Na 2 jaar een cirkel boven het bed te hebben gehad was ik na mijn avontuur in Spanje toe aan iets anders thuis. Ik werd enorm enthousiast van het beddengoed van Essenza Home en het leek mij tof om de slaapkamer een mini make-over te geven met verf en nieuw beddengoed.

Eenmaal thuis wist ik gelijk dat ik aan de slag zou gaan, time to change! Ik wilde de muur voorzien van mijn lievelingskleur op dit moment namelijk greyed green van Flexa dus besloot ik de hele muur in deze kleur te verven. Ook had ik nog een potje Autumn gold staan. Ik ging aan de slag en was blij met het resultaat.

Essenza Home. 

Het beddengoed van Essenza Home ging zorgen voor een geweldig effect. Dat had ik in Spanje al gezien! Ik koos het uit de Spring/Summer collectie 2020 het mooie dekbedovertrek Filou Caramel uit. In combinatie met de Ruth sprei effen Shell Brown een prachtige combinatie! Om het af te stylen koos ik voor de sierkussens Naina in de kleur mos en nog de kussensloop set Airen ook in de kleur mos. Samen met de warme kleur op de muur een top combinatie.

Toen alles samen kwam was ik wel erg blij! De mooie warme kleuren van het beddengoed en de verf geven aan de slaapkamer een knus en uitnodigend gevoel. De luxe van mooi beddengoed is voor mij echt belangrijk. We spenderen toch een derde van ons leven in bed dus je kunt maar beter voor kwaliteit kiezen. Bij Essenza Home hebben ze naast heerlijk bed textiel ook hele toffe accessoires zoals poefjes, vloerkleden en toffe sierkussens!

 

We slapen als roosjes, dat snap je wel hè 😊 Wil je ook je slaapkamer een make-over geven kijk dan zeker ook even bij Essenza Home voor de laatste trends voor je slaapkamer en woonkamer!

Liefs Andrea

Categories:

Tags:

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *