100K GIVE AWAY met By-Boo

Waanzin, 100k, honderdduizend. 100.000 volgers of liever mede IGers die mij volgen!! Ik heb het gewoon gehaald. En hoewel ik echt wel met beide beentjes op de grond sta, is dit toch wel een mijlpaal mensen! Ik zei voor twee jaar geleden tegen manlief ‘als ik ooit de 100K haal of met een reportage in de VT-Wonen kom dan kan ik stoppen met Insta!’ Nou dat ga ik dus mooi niet doen, veel te leuk met jullie 😉 Om het te vieren heb ik wel iets super tofs voor jullie namelijk de 100K GIVE AWAY met By-Boo.

Deze Give away is wel even wat anders lieve mensen, ik mag namelijk een shopdag in de showroom van By-Boo weggeven. De showroom is waar winkel eigenaren hun inkopen doen maar voor deze gelegenheid gaan wij hier ook een shopmiddag houden. Wij gaan gezellig met z’n tweeën de hele showroom bekijken en krijgen ook nog een heerlijke uitgebreide lunch aangeboden. (ik moet eten gewoon)

En nu komt tie, jij mag voor maar liefst €750 aan artikelen uitzoeken!! Wauw!! Je mag echt helemaal zelf uitzoeken wat jij mooi vindt voor een bedrag, ik zeg het nog maar eens, van €750 !! Ik ben die dag jou P.A. en zal alles noteren, tien keer terug met je lopen naar dat ene artikel en zorgen dat je een toffe dag hebt!

Omdat het natuurlijk best een flinke Give Away is hebben we enkele puntjes voor je op een rij gezet. Hier houden we rekening mee. Bij deelname op Instagram stem je automatisch hiermee in.

• Bezoekdatum: By-Boo is alleen doordeweeks open van 08.00-17.00u. We spreken samen op een doordeweekse dag af bij de ingang van By-Boo Showroom.
• Bezoek locatie: By-Boo is gevestigd in Barneveld. Je dient hier zelfstandig naar toe te komen.
• Er is geen fysieke voorraad op locatie. Je kunt dus nog geen artikelen mee naar huis nemen.
• Soms kan de levertijd wat langer op zich laten wachten. By-Boo doet er alles aan om je uitgezochte artikelen zo snel mogelijk te leveren maar dit kan op sommige artikelen een maand duren.
• Je gaat in de breedte van het assortiment shoppen. Dit houdt in dat je niet alleen accessoires uitkiest want anders is dit niet te overzien voor dat bedrag. By-Boo heeft prachtige vloerkleden, fauteuils en tafels dus dat komt vast goed.
• Er wordt foto materiaal gemaakt voor een blog op Living Hip, ook jij bent in beeld.
• We houden alle Corona maatregelen in acht.

Nou hup!! Rennen en meedoen! Ik verheug mij enorm om een dag te gaan shoppen met jou. Heb jij er ook zin in, doe dan gelijk mee onder de post op Instagram! Let’s shop big time soon!

Liefs Andrea

 

 

Categories:

19 Reacties

 1. Wat een geweldig resultaat Andrea. 100K volgers is de kers op de taart! Zo dik verdient. En dat vier je het ook nog eens met zo’n knaller van een giveaway. Het feest kan niet op.
  Enne niet stoppen want ik vind die ongezouten mening van jou veel te leuk.
  Liefs, Reina

 2. Lieve Andrea,

  Gefeliciteerd met dit waanzinnige aantal volgers, 100K, wat gaaf!!!

  En niet stoppen hoor, zou je echt missen!!!

  Natuurlijk doe ik mee met deze superdeluxe give away….

  See ya on the gram
  Liefs
  Jennifer

 3. Zo blij dat je er niet mee stopt!! nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal Andrea! overigens dik verdiend hoor. Een van de eerste die ik s’ochtends begin te lezen ben jij! en natuurlijk doe ik mee..zal gek zijn om dat niet te doen!
  Groetjes Syl X

 4. Oh lief Andreetje, echt zo super goed gedaan. Als iemand de 100K verdiend ben jij het. Super trots op jou. En tuurlijk wil ik shoppen met jou als P.A. (zit opeens met Magnum in mijn hoofd P.I ;-). maar ga vvveeelllll liever met jouw hoor haha.

  Zonder gekheid, diepe buiging lief.

  Yvet XXX

 5. Gefeliciteerd!!! En blijf inderdaad maar lekker op Insta, veel te leuk!! Wat een waanzinnig gave prijs, natuurlijk doe ik mee 🙂 groetjes Jolanda

 6. Wat goed 100k volgers. Ik snap dat wel. Je kan leuk en gezellig schrijven en zet er mooie dingen neer. Vol bewondering volg ik je al een hele tijd en zou het super vinden om je life te ontmoeten.

 7. Nogmaals onwijs gefeliciteerd met je 100K. Niet normaal, daar kan ik alleen maar van dromen
  Het klinkt als een onwijs gezellige dag met een hoop humor, eten, shoppen en inspiratie

 8. Heeeeelemaal te gek! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. 100k is toch niet normaal!! Super hoor enne feest maar lekker door het is je gegund!

 9. Echt een hele gave giveaway! Ik hoop ook ook ooit zo’ giveaway te kunnen doen. Ofwel met mijn webshop, danwel als instagrammer. En onwijs gefeliciteerd met het behalen van de 100K!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *