Nordal Denmark – herfst – winter Collectie

Yes, hij is er weer, de Nordal Denmark – herfst – winter Collectie. Elk seizoen kijk ik weer uit naar de nieuwe collectie van dit mooie Deense merk. Ook dit keer stellen ze niet teleur met weer waanzinnig mooi meubilair en accessoires.  Hieronder een mooi overzicht wat te verwachten voor dit najaar en winter bij Nordal.

Prachtig warm mangohout

De prachtig vormgegeven bijzettafels en salontafels van mooi donker mangohout zijn dit jaar prachtige nieuwe aanwinsten bij Nordal. Klassiek sjiek en passend in elk interieur. En wat te denken van de prachtige side-table, ook in mangohout. Eenvoud in al zijn klasse.

Vazen, kandelaars en glaswerk

Nordal brengt elk seizoen weer prachtige vazen, kandelaars en glaswerk uit. Voor een echt wauw effect zet je enkele vazen of kandelaars bij elkaar. Gegarandeerd succes. En wat te denken van kandelaars in goud. Zo stijlvol! De vazen en kandelaars zijn in verschillende materialen verkrijgbaar en ook solidair echte Eyecatchers. Je kunt niet verkeerd stylen met deze prachtige items.

Keukengerei

Het keukengerei van Nordal is ook weer uitgebreid met prachtige schalen, servies, glaswerk en accessoires in marmer. De prachtige matzwarte (fruit)schalen zijn naadloos te combineren met verschillend servies van Nordal. Hieronder een kleine greep uit de nieuwe collectie.

 

De allermooiste lampen

Met de juiste lamp stijl je een kamer af. Maar lampen zijn ook vaak een ondergeschoven kindje in het interieur. Dat hoeft niet zo te zijn. Bij Nordal is de lampen collectie – die al prachtig is – uitgebreid met een paar echte beauty’s. Zo is daar deze geweldige hanglamp. Geen twijfel mogelijk dat dit een kamer helemaal afmaakt. Maar ook de staande lampen zijn stuk voor stuk aanwinsten in je interieur. See for yourself!

 

Nog meer inspiratie

Dit was slechts een klein overzicht uit de prachtige nieuwe herfst/ winter collectie van Nordal. Ter inspiratie hieronder nog wat extra beeldmateriaal uit de nieuwe collectie.

 

Nog niet genoeg van dit mooie Deense merk?  Volg dan Nordal Denmark op Instagram en lees deze blogs. Neem ook een kijkje op hun vernieuwde website! 

 

Foto credits: Claus Holm

Categories:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *