Blog oudere meisjes deel #43

Vandaag is Annick aan het woord op de blog ‘Oudere meisjes.’ Annick is een kleuterjuf en doet dit met heel veel liefde. Haar passie voor interieur en mooi wonen kunnen we ook zien op haar Instagram account. Annick geeft kort maar bondig antwoord op alle vragen! Lees je weer mee? 

Stel jezelf voor, wie ben je en wat doe je

Hoi, mijn naam is Annick Simons, getrouwd met Gerald al 33 jaar. Wij hebben samen 2 kids een zoon Maxim van 26 en een dochter Liafail 23. Ook hebben we 2 poezen, een ragdoll Kamiel, en een Britse langhaar Arthur. Ik woon in het Limburgse van België. Ik werk al 19 jaar in een kleuterklas in ons dorp, kindjes van 2.5 jaar. Werk wat ik echt graag doe.

Waar ben jij het meest trots op bij jezelf

Op mijn kids natuurlijk. En op al die jaren samen met mijn ventje. Ook op alles wat we zelf hebben gedaan aan ons huis. Ook ben ik trots op mijn super leuke baan in de kleuterklas waar ik me kan ontfermen over de kleine ukkies en de vele traantjes die ik al heb moeten troosten. Dat geeft enorm veel voldoening ook.

Wat vind je het leukste aan ouder worden?

Dat ik mij minder druk maak om kleine dingen en meer waardeer wat ik al heb. Dat maakt het wel wat makkelijker.

Wat zou je willen meegeven aan andere jongere vrouwen

Wees jezelf en doe je niet anders voor als je bent, en geniet van al de kleine dingen. Leven is te kort om je druk te maken om onbenulligheden.

Wat vind je minder leuk aan oud worden

De rimpels die toenemen met de jaren en de lijntjes boven mijn lip. Dat blijft toch een dingetje, vooral bij ons vrouwen.

Welk gezegde of quote is jou op je lijf geschreven

Carpe diem, oftewel pluk de dag. Je leeft tenslotte maar een keer.

Wat zijn je passies en of hobby’s

Mijn passies zijn mijn huis inrichting en geregeld herstylen. Ik word daar heel blij van! En ook samen shoppen met mijn dochter. Heerlijk struinen door de winkels, op zoek naar mooie kleding of iets leuks voor in mijn huis.

Wat weet je nu wat je nog niet wist toen je jonger was

Dat de tijd vliegt en dat je er alles uit moet halen wat je kan. En genieten, genieten, genieten.. ☀️

Wat zou je anders doen in je leven? Zou je wel iets anders doen

Niks, ik heb nergens spijt van.

Hoe oud ben je

Ik ben 53 jaar.

Waar kunnen mensen je vinden op social media

Op Instagram onder de naam @annicksimons

Heb je zelf nog een toevoeging? Deel het met mij!

Ik wil je bedanken dat ik tussen al die “oudere” meisjes mag staan.

 

Bedankt Annick voor je bijdrage aan het blog ‘Oudere meisjes!’ YOU ROCK! 

#NOTOLDJUSTOLDER

Meer blogs lezen over ‘oudere meisjes? Je leest ze HIER!

10 Reacties

   • Leuk om zo meer over jou te lezen Annick en zo waar wat je zegt, pluk de dag en geniet.
    Mooi ook dat jij je werk met zoveel plezier doet.
    Fijne donderdag.

    En Andrea weer een mooie blog meis, bedankt.

 1. Zo lief is deze vrouw en echt oprecht! Daar hou ik van ik kijk graag op haar account en ben trots dat mijn lampen bij haar in haar prachtige huis mogen hangen. En idd carpe diem…..❤️

 2. Kort maar krachtig..! Hou daar wel van 😉 kende deze leuke dame nog niet! Heb even gekeken en je hebt er een volger bij Annick!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *