Het was druk en ik weet niet eens meer met wat. Ik doe structureel iets fout met schrijven. Dat moet anders maar ik heb toch nog wat weten te redden. Relaas week #8

Maandag is zoals gewoonlijk boodschappen dag en poetsdag. Ik vertelde laatst dat ik een poetshulp heb, ze komt een keer in de twee weken en ik vind dat toch fijn! Omdat ik het op een gegeven moment echt druk had met mijn werk vond ik het handig om een keer per twee weken iemand even de keuken of de badkamer goed te laten doen. Toen kwam corona crisis en hoefde ik ineens niet meer zo veel op pad en zou ik het ook weer zelf goed kunnen. Maar het is echt gewoon een heerlijke luxe dus ik hou haar fijn aan. Ze heeft me ook enorm geholpen vorige week met die stofbende. Decadent maar lekker.

Dinsdag maakte ik een selfie. Van mijn ouwe nieuwe shirt van Levis. Ik deed vast nog meer dingen maar ik schrijf deze week met terugwerkende kracht, toch weer. Stom he. Geheugen van een zeef. Wat mij wel opviel aan het Levis shirt is dat er na 35 jaar nog geen een gaatje inzat! Geen een! Bij de shirtjes tegenwoordig heb ja na 2 keer wassen allemaal van die kleine klote gaatjes ergens onderaan bij je buik. Voor je het door heb hebt zitten er een gatenkaas in je nog redelijk nieuwe shirt. Fuck. Ik heb het wel eens opgezocht, schijnt met de manier van weving te maken te hebben. Weef dan toch de andere kant op zeg! Herkenbaar dit?

Woensdag kwamen mijn Ikea kasten! Ik had me voorgenomen ze pas na het verven van de muren op te zetten. Dikke faal, ik rukte de dozen open. Dat moet dan. En ik maakte de meest snelle hack ever met ze. Ik heb ze op hun kant gelegd en voilà de snelste Ikea Hack ever was een feit. Groots man Dre.

Donderdag kon ik dan aan de slag met mijn kunst. De gallerywall moest op de schop wat ik toch een beetje spannend vond, mijn gallerywall is op Insta altijd een grote hit. En vele riepen ook dat ik niet aan mijn gallerywall moest zitten. Ik deed het toch. Hoe tof ik Insta ook vind ik wil me nooit laten lijden door likes. Krijg de kriebels.

Vrijdag at ik nieuwe verse haring. Ik ben gek op vis, alle vis. Ik slurp heel graag een oester (of zes, mag ook) leeg. Stop makkelijk vier haringen achter elkaar weg, zonder uitjes, das zonde van de smaak. Vind garnalen met olie en knoflook een waar feest en ben gek op zalm, kabeljauw, ansjovis, een scholletje, makreel en paling. En een maatjes haring van het nieuwe seizoen is gewoon goddelijk. Vis dus.

Zaterdag was de leukste dag van de week. Het was tijd voor Kimmie’s babyshower. Eerlijk, ik ben niet zo van die overgewaaide dingen uit Amerika. Babyshowers of Halloween of ook heel erg (ja sorry, ik schop waarschijnlijk weer tegen wat schenen aan) een gender reveal party. Ik snap wel dat aanstaande ouders dit leuk vinden hoor (ik dek me in). Maar ik ben een nuchtere taart en hou al niet van verjaardagen dus ja, het ligt echt aan mij.

Anyway Kim verdiende wel wat aandacht en die kreeg ze. Wel bij haar thuis, op locatie kon helaas niet omdat ze rust moet houden. Wat ben ik trots op haar, ze is zo ontzettend mooi. Ik denk dat ik nog veel ga janken. Ik ben echt een emotioneel wrak als het op de zwangerschap van Kim aankomt. Benieuwd wat het gaat doen als die kleine er eenmaal is.

Zondag was het niet alleen Vaderdag maar mijn lief was ook jarig! Hieperdepiep! Volgens hem splijt de hemel open op de langste dag van het jaar en worden alleen maar prinsjes en prinsesjes geboren. Hoogmoedswaanzin. Maar ik hou kapot veel van hem dus bakte ik een ei in een hartjesvorm. De liefde.

Deze week schrijf ik weer elke dag, pinky promise to myself.

6 Reacties

  1. Hahaha toch weer leuk om te lezen lieverd! En ja herkenbaar. Ik heb als tiener en Levis gedragen die mij moeder al in haar puberteit aan had gehad. Ik heb m trouwens wel tot op de draad versleten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *