Een beetje sceptisch was ik wel, een plant via de post laten bezorgen was in het verleden al eens goed mis gegaan. Via marktplaats kocht ik een stekje van een plant van €50 en ik heb nooit geen plantje gezien! Mijn geld was ik ook gelijk kwijt. Maar ik had al eens van Fleur.nl een plant ontvangen, gewonnen via een Giveaway en dat was prima gegaan! Zo ook nu, ik heb een plant in huis via Fleur.nl en hij is prachtig!

Gek van planten.

Wie mij een beetje volgt weet dat ik gek ben van planten. Maar helaas zijn er de laatste paar maanden echt een hoop gesneuveld en heb ik besloten iets minder kleine planten te houden maar te gaan voor een paar mooie grote planten. Mijn lievelingsplant is al jaren de Ficus Lyrata en met name die op stam. Ik vind het zo’n beauty.

Ik heb een kleine op stam staan maar wilde zo graag een grotere. En via Fleur.nl heb ik die mogen ontvangen! Superblij natuurlijk want zeg nou zelf, hij staat toch fantastisch. De plant werd netjes verpakt geleverd en ziet er heel gezond uit. Je hebt gelijk heel wat plant in huis staan! De keuze aan planten is enorm, je kunt kiezen uit wel 500 kamerplanten bij Fleur.nl en ze komen doorgaans direct van de kweker. Bij Fleur.nl is de Ficus Lyrata nu in de aanbieding, je bestelt hem nu in de maat 170cm voor €109,00 Dat is een flinke korting want normaal kost deze plant €159,00.

Give Away!

Wat ook super tof is voor jullie, ik mag er een weggeven! Dezelfde wat ik heb dus je hebt echt gelijk een joekel van een plant. Ik kan mij zo voorstellen dat iedereen wel een plekje heeft voor zo’n prachtige plant in huis! Of plek maakt desnoods 😊 Het enige wat je moet doen om kans te maken is het volgende:

Volg Fleur.nl en mij op Instagram en laat onder de blogpost weten dat je graag kans maakt op zo’n mooie plant. Ik verloot vrijdag via eerlijke trekking de plant onder een van jullie! Dus ben jij net als ik gek op planten? Doe dan nu mee!  Succes!!

Liefs Andrea

74 Reacties

 1. Goedemorgen Andrea,
  Dat is inderdaad een prachtige plant! Die zou in mijn nieuwe huisje niet misstaan, dus ik waag graag een gokje! Groetjes, Nienke @hethuisjevannienke

  • Hoi! Ik zou hééél graag deze plant willen. Heb al heel een (leeg) plekje in mijn woonkamer waarbij ik heb, daar moet een grote plant die een echte statement maakt. En dat is deze plant ten voeten uit! Dus ik ding graag mee Groetjes!

 2. Wat een gave plant! Sinds de kerstboom weg is, hebben we een kale hoek in de kamer. Het idee was om daar een grote plant neer te zetten, dus het zou top zijn om deze te winnen.
  @annecarline_

 3. Een leuke give away!! Wij hebben pas onze slaapkamer imgehuisd maar een kleinere kamer onze dochter heeft een grotere kamer gekregen, nu hebben we een hoekje in de kamer waar we een plant willen neerzetten. En dit is een mooie plant en zou hier echt moi passen, daarom dat ik graag heel graag meedoe met deze give away

 4. Ja ja ja en jaaaaaa heel graag ! Vinnum zooo gaaf en al een poosje op mn wishlist omdat ie omhoog gaat wat ook weer goed werkt in litlle hut natuurlijk! super tof Dré

 5. Wow wat een mooie zeg hij staat super bij jou … ik ben ook meer voor grote objecten dus ik doe heel graag mee voor in mijn dijkhuisje

  • Hoi Sndrea wat een toffe plant en die mag jij weggeven nou waar de kerstboom heeft gestaan is nog altijd niet opgevuld dus doe graag mee aan jouw GIVEAWAY en planten maken je interieur af!
   Fijne dag liefs Erna homebyerna

 6. Wauw ik zou deze ook super graag winnen! Heb sinds kort een plantenapp, waardoor ze niet meer allemaal
  Het loodje leggen! Zo blij!! Ze groeien zelfs!!! ( voorheen kreeg ik zelfs een cactus kapot, vraag me niet hoe, duidelijk gevalletje van geen groene vingers. Dus lang leve de plantenapp! En Nu ga ik heel hard duimen!!!!

  • Wat een ontzettend gave plant! Die zou zo mooi staan in ons nieuwe huis! Helaas zijn er bij ons de afgelopen tijd een hoop gesneuveld . Dus we hebben er zeker een mooie plek voor.

 7. Echt een beauty!! Ik volg je al een tijde op instagram en ik ben gek van je style! En ik heb zelf via Fleur.nl planten besteld als cadeau voor vrinden dus nog niet voor mezelf. Nu loot ik graag mee een vingers crossed want die wil ik graag hebben! Groetjes, @orimar1126

 8. Wauw! Ik ga aan het eind van de maand verhuizen van mijn studentenhuis naar een eigen plekje en deze plant zou daar zeker niet misstaan!

 9. Oh wat een mooierd!! Ik had me ook net voorgenomen om te gaan voor grotere planten, en heb er echt het perfecte plekje voor. Als ik hem niet win moet ik hem wel kopen, maar winnen is natuurlijk leuker voor de portemonnee . We gaan heel hard duimen!

 10. Ik zou het echt super leuk vinden om te winnen! De plant is echt prachtig. En ik wil graag een mini urban jungle maken in mijn kleine huisje.

 11. Helemaal top!! Heb hem al ‘n slag kleiner hier staan en ben er helemaal wég van die grote broer zou een fantastische aanvulling zijn!! Dus ik doe graag mee!

  • Wat een mooie plant en wat een leuke actie. Ik doe graag mee! Deze plant zou prachtig staan in mijn woonkamer
   Groetjes Anneke

 12. Wat een geweldige plant! Wij hebben een hele kale wand in huis en daar past zeker nog een mooie plant zoals deze! Ik ga duimen! Groetjes Susanne

 13. Super mooie plant, bij onze apotheek staan er ook van die grote. Elke keer als ik er kom ben ik vol bewondering en verwondering.
  ik doe Heel graag mee, zodat ik thuis elke dag de ficus kan bewonderen

 14. Is ook één van mijn favorieten Andrea! En hier overigens hetzelfde, aantal planten ligt inmiddels in de groen container. Op een aantal hangplanten na ga ik nu ook voor grote planten. Dus ja, doe graag mee met je giveaway! Liefs Linda

 15. Wat een super toffe give away. Deze focus staat al zolang op m’n verlanglijstje maar mezelf nog niet gegund. Dit weekend ben ik jarig en dit zou wel echt het ultieme verjaardagscadeau zijn dus ik doe heel graag mee, liefs Natascha

 16. Wat een gave plant! Mijn beste vriendinnetje is binnenkort jarig en 3x raden wat er op haar verlanglijstje stond ( een mooie grote plant ) maar niet een die iedereen al heeft staan. Dus bij deze doe ik graag mee.

 17. Sinds een paar maanden een grote liefde voor kamerplanten ontwikkeld. Deze prachtige ficus staat dan ook op mijn verlanglijstje! Dus ik doe graag mee!

 18. Ja ja ja deze wil ik al zó ontzettend lang! En ik heb eerder ook een plant besteld bij Fleur en die kwam ook tip top aan! Staat ook super mooi bij je! Ik duim hoor!
  -x-

 19. Prachtige plant die ficus lyrata, staat prachtig bij jou thuis! Die zou ik suuuupergraag een plekje geven in mijn eigen mini urban jungle naast de kleine broertjes van de elastica soort die ik al heb ;-).

 20. Kom maar door met die mooierd. Deze staat nog op mijn lijstje om toe te voegen aan mijn planten collectie. Prachtig is ie! Groet van Judith @landlevenjudith

 21. Super mooie plant inderdaad! Ik ben ze zelf ook aan het verzamelen. Voel me zo prettig tussen de planten en al die mooie groene kleuren. En deze ontbreekt nog en mag er zeker bij!!

 22. Wow,wat een mooie plant is dit en eerlijk gezegd heb ik er zelf geen geld voor om zulke dure planten te kopen.Dus daarom loot ik héél erg graag mee voor deze mooierd

 23. Dat is een joekel!
  Super!
  Wij zijn net de woonkamer helemaal aan het veranderen. We hebben alles geschilderd, de indeling anders gemaakt en wachten met smacht op een nieuwe bank die volgende week eindelijk komt. Nu nog wat meer gezelligheid erin. Met de plant komt het dus wel goed!

 24. Hoi! Ik zou hééél graag deze plant willen. Heb al heel een (leeg) plekje in mijn woonkamer waarbij ik heb, daar moet een grote plant die een echte statement maakt. En dat is deze plant ten voeten uit! Dus ik ding graag mee Groetjes!

 25. Ik doe graag mee met mijn account @wonenmetmariel ❤️ We hebben net een nieuwe woning met muren van 2,62 m hoog. Onze katten houden van planten en deze boom is geweldig, want daar kunnen ze niet bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *