Relaas week #7

Het was een week van veel stof. Ik was ook nog jarig en haalde 100K Volgers op Instagram. Relaas week #7 is iets korter en saaier. Ik stortte een beetje in maar gelukkig was daar mijn man. 

Maandag heb ik geschuurd, een potje gejankt en toen maar weer verder geschuurd.

Dinsdag ben ik gewoon naar Kim gegaan. Wat een verschrikkelijke puinzooi was het inmiddels in huis. Ik snap mezelf af en toe ook niet. Zaterdag nog offertes voor nieuwe vloer aangevraagd en zondag zit ik met een schuurband machine op de grond. Geen plan verder, niks. Ik en mijn machine dat was alles.

Gelukkig was er bij Kim geen stof! We hebben heerlijk gekeuveld, baby praat en gesurft naar leuke spulletjes. En ik heb Kim geknuffeld. Zonder te kussen maar we hebben elkaar vast gehad. Ze wil dat ik bij de bevalling ben, ja en hoe moet dat dan als ik haar dan geeneens kan vasthouden aan haar hand. We hebben besloten dat wij met z’n tweeën vanaf nu gewoon in elkaars buurt komen. Ik kom verder nergens, en Kim ook niet.

Woensdag heb ik geschuurd, een potje gejankt en toen maar weer verder geschuurd. Manlief greep die avond gelukkig in, eerst bijna echtscheiding maar toen hij zag hoe ik er doorheen zat was hij er hoor. Ik was echt inmiddels veranderd in een soort van zombie, had vooral ook veel zelfmedelijden. De trut.

Donderdag heb ik niet geschuurd want het was af! Nou ja af, de olie moest er nog op maar de grootste klote klus was geklaard! Eindelijk zag ik door de stof de vloer weer! En hij is tof geworden zeg! Die avond hebben we geolied, ik weer een potje gejankt en toen maar weer verder geolied. Ik wilde het per se met de hand doen in plaats van met een boen machine. Dan had ik er meer controle over, zei de gek. Maar mooi werd het wel!

Vrijdag was het klaar! Alle stof bijna weg en de vloer lag er mooi bij. Ja sorry als dit inmiddels een hele saaie weekblog is geworden maar fuck ik bestond afgelopen week echt alleen maar uit vloer en stof. Er zijn vast andere dingen gebeurd in mijn leven maar ik kan ze mij van deze week niet herinneren.

Zaterdag begon ik langzaam met het terugzetten van de meubels. Heel langzaam. Ik heb besloten niet alles klakkeloos weer naar binnen te dragen maar alleen wat ik echt wil houden. Ik was deze dag ook een minimalist, just for the day. Leuk geprobeerd maar ik word toch een beetje eng van zo’n kaal huis.

Zondag was ik jarig! En ik haalde 100K Volgers op Instagram! Dubbel feest!! Ik dronk om half 5 mijn eerste wijntje en at om 19u een berg sushi om vervolgens om 20u in slaap te pleuren. En niet zomaar in slaap maar met de mond open lag ik te kwijlen (volgens manlief) en te snurken. Hieperdepiep hoera Dre!!

Kort samengevat: Janken, Vloer, Stof, jaartje ouder en 100K.

Tags:

24 Reacties

 1. Toch een bijzondere samenvatting als je het zo ziet staan. Je kan er gelukkig weer jaren verder mee, een helse klus, but you did it. En goed besluit van jou en Kim. Dikke kus

 2. Een bikkel en een volhouder ben je met een prachtig resultaat! Van harte gefeliciteerd lieve Andrea… met je prachtige vloer, je verjaardag en de 100k!

 3. De aanhouder wint, dat blijkt maar weer. En wat een knaller van een weekafsluiting. Wedden dat je een vreugde dansje gedaan hebt op je mooie nieuwe/ oude vloer?
  Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik hoop op een week met minder tranen. En als er dan toch tranen zijn. Laten het tranen van geluk zijn!
  Liefs, Reina

 4. Zo herkenbaar! Wat in je kop zit… en mijn hoofd is nog veel groter kan je nagaan… volgens mij zit het bank gebeuren in de lucht. Ik kon er ook wat van.

 5. Best een pittige week ,maar het is je gelukt,je mag best trots zijn op jezelf,fijne dag en dikke knuffel Irene happines .home32

 6. Toch ‘n hele druk geweest zo! Fijn voor Kim en jou dat jullie zo’n gezellige dag hebben gehad en goed besluit ook van het knuffelen…aanraken is zo belangrijk he. Ik snap dat het in some cases echt niet kan, maar op deze manier echt wel! Van wat ik er van heb gezien ziet je vloer er top uit, dus wat ‘n eer van al dat f*cking harde werk!
  En janken lucht lekker op!
  Gr.Sylvia

 7. Wat een week. Maar hey je vlier is klaar je was jarig en 100k volgers. En je dochter vast gehouden. Dat is alles wat telt.
  Al met al een goeie week ook al lag je met je mond open te kwijlen en te snurken.

 8. Haha dat is waarschijnlijk de nieuwe slaaphouding van dit moment. Jij hebt het toch maar weer even gefikst meid.
  You go girl
  xxx

  Liefs yvy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *