Ik ben – zonder kar ook nog wel – teruggelopen naar het hele begin van de winkel. Want daar staat de Nutella. En zonder Nutella kan Teun niet leven. Dus waagde ik het erop.

Gelukkig is het om 7.15 uur nog niet zo druk dus het bleef bij een hard schuddend nee hoofd van een andere klant wat ik compleet genegeerd heb. De rest van de dag gepoetst en Teun zijn kamer alvast opgeschoven. Naar een kant. Zodat ik de andere kant kon verven. Zo gaat dat mensen.

Dinsdag was een vruchtbare dag! Ik stond al om 8 uur met verfroller en kwast in mijn handen. Wel nog zonder verf maar goed ik stond er wel! Een half uur later was ook de verf boven en kon ik aan de slag. Heel trots deelde ik op Instagram hoe goed ik ben met strakke lijnen op een structuur muur. Waarop ik heel veel van dezelfde tips kreeg van mijn mede instagrammers! Het kon ook makkelijker met kit en zo maar dat wil ik helemaal niet! Ik vind het gewoon veel bevredigender als ik zo’n strakke lijn vanuit de losse pols verf (nou ja, ik trek wel een lijntje hoor) Dan kan ik mezelf weer even schouderkloppen. Goed gedaan Dre!

Het midden.

Woensdag ging ik verder aan project slaapkamer. Alles weer een plekje geven en bedenken hoe we de boel gingen inrichten. Ik betrek natuurlijk Teun zoveel mogelijk bij alles, het is tenslotte zijn kamer. ‘Teun wat denk je, dit kistje hier? Ja mam. En wat vind je dan van dit kussen voor erbij? Goed mam. En wat dacht je.. MAM! Doe maar! Ik vind ’t best!’ Pubers..

Donderdag stond ik sjaggie op. Klote nacht gehad. Liggen woelen als een gek dus niet lekker wakker geworden. Zou het vijfde (zesde, zevende misschien?) huis weer in de maan staan? Dat hoor je dan wel eens, dat je slecht slaapt door de maan. Ik geef persoonlijk liever mijn man de schuld, die snurkt soms. Geeneens zo hard, ik vind het puffen wat voorafgaat aan het snurken way irritanter! Want dan weet ik dat de snurk in aantocht is. Pff pff pfff pphff SNURK! Argh zwaar irritant. Ik hou van hem, begrijp me niet verkeerd (misschien leest hij wel mee, geen idee of hij dat doet. Dus schat Love you!) maar dat puffen is killing.

De rest van de dag trok ik aardig bij. We zijn nog naar het voortgezet van Teun geweest en hadden een goed gesprek daar.

Vrijdag – Zuipdag. Afgelopen maanden was echt erg. Ik heb echt te veel druivensap gezopen. Want ja, we zijn zielig, we mogen al zo weinig boehoe! Het liep uit de hand vond ik zelf dus heb ik afgelopen week het glas wijn verruild voor een gember theetje of glas water. Goed bezig Dre. Heel goed bezig en daarom heb ik mijzelf en mijn lief, want die doet mee, beloond met een heerlijke tapas en een goed glas (lees fles) wijn.

Vanaf 18 uur was op radio 2, die hier dag en nacht aanstaat, de top 50 songfestival nummers. Songfestival en drank, dan weet je waar het heen gaat. Ik heb een topavond gehad! Ik ben een sucker voor het songfestival. We aten heerlijke gerechtjes, zongen luidkeels met alle nummers mee en vielen daarna samen op de bank in slaap. Heerlijk! Iets minder heerlijk was het wakker schrikken om half 1 met een droge bakkes en een sliertje opgedroogd gezever aan mijn kin.

En het weekend.

Zaterdag heb ik niet veel gedaan. Wel gewerkt aan mijn verhalen voor de nieuwe site. Nieuwe site? Ja! Ik ga profi! Heb een ontwerpstudio in de hand genomen en samen werken we een heel nieuw concept uit. Maar daarover een andere keer meer, het is een proces en duurt dan ook zo lang als dat je kunt verwachten dat een proces duurt. Oh en we aten patat. Met mayo en een goulashkroket. Na een avondje wijnen moet ik vet eten, een hele dag lang. Stond ook op met gebakken eieren. En zout! Ik smijt dan overal zout op.

Zondag vond ik het dan eindelijk warm genoeg om de tuin in te gaan. Ik heb het echt vreselijk koud gehad de afgelopen week. Afgestorven wit uitgeslagen vingers. Een ijskoude rode neus en kippenvel 86 keer per dag. Met dikke trui en vest rondgelopen. Maar zondag in de zon was het aangenaam. We hebben geen ene moer verder uitgevoerd, erg he! Ach daar is het weekend voor toch (knik maar gewoon van ja).

De week is weer voorbij en ik begin vol zin aan een nieuwe!

35 Reacties

 1. Pfff eindelijk iemand die me begrijpt. Mijn vent heeft een heel scala aan geluiden. Alleen ademen in bed is al een ding. Zelfs dat doet hij niet geruisloos. Daarbij kan hij sissen als een overspannen waterkoker, uit zijn neus fluiten als tweety (ik heb serieus wel eens liggen luisteren waar dat vogeltje vandaan kwam) en dan dat SNURKEN #@$%@# HELL. Laatst werd ik wakker en toen maakte hij een keer helemaal geen geluid, helemaal niks, nada. Toen dacht ik even dat hij dood was.

 2. Oohhh gaaf een nieuwe website. Heel benieuwd. Hier mogen alleen ouderen van boven de 60 in de supermarkt (van 7 -8). Moest zo lachen dat jij al vroeg met de verfroller voor de muur stond (ook al was dat niet meteen met verf ;-).

  Goed bezig meis xxx

 3. Ik slaap al 11 jaar met oordoppen maar ik snurk zelf ook haha. Leuk dat je met een nieuwe website bezig bent. Fijne maandag. Dikke kus

   • Omg ik vrát bijna je stukje over het puffen en snurken haha add daarbij een klappoot dan hebben we het ook over mijn hubby …kanonnen dan lig ik te stuiteren in nessie !
    Maar goed volgens hem maak ik dan weer plop geluiden…uhhh net goed voor um hahaha
    Zo leuk lezen weer Dré !

 4. Zo begin ik goed de nieuwe week, met een leuke blog.
  En als er een nieuwe website komt…wat zal het zijn? Hier heb ik dubbel gesnurk of dubbel geluidjes.(ja,onze hond snurkt alleen als hij dat ook doet,dus altijd dan). Fijne maandag.x

 5. Dat gesnurkkkkk ohhhh daar hebben we hier al jaren iedere nacht herrie over. Zoooooo irritant!
  En wijn en songfestival is heerlijk ! Ook zonder wijn trouwens. Zo jammer dat t praktisch in m’n achtertuin dit jaar niet door kon gaan. Maaaar gelukkig is nu eindelijk dat het volgend jaar weer naar Rotterdam komt. Nu al leuk !
  Heerlijke week van je, ik kijk uit naar de volgende

 6. Ook hier een snurkende man in bed maar hè hij heeft een snurkende vrouw in bed.
  Soms zo erg dat ik van mezelf wakker wordt en hem dan de schuld geef.
  Songfestival is niet zo mijn ding maar een drankje en een hapje op zn tijd gaat er wel in.
  En ja dan de dag erna vette tjep zeggen wij dan.
  Heerlijk vind ik moet kunnen.
  Ik kijk uit naar je nieuwe web site.
  Groeten

 7. Weer heerlijk om te lezen en zo herkenbaar van dat snurken. Als mijn vriend snurkt (meestal na een avond borrelen) dan komen er ook van die rare piep geluiden bij het pfffft. Zoooo irritant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *