Nordal Denmark – Deens Design.

Soms ben je instant verliefd op een interieur merk. Ik heb dat met Nordal een Deens interieur merk wat ik zou omschrijven als Stoer Scandinavisch met een tikje eclectisch design. Via Living Hip krijg ik regelmatig persberichten – met de meeste doe ik niks – maar toen ik het persbericht van Nordal ontving wilde ik er gelijk over schrijven.  Met de nieuwe Herfst/ winter collectie voor de deur een mooie gelegenheid jullie ook bekend te maken met dit mooie woonmerk.

De nieuwe collectie biedt veel mogelijkheden om balans en persoonlijkheid in huis te creëren. Met de opvallende vernieuwde meubelcollectie van Nordal creëer je de perfecte basis voor jou en je gezin. Klassieke materialen zoals leer, marmer en fluweel zijn een prima uitgangspunt voor het creëren van een rustige en stressvrije omgeving en zijn komend seizoen ook nog helemaal on trend.

Er zijn drie belangrijke trends in de nieuwe collectie:

  • Organic shapes

De organic shapes zie je heel goed terugkomen in de nieuwe sofa’s van Nordal. Met hun organisch ronde vormen zien ze er uitnodigend en comfy uit. Sofa ‘SOF’ is ontworpen in een organische vorm met een mooie zachte fluwelen kwaliteit. De onderkant is van hout en gecombineerd met de fluwelen kwaliteit maakt het de bank uniek en stoer.

  • Dreams of faraway places

Wie droomt er niet van mooie verre oorden? Met deze trend haal je faraway dichtbij. Een mooi voorbeeld is deze prachtige vaas ‘AALAND’ die is gemaakt van keramiek in de kleur tinten groen en bruin.

  • Mix of materials

Wat een prachtige combinaties kun je maken met dit leren head board! Op slag verliefd op de combinatie met linnen beddengoed en de prachtige gouden bijzettafeltjes. Layeren van materialen geeft zoveel diepte en sfeer in een interieur. Love it!

Nieuwe eethoek.

Binnenkort mag ik jullie laten zien hoe ik onze eetkamer opnieuw inricht met prachtige meubels van dit mooie merk. Nordal is als merk goed vertegenwoordigd in online shops en winkel. Wil je meer informatie ga dan even naar de site van Nordal en check waar je dit mooie merk kunt vinden!

 Nog een persoonlijke noot van dit mooie bedrijf/ merk:

NORDAL – SIGNE, MADS & EMIL

Nordal is een familiebedrijf op het gebied van interieurontwerp met 30 medewerkers en retailers in het grootste deel van Europa en de VS. Met oog voor detail en functie ontwerpt en produceert het Nordal-team producten die karakter en persoonlijkheid toevoegen aan het interieur van het huis. Met een gezamenlijke passie voor kleuren, vormen en esthetiek leiden de drie broers en zussen Signe Nordal Madsen, Mads Nordal Petersen en Emil Nordal het bedrijf Nordal, dat in 1991 door hun vader werd opgericht.

 

Liefs Andrea

Categories:

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *