In november ontving ik mooie stalen behang van het merk Graham & Brown. Ik heb in het verleden al eens mijn keukenwand en trap behangen met het mooie behang van Graham & Brown en schreef er toen ook een blog over. Nog steeds vind ik het een mooi behang maar ik was in de keuken wel toe aan iets nieuws. Iets wat rustiger zou ogen. Dus ging ik aan de slag.

Mooie nieuwe collectie.

Had ik maar gladde muren in de woonkamer, dan zou ik zeker een wand behangen met het mooie pauwenbehang uit de volume 3 collectie van Graham & Brown. Dat eclectische behang spreekt mij natuurlijk heel erg aan! Maar voor de keuken wilde ik graag iets wat rustiger zou zijn in combinatie met de brick wall. Natuurlijk mag het wel wat sparkelen, te rustig is ook niet aan mij besteed. En zo kwam ik uit bij het behang met 2 verschillende gekleurde banen. De goud nuances in dit behang maken het toch toch wat spannender! Het behang heet ‘Atelier Stripe stone.’

 

Omdat ik een beetje krap in mijn tijd zit maar toch graag de muur wilde behangen besloot ik het oude behang erop te laten zitten. Wie weet stomen ze het over 100 jaar wel los en komen ze al die verschillende behangetjes wel weer tegen! Een pot behanglijm was zo gemaakt en de banen waren ook erg makkelijk op maat te maken omdat ik geen rekening hoefde te houden met een patroon. Een kind kan de was doen! 

Behang oubollig? Zeker niet!

Het was dus eigenlijk zo gepiept. Een muurtje behangen kan echt iedereen en geeft gelijk weer een hele nieuwe sfeer aan een ruimte. Ik ben erg blij met het resultaat. Net wat kalmer maar toch in het oog springend. Wat vind jij ervan? Heb je ook behang in je huis of vind je dat nog oubollig? Dat is het zeker niet, behang is echt een trend wat we nog veel gaan zien! Een ruimte verander je met een behang heel makkelijk, van een heel druk excentriek patroon naar heel rustig, waar ik nu voor gekozen heb. 

 

Mocht je nou ook willen gaan behangen check dan zeker even de nieuwe collectie van Graham & Brown ! En nog een laatste tip, Graham & Brown heeft een superhandige app waarmee je van te voren kunt kijken hoe dat kekke behangetje zou staan bij jouw thuis op de muur. Heel eenvoudig en natuurlijk super om eerst even te checken, zeker als je voor een druk patroon wilt gaan. Een mooi begin van het nieuwe jaar met een nieuw behang van Graham & Brown! Ik ben fan!

Liefs, Andrea

Categories:

7 Reacties

  1. Heel mooi geworden en idd fijnere combinatie bij je brickwall!! Ik ben gek op behang, maar de meeste muren hier zijn niet glad jammergenoeg! Hoewel ik het ook niet gladde muurtje in het toilet wel gewoon behangen heb..! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *