Blog ‘Oudere meisjes’ deel #39

Tot tranen geroerd was ik toen ik het verhaal van Nathalie las. Er zijn nogal wat dingen gebeurd in haar leven. Genoeg om een zwarte tijd door te maken. Maar deze dame is een krijger en staat nu – meer dan ooit misschien wel – sterk in het leven! Met Nathalie ga ik ooit dansen, het liefst bovenop tafels 🙂 Lieve Naat, bedankt voor je open verhaal ik weet zeker dat er mensen kracht putten uit je verhaal. Je bent een powervrouw, blij dat ik je via Instagram heb mogen leren kennen. Dikke koes. 

Stel jezelf voor, wie ben je en wat doe je

Hoi, ik ben Nathalie Euser, getrouwd met Robert en al 28 jaar saampjes en we hebben een leuke puberdochter van vijftien. Ik werk sinds 1,5 jaar als stylist en verkoopmedewerker bij Doc living. Een leuk bedrijf waar ik eigenlijk van alles doe. Van stylen tot meubels sjouwen, de boel aansturen en lekker met klanten bezig zijn. Als ik maar onder de mensen ben want ik ben echt wel een mens mens.

Waar ben jij het meest trots op bij jezelf

Natuurlijk ben ik het meest trots op onze dochter! Maar die doet het supergoed. In sommige dingen lijkt ze echt wel op haar mams maar in hoop dingen is ze echt het tegenovergestelde van mij. Ze is gecontroleerd, plant alles heel goed en weet wat ze wil, Ik denk dat ze dat echt wel van Rob heeft.

Verder ben ik heel trots waar ik nu sta als persoon. Ik heb een superleuke baan waar ik me heel gelukkig bij voel en vind ik het zo stoer hoe het nu met mijn Instagram gaat. Klinkt gek, maar ik heb heel lang in mijn leven het gevoel gehad alsof ik niks gepresteerd had. Het begon op de basisschool, daar werd ik gepest! Jaren heeft dat wat met mijn leven gedaan. Toen ik op de mavo kwam was ik in het eerste jaar het brave meisje maar in de 2e kreeg ik een vriendje en liet ik school helemaal los. Ik had het gevoel dat ik nu wel populair was en dat zorgde ervoor dat ik redelijk los ging. Roken, blowen en vooral niet leren. Ik wilde leven!! Uiteindelijk heb ik op latere leeftijd mijn mavo gedaan en de nodige cursussen gevolgd.

Ik ben op mijn 23e bij een meubelzaak gaan werken waar ik 13 jaar gewerkt heb. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Daarvoor had ik echt geen oog voor het stylen. Omdat ik dus eigenlijk op jongere leeftijd niks had afgemaakt ben ik nu dus trots waar ik sta. Ik heb die topbaan, een Instagram die gewaardeerd wordt door mijn volgers en paar weken geleden was ik zelfs op tv bij “eigen huis en tuin lekker leven.”

Het was een dikke middelvinger naar vroeger!! Naar de Pesters maar ook naar andere dingen in het leven die me het gevoel gaven dat ik niks waard was. Ik ben nu echt een blij mens Andrea.

Wat vind je het leukste aan ouder worden?

Het leukste aan ouder worden vind ik werkelijk dat het me allemaal geen reet meer scheelt Meen ik echt, ik ben als eerste belangrijk en dan komt de rest… Vind je me niet leuk, nou ga dan maar met een grote boog om me heen haha. Door die pesterijen van vroeger wilde ik altijd leuk gevonden worden. Dat heeft echt heel lang doorgewerkt denk ik. Ik heb afgelopen jaren pittige jaren gehad, niet alleen ik maar ook mijn gezin.

Vijf jaar geleden ben ik mijn moeder kwijtgeraakt aan kanker, bijna jaar daarna kreeg mijn vader een nieuwe vriendin en door misverstanden is er een ruzie gekomen en heeft mijn vader de keuze gemaakt om volledig voor zijn vriendin te kiezen, daarbij heeft ie ook bewust de keuze gemaakt zijn kleinkind niet meer te willen zien. Dat heeft toen wat met mij gedaan. Binnen twee jaar tijd was ik eigenlijk alles kwijt.

Het waren dingen die ik niet kon verwerken. Met het nodige rugzakje uit mijn jeugd al inclusief een aanranding op 14 jarige leeftijd en een overval op 22 jarige leeftijd trok ik het niet meer. Jaren ben ik depressief geweest en was ik boos op de hele wereld. Ik sloeg zo om mij heen…. Uiteindelijk kwam ik drie jaar geleden bij therapeut terecht en heb ik alles daar moeten verwerken. Ook kwam ik erachter dat ik HSP ben.

I.c.m. de juiste medicatie functioneer ik nu zoals ik me denk ik al als kind al had moeten functioneren. Beter met die hoog gevoeligheid kunnen omgaan. Dat pufje wat iemand nodig heeft bij astma, dat pilletje heb ik nodig voor mijn hoofd. En ik schaam me er niet voor, vandaar dat ik het hier schrijf. Sinds 1,5 zit ik goed in mijn vel! Ik ben zo trots waar ik sta, wie ik als moeder en vrouw ben, maar ook voor de personen om mij heen.

Ik heb een toffe club met vrienden, ik houd van de mensen om mij heen en waardeer ze zeer.

Een leuke baan, leuke insta met zulke lieve mensen dus alles lijkt op zijn plek te vallen nu. En ik heb geaccepteerd dat je het niet iedereen naar zijn zin kan maken. Ik ben wie ik ben!

Wat zou je willen meegeven aan andere (jongere) vrouwen

Wat ik zou willen zeggen tegen jongere vrouwen? Doe wat je gelukkig maakt ajb en zet jezelf op een. Ik ben nu ik in de 40 ben pas waar ik wil zijn. Door al die onzekerheden heeft het mij jaren gekost om te zijn waar ik nu ben. Een hoop jonge vrouwen zijn zo onzeker, of leven voor de mensen om zich heen. Zet jezelf ten alle tijde op een. Als je goed zit dan komt de rest vanzelf op je pad! Ben ik echt van overtuigd. Onze dochter heeft op dat gebied de genen van mijn man. Kiest nu al voor zichzelf en trapt op de rem als het even niet gaat. Zo trots hoe nuchter zij in het leven staat, soms leer ik juist nog wat van haar 😉

Wat vind je minder leuk aan het ouder worden

Het minder aan het ouder worden is de pijntjes. In onze familie zit artrose op redelijk vroege leeftijd. Mijn rechterhand doet regelmatig pijn en ook voel ik in mijn voet regelmatig de pijn van een kapselontsteking. Daar baal ik wel eens van, maar ben geen opgever en bikkel gewoon door. Ik ben een positief mens dus probeer eruit te halen wat eruit te halen valt. En ohhhjaaaa, de leesbril haha!! ik kan echt niet meer zonder.

Welk gezegde of quote is jou op je lijf geschreven

Leef!! Alsof het je laatste dag is!! Nu moet ik gelijk denken aan het afgrijselijke nummer van die Hazes junior, maar zo is het wel. Doe gek, fladder en blijf jong qua geest. Weet je! Sommige mensen vinden mij misschien gek, gestoord, koekwaus, Ik zie dat als groot compliment. Ik heb teveel ellende gezien, daarom wil ik nu genieten. Mensen, doe wat je gelukkig maakt. Ga naar een concert, plan leuke dingen. Pot niet teveel, je kan het toch niet meenemen in je graf. En heb heel veel lol in het leven. Het kan zomaar morgen over zijn.

Wat zijn je passies en of hobby’s

Ja, mijn grootste passies zijn drie dingen.

Heel groot “MUZIEK”, ik kan niet zonder. Al vanaf mijn 9e een grote Bowiefan, maar heel veel muziek raakt me. Zelfs de muziek van mijn dochter kan ik waarderen. Ik vind mezelf wel behoorlijk grote rockchick, met vriendinnen ben ik regelmatig op een concert te vinden. Ik baal zo erg dat Pinkpop al twee jaar niet doorgaat! hopelijk volgend jaar.

Mijn tweede passie was vroeger dansen…. Ik trainde wel 5/6 keer per week. Ik zat op een goeie dansschool, van klassiek tot tappen, ik heb het allemaal gedaan. Daarnaast zat ik ook nog op stijldansen. De eigenaresse wilde me toentertijd naar de Rotterdamse Dansacademie hebben, maar op die leeftijd wilde ik alleen maar lol maken. Dusss, gestopt met school en ook met de dansschool. Daar heb ik achteraf wel spijt van gehad. Ja, en mijn derde passie kunnen jullie wel raden!! decoreren….

Wat weet je nu wat je nog niet wist toen je jonger was

pffff, goeie! Je niet druk maken om heel veel dingen. Je schiet er niks mee op! En niet jaloers zijn op mensen om je heen. Kon ik in het verleden nog wel eens zijn, dat heb ik losgelaten. En ook nergens voor nodig!

Wat zou je anders doen in het leven? Zou je wel iets anders doen?

Mmmm, goeie. Nee, het is denk ik goed zo…Ik ben echt blij waar ik nu sta en ben daar  trots op. Had ik mijn school af willen maken en verder studeren? Ja. Waarschijnlijk had ik dan graag evenementen willen organiseren. En ja, die dansschool, had graag mijn eigen dansschool gehad. Misschien in ander leven haha.

Hoe oud ben je

44, nog een redelijk jong ouder meisje. Guusje, onze dochter ziet me wel al als oud, maar welke puber niet.

Waar kunnen mensen je vinden op Social media

Mijn Instagram heet: @binnen_bij_naat

Ook op Pinterest ben ik met deze naam te vinden.

Heb je zelf nog een toevoeging? Deel het met mij!

Tuurlijk heb ik een toevoeging!

Ik vind je een geweldige rockchick! Je doet lekker wat je doet en dat is zo verfrissend om te zien op insta. Je bent mijn interieurheld Andrea. Een keer heb je tegen mij gezegd te gaan waar je voor staat en wat je gelukkig maakt. Dat doe ik zeker in ons huis en kijk naar niemand anders op insta. Ik kijk niet echt naar trends, maar gewoon wat ik mooi vind. Bedankt Lieve Dre, ik vind je top en lief!

You Rock babe, en bedankt dat ik je oudere meisje mocht zijn 🙂

 

Bedankt Nathalie voor je bijdrage aan het blog ‘Oudere meisjes!’ YOU ROCK! 

#NOTOLDJUSTOLDER

Meer blogs lezen over ‘oudere meisjes? Je leest ze HIER!

17 Reacties

 1. Oh Naat,nou wat pittig ,wat ben je toch een fantastisch persoon en mag je best trots zijn op jezelf ,ik vind het super om je te volgen op insta ,je inspireert me.En welkom HSPtje ,zo herkenbaar .Heel fijn om te lezen ,doe gewoon zo verder,en wat Andrea betreft,helemaal mee eens ,knuffel Irene Happiness .home32

  • Supertrots op jou lieverd!!! Jij bent 100% JIJ geworden. En uit ervaring met een pesterij verleden weet ik dat het kei moeilijk is om dan je eigen ik weer terug te vinden.
   Volg je al poosje op insta en blijf dat graag doen. Wordt blijei van jou levenslust
   XxxKarin (Kaatjeshome29)

 2. Heel mooi geschreven naat! En wat fijn dan ook om te lezen dat je nu goed in je vel zit. En die pubers…. die weten nog niet wat oud is joh… die van mij zegt dat ik uit de middeleeuwen kom‍♀️
  Lieve naat, blijf lekker jezelf en geniet van alles om je heen!

   • Heel mooi geschreven ,en fijn dat je nu goed in he vel zit en ja ook lekker leven want je bent er zomaar niet meer
    Geniet van alles wat je doet en je op (IG …volg ik je graag dat doe ik al
    Dikke XXX
    Liefs….Nettie

  • Kreeg kippenvel van je verhaal Naat, sommige dingen herkenbaar.
   Maar mooi te lezen dat je nu jezelf hebt terug gevonden en doet waar jij blij van word.
   Ongelooflijk dapper en stoer om dit te delen zodat anderen hier misschien wat van kunnen leren. Alle goeds voor jou ❤

 3. Dapper en eerlijk! Bijna alles is (jammergenoeg) herkenbaar wat je schrijft..! Maar des te fijner om te lezen dat je nu zo positief in het leven staat en het zo goed met je gaat ♥️ Ik volg je graag leuk mens dat je bent!

  Liefs,
  Sylvia X

 4. Wat een mooi en indrukwekkend verhaal! Uiteindelijk sta je echt sterk door alles wat je mee hebt gemaakt. Knap om te lezen hoe jouw mindset is! Zo sterk. Tof om te lezen, en ook heel erg leuk om je te volgen! 1

 5. Onze ‘Naat’ af en toe een gekkie, een koekwaus, maar naar mijn mening ook een gezellig, vriendelijk en lief mens met een groot hart! Ik ben blij dat ik haar hier heb leren kennen. Veel herkenbaarheid in het verhaal.
  Live life to the Max… en volgens mij ben je al aardig op weg powervrouw !! … X

 6. Lieve Naat,
  Ik ken je nu een paar maanden, insta-leukie -dinnetje en voormalig collega blogger 🙂
  Jouw verhaal kende ik nog niet. Mooi, energiek en vol zelfvertrouwen verteld. En dat is hoe ik jou ook herken! Top dat je dit deelt, powervrouw!
  Liefs Mo @bij_spiertjes_thuis

 7. Aahh Lieve Nathalie!!
  Na Hallo Rotterdamm.. nu dit verhaal.
  Heerlijk mens ben je, dat had ik gelijk door! en die bagage halelujaa pfff… maar wat ben je mooi &krachtig ❣liefs uit hallo Limburgse (onderonsje ) x Daisy @deezzstyles

 8. Zo wat een open verhaal zeg!
  Je hebt ook al heel wat meegemaakt zeg, maar je hebt je er goed doorheen geslagen! Je kan terecht trots op jezelf zijn en ik vind het leuk je te volgen.
  Ik hoop wel dat de relatie met je vader goed gaat komen!
  Veel liefs Elly

 9. Wat een leuk type ben je.
  Ook bijzonder om te lezen hoe enorm
  Sterk je uit de shit zooi bent gekomen.
  Een fijn mooi en liefdevol leven verder .
  Lieve groetjes van Renate .

 10. Pesten is verschrikkelijk. En helaas is dat in deze tijd ook nog van alle dag en houdt het niet op als kinderen thuis zijn want het gaat door middels social media en whatsapp groepen. Je hebt vreselijke dingen meegemaakt maar kijk waar je nu staat. Die dikke middelvinger snap ik, het gnagnagna f*ck you gevoel. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *