Blog ‘Thuis bij’ deel 7

We vinden het allemaal stiekem leuk, binnen gluren bij de buren, je vergapen aan andermans interieur en ideeën opdoen bij een ander! Daarom vandaag weer een nieuwe binnenkijker bij de rubriek ‘Thuis bij.’ In deze rubriek deel ik toffe en vooral unieke interieurs en huizen met jullie met dito inwoners. Aan de hand van een aantal vragen krijgen we een beeld hoe een interieur is ontstaan en wat de bewoner(s) fijn vinden aan hun interieur, welke wensen er nog zijn en krijgen we eventuele leuke tips! Deze week aan het woord bij ‘Thuis bij’ is Mona. Lees je weer gezellig mee?

Stel jezelf even voor, wie ben je en waar woon je

Ik ben Mona, al vanaf mijn zestiende samen met mijn man, wij hebben 2 leuke dochters van 19 en 16 jaar oud, die allebei nog thuis wonen. Wij wonen al 18 jaar in ons jaren 30 huis, (waar ik vooral verliefd op werd waren de originele details die nog in het huis aanwezig waren) vlakbij het centrum van Ede.

 

Hoe omschrijf jij jouw interieur/huis/stijl

Hier in huis staat eigenlijk van alles door elkaar, nieuw gekocht, kringloop, marktplaats en nog wat erfenisjes zoals een mooi kastje in onze hal. Mijn stijl is dus, hoe zal ik het zeggen… een mix van diverse stijlen, een eclectisch interieur kan je dat noemen volgens mij.

Wat is je ultieme woonwens. Is die al vervult of droom je nog verder?

Ik zou heel graag een andere keuken willen. We hebben jaren geleden een tuinkamer aangebouwd en de nieuwe keuken zou daar mooi in door kunnen lopen.

Er is gewoon niks mis met onze huidige keuken maar na 18 jaar ook niet meer helemaal onze smaak, dit gaan we dus nog een keer aanpakken.

Wat is je beste interieur aankoop geweest

Nou laat ik zeggen de leukste aankopen zijn, een legerkist van de kringloop en een werkbankje van marktplaats.

Wat is een absolute miskoop geweest

Ik heb niet een echte miskoop, maar als ik dan toch iets moet opnoemen dan is het onze bank. Deze zit echt heerlijk en we passen er met zijn allen ook op, maar de bank is net iets te lomp voor in de zitkamer.

 

Heb je een leuke tip of DIY op interieurgebied? Deel hem met ons!

Mijn tip is, kijk goed om je heen. Ik zie altijd van alles, gewoon op straat of zoals laatst tijdens een wandeling in het bos. We kwamen een omgevallen boom tegen die in stukken was gezaagd, er lag een mooie plak hout bij en ik dacht meteen, dat is een leuke tafel. Gelukkig zag mijn man er ook wat in, want hij of mijn schoonvader zijn meestal wel degene die mij helpen met dit soort klusjes. Het was wel even wat schuurwerk, aflakken en de pootjes eronder doen, maar dan heb je wel weer een prachtige salontafel.

 

Tot slot, heb je nog een leuke toevoeging, we lezen graag mee!

Hoe blij ik ook nog steeds met ons jaren 30 huis ben, ons ultieme droomhuis hoop ik ooit nog een keer tegen te komen. Dan in de vorm van een oude school, fabriekspand, boerderij, nou noem maar op. Tja, wie niet?

Lieve Andrea, ik vind je grappig en tof, je hebt een prachtig interieur en ik volg je graag.

Superleuk om mee te mogen doen met ‘Thuis bij’, liefs Mona.

Dankjewel Mona voor het kijkje bij jullie thuis! Meer volgen van Mona?

Instagram: @bijmona

Meer inspirerende accounts vind je onder de rubriek  ‘Thuis bij.’ 

9 Reacties

  1. Leuk om te lezen Mona. En die tafels zijn echt prachtig geworden. Grappig dat jullie ‘miskoop’ ook de bank is. Je hebt een mooi interieur en volg je graag. Liefs Danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *