Al sinds ik klein was ben ik altijd al in de weer met interieur. Mijn kamer kreeg om de haverklap een nieuw look door middel van een nieuw kleurtje of toffe muurtekening en de nodige accessoires. Ik kon me daar urenlang dan wel dagenlang mee vermaken. Ik vond het iets gezelligs hebben en het was helemaal mij!

 

Dat heb ik nu nog steeds wel. Ondanks dat ik me zeker laat inspireren en soms ook meeslepen door al het leuks dat ik zie op Pinterest en Instagram probeer ik echt een bepaalde eigenheid in mijn interieur te brengen. Dit doe ik door middel van creativiteit en door het inbrengen van verschillende originele kringloop vondsten.

Bij de kringloop kun je echt van alles vinden. En vaak ook unieke onbjecten die helemaal bij je passen en die je niet meer snel ergens anders ziet. Dit soort dingen maakt je interieur uniek en geeft het een soort van ziel en verhaal.

Jamin, een van mijn meest favoriete en unieke vondsten.

 

Creativiteit is iets wat mij altijd al heeft geboeid. Het idee dat je uit niets iets kunt creëren met alleen maar je handen en ev een likje verf dat maakt me trots! Ik vind het fijn dat als je bij mij thuis komt je mijn / onze identiteit herkend. Die van gastvrijheid, vriendelijkheid, gezelligheid en eigenheid. Bij ons kan mag je lekker helemaal jij zijn!

 

En dit uiten we door middel van creativiteit. Zo heeft mijn jongste zoon een jezus muur op zijn kamer. We verzamelden oude jezus kruisbeelden, spoten deze wit en werden gezamenlijk aan de wand gehangen.

Om wat meer kleur in huis te brengen schilderde ik de wand van de trap met een ontwerp dat deels volledig met de hand werd aangebracht. Ik werd hierbij geholpen door mijn oudste zoon. Geloof dat ik de creative genen aan hem heb overgedragen.

 

Weet je, er is al zo veel van hetzelfde. Dus doe vooral eens gek zeg ik! Leef je uit met kleur, gekke meubels etc, maak er wat leuks en vooral eigens van wat helemaal bij jullie past!

Groetjes Fem.

korte bio over Femke:

Femke (39 jaar) is al 15 jaar creatief ondernemer (eigenaar creatief workshop & event bureau Femz)  getrouwd met Jens  en moeder van twee jongens (Phil 11 jaar en Jones 8 jaar) Het gezin woont sinds 2 jaar in een 2 onder 1 kap woning in Goirle. Zoals je hebt kunnen lezen is Femke heel creatief en heeft ze haar eigen stempel gedrukt op haar interieur. Via haar Instagram account @eclectic_fem deelt ze haar passie voor kringlopen en DIY projecten. Een heel inspirerend account! Ook was Femke laatst te zien in het tv programma van de KRO ‘Binnenste buiten.’  Neem ook eens een kijkje op haar website Eclectic Fem

 

Categories:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *