Ben jij net begonnen met een Instagram account? Dit vroegen Jellina en ik vorige week aan al onze volgers, en heb je om en nabij 100 foto’s online? Vind je het leuk dat meer mensen je posts gaan zien op Instagram? Dan willen wij jouw account graag in deze blog in het zonnetje zetten.

Wanneer ben je zichtbaar?

Soms moet je wel meer dan 250 foto’s online hebben voordat je account een beetje zichtbaar wordt op Instagram. Er zijn veel mooie accounts, en het kost even tijd om wat bereik op te bouwen. Het is natuurlijk van veel factoren afhankelijk, wat voor foto’s je post, ben je zelf een actieve liker, gebruik je goede hashtags en nog veel meer.

Wat hebben we veel leuke reacties gekregen op onze vraag ‘Ben jij net begonnen met een Instagram account?!’ In deze blog gaan Jellina en ik tien accounts in het zonnetje zetten. Vinden jullie het leuk om nieuwe kleine accounts te ontdekken, accounts met om en nabij 100 foto’s op hun feed, lees dan gezellig onze blog mee!

Jellina’s top 5:

 

Daphne @een.huisje.in.dordt

Glas in lood, mooie pasteltinten en een gezellige sfeer. Dit zie ik als ik het account van Daphne open! Wat een mooie foto’s allemaal! Met nu 38 foto’s online, denk ik dat we zeker allemaal een kijkje moeten gaan nemen bij haar, en leuk als we haar account gaan volgen!

 

 

Liselot @home_alalotje

Een huis voor 99% ingericht met tweedehands spullen. Items die over de hele wereld vandaan komen. Ze halen hun spullen van marktplaats, rommelmarkten of kringlopen. Haar stijl is eclectisch, vintage en werelds. Met een baby opkomst, en een vintage babykamertje willen we allemaal toch wel even een kijkje op haar account nemen! Superleuk 😉

 

 

 

@theschoolhousehome

Wow, wat een prachtig pand. Een school wat omgebouwd wordt naar een prachtig woonhuis! De trap, het plafond, de ruimte, de planten alles is echt geweldig! Ik zou zeggen, neem een kijkje als je hiervan houdt!!

 

 

 

Marjolein @my-island.reno

Jeetje, met nog 32 foto’s online al zo’n mooi account! Haar douche is prachtig en heeft een hele eigen look, en ik zou ook zo een duik in je bad nemen!! Als je door haar account scrolt voelt het allemaal heel sfeervol en gezellig aan. Wat leuk Marjolein dat je op onze post hebt gereageerd, we komen graag even bij je binnenkijken 😉

 

 

 

Annemiek @boerderij_middeltromp

Ik heb natuurlijk een zwak voor mooie boerderijen! Dit is een prachtig account met een boerderij uit 1920! Je kan de verbouwingen van Annemiek volgen op dit account. Ik hoop dat ze nog veel leuke inspirerende foto’s gaat delen, superleuk Annemiek!

 

 

Andrea’s top 5:

 

Yente @la_casa_de_petit

Yente is helemaal gek van kringlopen, vintage items en rotanmeubels. Ook een kek luipaardprintje gaat Yente niet uit de weg! Een prachtig startend account met voornamelijk aardetinten. Een Must follow als je het mij vraagt!

 

overzichtfoto instagram

foto rode muur

 

 

 

Elly @wonenoudstadhuis

Wat een droom! Wonen in een voormalig Stadhuis! Niet alleen woont Elly daar samen met haar man, het is tevens ook een prachtige trouwlocatie. Ik was gelijk verliefd toen ik de gigantisch mooie gang en trap zag! Zeker even een kijkje nemen, wedden dat je ook verliefd wordt?

 

overzichtfoto instagram

 

 

 

Wies @dailydoseofgoldie

Wies heeft een zwak voor goud, printjes, bloemen en marmer. Ik heb vooral een zwak voor het plafond, de grote ramen en de eigen stijl van Wies! Heerlijk eigen en zeker een starter die wat meer volgers verdient!

 

overzichtfoto instagram

 

 

Lara @loolaan34

Lara is echt net deze week een account gestart en wauw, wat een gaaf huis en leuk gezin! Zelf weet Lara het nog niet maar ik voorspel dat ze big gaat worden op Instagram! Mark my words! Wat een ontdekking, ga kijken en je snapt me! Ik ben in ieder geval fan van het eerste uur!

 

overzichtfoto instagram

 

 

Daphne @costadeldaphnee

And last but not least, Daphne van het super leuke account & YouTube kanaal Costa del Daphne! Daphne neemt ons mee in haar leven als projectontwikkelaar in Spanje. Een tof account waarbij je naast prachtige Architectuur en Interieur inspiratie een kijkje krijgt behind the scenes! Echt een inspirerend leuk persoon! Go check her out!

 

 

 

 

Wow, wat was het superleuk om door alle accounts te scrollen! Als jullie het ook zo leuk vonden, gaan we zeker een vervolg aan deze inspirerende blog geven. Laat je een reactie voor ons achter, en natuurlijk zijn wij benieuwd, heb je ook leuke nieuwe accounts ontdekt?

Let us know,

Liefs Jellina en Andrea.

Categories:

Tags:

12 Reacties

  1. Wat een leuke top 5 van jullie beide. Andrea, denk dat je gelijk krijgt over Lara, ben ik natuurlijk gaan volgen. En daarnaast bij nog een aantal de volgen knop ingedrukt. Liefs Linda

  2. Super toffe accounts Dré , maar Lara is echt wooooow zo tof dat ik niet wilde volgen en verlekkeren weet je nog hihihi
    Super gave actie van jullie om deze feeds in het zonnetje te zetten !
    Knuf Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *