Flexa Kleurvriendje

Hoe tof is het dat ik voor dit jaar de samenwerking aanga met Flexa en vanaf nu een van de 10 kleurvriendjes ben van Flexa! Samen met nog 9 kleurvriendjes delen wij de komende maanden op de Flexa site inspirerende projecten met jou. Ik heb er enorm veel zin in!

Ik start met een blog vol slaapkamerinspiratie. Voor Teun zijn kamer maakte ik samen met Teun een plan de campagne. Hoe wij en later ik – want verven dat is mama’s ding – te werk ben gegaan lees je in de eerste uitgebreide blog op de site van Flexa. We zijn zelf heel erg tevreden met het eindresultaat.

Wat ik wel al kan verklappen is dat de kleuren Denim Drift en Staalblauw van Flexa Creations een hoofdrol hebben gekregen. Op de blog van Flexa deel ik nog veel meer foto’s en informatie. Wat ik vooral erg leuk vond is dat ik het echt samen met Teun uitgezocht en bedacht heb. Nieuwsgierig geworden? Lees dan nu hier snel verder!

Liefs Andrea

Categories:

Tags:

21 Reacties

  1. Wat onwijs leuk dat jij jezelf één van de kleurenvriendjes van Flexa mag noemen dan kan je vast wel een keer met mij meedenken . Nog leuker is het dat je echt samen met Teun dit project hebt aangepakt. Dikke kus

  2. Supermooi geworden Andrea en die strakke lijn en dat zonder tape, superknap! Ben zo benieuwd wat jouw volgende verfproject is!

  3. Toffe samenwerking Andrea en super leuk dat Mindy en jij in datzelfde team zitten! Slaapkamer van Teun ziet er top uit. Mooie kleurencombi

  4. Toffe kleur ! Dat blauw inspireert me wel. Ik moet nog een vlak bij sprietje dr kamer mmmm …. thx
    En flexa vriend is wel tof! Kun je mooi steeds nieuwe kleuren uitkiezen, das wel een feest 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *