Vloerkleden, de sfeermakers in huis

Vloerkleden zijn de ultieme sfeermakers in huis. Ze maken een ruimte af. Er zijn vloerkleden voor elk interieur. Zo heb je hele grote rechthoekige vloerkleden maar ook ronde vloerkleden. Ook voor buiten heb je tegenwoordig prachtige kleden. De keuze is reuze. Welk kleed is geschikt voor jou?

Verschillende vormen

In de zitkamer maakt een vloerkleed de ruimte compleet. Door een groot rechthoekig vloerkleed neer te leggen net onder de bank en je salontafel creëer je een gezellige hoek. Zo maak je een geheel van je zitkamer. Kies je hierbij voor een vloerkleed in een effen kleur dan creëer je rust. Een vloerkleed met een dessin zorgt juist weer voor meer contrast. Houdt bij de keuze rekening met je overige meubels.

Ronde vloerkleden zijn erg leuk onder ronde salontafels. Door een rond kleed neer te leggen breek je vaak een ruimte. Het heeft een speels effect en combineert goed met andere ronde vormen. Ook een aantal kleinere ronde vloerkleden bij elkaar is een speelse keuze. Ronde vloerkleden zijn ook een goede keuze in een badkamer.

Toffe trends

Een van de trends bij vloerkleden is toch wel het vintage vloerkleed. Deze vloerkleden hebben een verweerde look en geven een ruimte een stoere uitstraling. Ook is de vintage look erg goed te combineren in diverse interieurstijlen. Van klassiek, industrieel tot modern. Een jute vloerkleed past natuurlijk uitstekend bij de Scandinavische bohemien look die we tegenwoordig vaak zien. Wollen vloerkleden zijn een heerlijkheid aan je voeten. Het behaaglijke gevoel zorgt voor een warme gezellige look in je interieur.

Buitenkleden

Wil je binnen naar buiten halen? Dan is de keuze voor een buitenkleed perfect. Steeds meer zien we de buitenkleden terugkomen. En terecht, buitenkleden maken je tuin compleet. Buitenkleden zijn vaak gemaakt van nylon wat ze weer en regenbestendig maken. Een buitkleed maakt van je tuin een echte gezellige plek, met een mooie loungeset erbij een garantie voor mooie lange zomeravonden.

Vloerkleden zijn met recht sfeerbepalend te noemen. Ga voor aanschaf dan ook eerst na bij jezelf wat voor een effect of look je wilt creëren. Maar welke keuze je ook maakt, een vloerkleed toevoegen aan je interieur is altijd een goede keuze.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *