IG-Lunch Spring Gathering.

Eindelijk was het dan zover, de lunch ging afgelopen zaterdag van start. We hadden met zijn vijven hard gewerkt om er een mooi feestje van te maken. Alle sponsors hadden mooie items toegestuurd, de workshops waren geboekt en Theo-Bert Pot kwam een lezing geven. Khotinsky en ToBe de twee locaties in het energiehuis waren al vroeg in het jaar geboekt. Het zou nu allemaal moeten samenkomen.

De ochtend vooraf.

Al vroeg waren Tatjana, Renske, Miranda, Marieke en Chantal van de workshop tegeltje versieren bij mij thuis. Logistiek moest er het een en ander gebeuren deze ochtend. 65 volle goodiebags en dozen vol met flesjes water van ByBoo moesten naar de locatie gebracht worden. Gelukkig hadden we alles goed voorbereid en waren we om stipt 9 uur aan het laden en lossen. In de zaal van ToBe te weten ‘Ketel 2’ gingen we aan de slag. Na een uur hard bikkelen stond alles op zijn plek. Renske maakte nog een heerlijke mocktail, we wilden onze gasten in stijl ontvangen.

Het was zover.

Om 11 uur druppelde de eerste gasten binnen. Bij ontvangst kreeg iedereen een keycord omgehangen met hun naam en uiteraard hun IG-naam. Het was tenslotte een Insta meeting. Enigszins nerveus was ik wel! Het kwam er nu toch op aan. Gelukkig verliep alles zoals gepland. Nadat iedereen aanwezig was hield ik een klein welkomstwoord. Renske nam daarna het woord en we waren begonnen! Theo-Bert Pot bekend van o.a. het tv-programma binnenstebuiten ging zijn lezing geven. En wat deed hij dit goed! Met grapjes en interactie met de gasten zette hij de toon. Het ijs was gebroken. Omdat Theo-Bert echt belangeloos was gekomen hadden we bedacht om hem te bedanken met een mooi schilderij van Grace Spiegel. Grace schildert Aziatische vrouwen op een hele bijzondere manier. Het schilderij viel in goede aarde!

 

Lunch.

Na de leuke lezing was het tijd om te lunchen. We hadden lekkere broodjes maar ook een soepje en scones. Dat hadden ze heel goed verzorgd bij Khotinsky! De locatie nodigt uit om te fotograferen. Khotinsky is gebouwd in het voormalige energiehuis van Dordrecht. Oud en nieuw hebben ze op geweldige wijze gecombineerd. Er werden dan ook veel foto’s gemaakt. En er werd volop gekletst. Ik vond het zo leuk om te zien dat offline mensen het ook goed met elkaar konden vinden! Dit was ook een beetje de opzet, gezellig samenkomen om elkaar ook eens in het echt te ontmoeten. We zijn in deze missie wel geslaagd.

 

Workshops.

Na de uitgebreide lunch gingen we terug naar Ketel 2. De workshops konden beginnen. We hadden 3 groepen ingedeeld met 20 personen per groep. Het schema was strak. We hadden voor elke workshop een half uurtje tijd. Gelukkig hadden Chantal, Lucie en Vanessa zich goed voorbereid. Chantal gaf een workshop tegeltje versieren (ik ga zelf workshop volgen bij Chantal, te leuk!) Vanessa leerde de gasten een minitasje maken en Lucie gaf een korte lezing/uitleg fotografie. Tijdens de workshops deelden we nog de gezonde drankjes uit van Mister Kombucha. Ik heb er ook een op en vond het erg lekker! De workshops kwamen ten einde en daarmee was ook het einde van de dag in zicht.

Sfeer impressie van de dag gemaakt door Renske

Loting en Goodiebag.

Langzaam kwam het einde in zicht. De workshops waren voorbij en de gasten namen plaats op de tribune voor de loting. We hadden erg mooie items. Wolletjebol had maar liefst drie prijzen beschikbaar gesteld, twee plaids en een mooi kussen. Daarna volgde het mooie pakket van Vanmorgen. Een prachtig twee persoons dekbedovertrek en een sauna handdoek mochten we verloten. Van Kokodama kregen we zoveel om te verloten dat ik de tel kwijt ben geraakt! Watt een feest al die mooie planten in een echt Kokodama. De terrarium lamp van Spruitje was een van mijn favorieten, had ik graag zelf gehouden maar dat kan natuurlijk niet 😊 Van City Shapes kregen we een te gekke wereldkaart om te verloten. Daarna was de beurt aan ByBoo, de prachtige stoel werd verloot. En tot slot nog de extra winactie van Skylerstore, Misia had niet een maar twee winnaars gekozen. Ik kan wel stellen dat het een hele leuke loting was! Na de loting volgde nog een bedankwoord. Dat iedereen de moeite had genomen om te komen, daar waren we vooral blij mee. De dag was ten einde, we deelden nog de goodiebags uit die propvol zaten met goodies van de hieronder genoemde bedrijven/merken.

Skyler store
Riviera maison
Byboo
Famflowersfarm
Flexa.nl
Yoshiko Home
Wolletjebol
Ocksa Cosmetics
Vanmorgen.com
Kokodama
Mica decorations
Tatjana’s World
By-bazz
Spruitje
Atelier Andrea
Grace Spiegel Paintings
Mister Kombucha
City Shapes

 


Einde.

Moe maar heel voldaan keken we terug op de dag. We hebben een topdag gehad. Eigenlijk verliep alles goed. We willen alle sponsors, Chantal, Lucie, Vanessa, Theo-Bert, Sven en de mensen van Khotinsky bedanken voor hun bijdrage aan deze eerst editie van de IG-Lunch gathering! Wie weet komt er een wintereditie. We kletsen er nog even over 😊

Liefs, Andrea

foto credits: Tatjana 

 

Tags:

23 Reacties

 1. Lieve Andrea,

  Het was een geweldige dag… heb leuke mensen ontmoet en leuke workshops gevolgd!! De meiden van de organisatie hebben het echt goed gedaan, mijn complimenten. Laat de wintereditie maar komen, I’ll be there!!

  Liefs
  Jennifer

 2. Lieverd wat heb jij samen met die andere toppers een geweldige dag neergezet!! Heb er echt van genoten. Super leuke workshops, alle lieve IGers die ik nu in het echie heb ontmoet en natuurlijk Theo Bert Met deze blog is het weer even lekker nagenieten!!! Kijk uit naar een volgende editie

 3. Ja het was super super tof kijk er met plezier op terug ! Wat fijn ook om mensen in het echie te ontmoeten !
  Nogmaals applaus voor jullie allemaal !
  Dikke knuff ❤️

 4. Het was zo’n ontzettend leuke dag! Jullie hebben het fantastisch georganiseerd en ik kom een hopelijk volgende keer zeker weer!! Bedankt kanjers!

 5. Wat een mooi verslag van een prachtige dag lieve Andrea! Ik ben blij dat ik er een beetje deel van heb uit mogen maken! Succes met de volgende editie Liefs Chantal xxx

 6. Wat leuk om zo toch een kijkje in deze spectaculaire dag te krijgen. Ik was er niet, maar de energie spat van de foto’s en je verhaal. Top gedaan lieve Andrea!! Dikke pluim! Liefs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *