Eind vorig jaar werd ik benaderd door Loes, stagiaire bij Tuinidee, met de vraag of ik interesse zou hebben om voor Tuinidee 2020 een eigen stand in te richten als tuinideetje/inspiratie voor het komend buitenseizoen. Dat leek me ontzettend leuk om te doen! We spraken af in de Brabanthallen en de deal was rond, ik ging een tuinideetje inrichten.

Toen begon voor mij het geregel. Wat jullie misschien niet weten is dat ik erg graag organiseer. Ik vind het tof om een plan uit te werken en dan aan de slag te gaan. Voor mijn tuinideetje bij TuinIdee had ik bedacht een lounge hoek te maken en een gedekte buitentafel te presenteren. Ik heb CASA benaderd met de vraag of ze mijn hoofdsponsor wilde zijn. Ik werk graag samen met CASA en ben ook enorm fan van hun buitenmeubels. CASA stemde toe, ik kon beginnen met uitzoeken 😊

Ik had bedacht dat ik er een huiselijke vintage draai aan wilde geven. Mijn uitgangspunt werd een Vintage bohemien sfeertje. Ik heb de afgelopen weken dan ook thuis het een en ander aan de kant gezet om mee te nemen als aanvulling op de CASA-meubels en accessoires. Mijn vintage vloerkleedjes werden het uitgangspunt. Ondertussen communiceerde ik met Loes hoe het tuinideetje wat 4×7 meter zou worden, eruit moest komen te zien.

Ik had bedacht om op de vloer een vlonderterras te leggen en de wanden moesten voorzien worden van rieten of bamboe matten. Een schapenhek zou het helemaal afmaken! Helaas bleek op de dag van opbouw dat een wand niet bekleed was, kleine domper. Dan maar roeien met de riemen die ik wel had.

Ik heb mijn tuinideetje ingericht zoals ik het graag zie. Wellicht niet heel commercieel maar wel eigen en mij! Toen ik klaar was met de opbouw was ik gebroken! Een hele stand opbouwen en meubels in elkaar schroeven was toch wat veel in mijn eentje maar ik had de klus geklaard. Woensdag 12 februari was de opbouw en tuinideetje opende de dag erna de deuren. Ik vond het wel best spannend dat ik er pas op de laatste dag zelf was!

Zondag was ik op tijd aanwezig. Natuurlijk lagen er wat kussens anders maar verder zag het er nog uit zoals ik het had achter gelaten. Vandaag kwamen er ook wat mensen langs wist ik. Ik heb zelf ook een rondje gemaakt natuurlijk en vond persoonlijk het huis wat mijn insta buddy Klaas @dutchguy84 had ontworpen het allermooist!! Tuininspiratie was er echt overal. Ik heb zelf zaden gekocht voor in de tuin en veel foto’s gemaakt 😊

Tuinidee van Klaas

 

Het was een toffe ervaring, Tuinidee is echt een beurs die je gezien moet hebben als je graag tuiniert. Maar ook als je jouw tuin wilt aanpakken een aanrader! Ik zet alvast de volgende datum in 2021 vast! Dan ga ik zeker weer een kijkje nemen op de grootste tuinbeurs van Europa!

Liefs Andrea

Categories:

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *