De afgelopen week was vooral schrikken. Afstanden waren ver en weer kwam er een vogel voorbij. Iets met kinderen (ai) en beroemde sokken. Mijn relaas week #5 alweer. 

Begin van de week.

Maandag begon goed. Zo kwam mijn poetshulp langs (decadent hè) en kreeg ik bezoek van Lucienne. Ze kwam een cadeautje brengen. Lucienne is de kunstenares van de mysterieuze vrouw in het groen boven mijn bank. Je wilt niet weten hoeveel vragen ik over het schilderij krijg! Ze bracht iets gaafs mee voor in de tuin, wordt natuurlijk vervolgd.

So far so good. Totdat het avond werd en Kim belde. Ze was onderweg naar het ziekenhuis. Kim had al eens eerder aan de bel getrokken omdat ze dacht vruchtwater te verliezen. In het ziekenhuis bleek het gelukkig niet om vruchtwater te gaan. Wel had ze een verkorte baarmoedermond wat kon wijzen op vroeggeboorte. Je schrikt je toch kapot op zo’n moment! Ze mocht naar huis maar moest goed opletten. Ik heb amper geslapen en ik denk Kim nog minder.

Dinsdag ochtend stuurde ik een berichtje naar Kim. Ze stuurde teug dat ze weer op weg naar het ziekenhuis was. Krampen in de onderbuik en harde buiken had ze. Echt op zulke momenten baal ik gigantisch dat ik zo ver van haar vandaan woon. Al zou ik er niet heen gaan i.v.m. corona maar de afstand is dan ineens zo voelbaar.

In het ziekenhuis bleek dat ze stabiel was en de krampen hoogstwaarschijnlijk indaling weeën waren. Advies: doe zo min mogelijk. Nogal lastig voor Kim. Ze heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel maar nu moet ze echt alleen aan haarzelf en haar kindje denken. En dat doet ze nu. Nog even blijven zitten kleintje. Week of 6 is goed!

Het midden.

Woensdag was ik van de schrik bekomen en ging ik Teun zijn kamer stylen voor de foto’s die genomen moesten worden. Ik ben een van de tien kleurvriendjes van Flexa! Hoe cool is dat! Binnenkort meer daarover. Ook maakte ik een afspraak bij Galya, de tattoo artiest die mijn sleeve maakt. Yeah! We gaan in juli verder met de bovenarm. Wil er nog een kolibrie bij. Die staan voor mij symbool aan vrijheid, kracht en liefde.

Donderdag ging ik met Teun de stad in. We liepen richting centrum toen ik geroepen werd. Ik draaide mij om en daar stond Mariëtte! We volgen elkaar op Insta en we hebben elkaar ook wel eens eerder gezien op een event en op mijn event was ze ook. Mariëtte herkende mij, nou ja niet mij eigenlijk maar mijn sokken. Als ik ook maar even zou denken dat ik herkend werd dan was dat in een klap verdwenen, down the drain. Mijn sokken, die zijn bekend, niet ik.

all stars met sokken

 

Puberzoon en kinderen.

Teun is momenteel leuk, heel leuk! Hij krijgt de baard in de keel. Ik lach me rot. Denk dat je het als puber niet makkelijk hebt bij mij. Ik fuck met je, stel rare vragen en ik ben doodeerlijk tegen je. Van de andere kant kun je met mij echt overal over kletsen, vind ik het allerbelangrijkste dat je gelukkig bent en vind ik dit echt de leukste leeftijd!

Ik zal je wat bekennen en ik ga hier vast geen vrienden mee maken. Ach, mijn blog is ook niet voor tere zieltjes. Ik vind baby’tjes, peutertjes en kleutertjes te schattig. Maar ik vind kinderen zo in de leeftijd van 7 jaar ronduit verschrikkelijk. Daar staat het, voor altijd op het net. Andrea heeft een hekel aan kinderen. Haha, nee natuurlijk niet mensen maar op een bepaalde leeftijd vind ik ze gewoon niet zo leuk. Rond 7 jaar schreeuwen ze zo, denken ze alles te weten en hebben ze op werkelijk alles een weerwoord. Natuurlijk heeft mijn eigen kroost een streepje voor. Ik moet ook wel, kan ze moeilijk vanaf hun 7e tot hun 9e in de kelder gooien. Het geldt ook niet voor alle kinderen, er zijn uitzonderingen. Toch is de kinderfase niet aan mij besteed. Doe mij maar baby’tjes en pubers.

Vrijdag ging Joeperdepoep naar de slachtbank. Het werd tijd voor zijn castratie. Natuurlijk wil ik zijn mannelijkheid niet verwijderen maar het moet. Er lopen te veel zwerfkatten rond en dat sproeien wat katten wel eens doen daar had ik ook geen zin in. Dus hup heen en ballen eruit. Gelijk vlooienspul gekocht. Dat is echt abnormaal duur man! Was meer kwijt aan die druppels dan aan de castratie. Vlooien als huisdier wil je ook niet. Dus koop je het.

En het Weekend.

Zaterdag gingen we naar Kim. De babykamer was nog niet af en Teun en manlief wilde Kim ook graag zien. We blijven op afstand maar ik ben blij dat we weer wat losser kunnen bewegen. Het gaat gelukkig goed met Kim. De verfklus zit erop, het inrichten doen we volgende week. De kleine krijgt een erg vrolijk kamertje!

Zondag was ik brak. Elke week weer neem ik mij voor om gewoon een wijntje te drinken. Ik kan het niet, die fles gaat leeg in het weekend. Stomme Dre. Gelukkig heb ik net als iedereen pinksterweekend en zit ik dit nu in de zon te typen. Mijn relaas week #5 alweer. Lezen jullie nog steeds mee?

Ik hoor vogeltjes, de boom ruizelt (echt die boom geeft een troep maar ruizelt klinkt veel leuker) en de zon schijnt.

Life is Good.

Categories:

40 Reacties

 1. Leuke blog weer! Wel schrikken van Kim, hoop dat de kleine sowieso nog een goede 6 weken blijft zitten! Tja, en dat van die kinderen, ik herken dat wel groetjes Jolanda

 2. Je schrijft erg leuk. En wat die kinderen betreft och mag je toch zo vinden. Hopelijk blijft de baby nog lekker zitten.
  Succes en een fijne nieuwe week proost

   • Oh pfff das schrikken dan met Kim joh snap wat je bedoelt dan is afstand gewoon ruk !
    En tja dr zijn genoeg knijp kinderen hoor, die je ff velletje wil omdraaien bij het langslopen hehehe
    Ik lig in de tuin op de bank dit te typen en ben nog te beroerd ook maar iets te doen hihi tis echt ergggg !
    Was weer een leuke mup en geniet van je avond nog! ❤️❤️❤️❤️

 3. Ik heb een kelder van 100m2.. do I need to say more!? pubers zijn leuk! Hero is zo’n geweldige jongen! Precies wat je zegt. Lekker ouwehoeren over van alles, maar ook serieuze gesprekken. Love it!
  Hoop dat het met Kim goed blijft gaan en dat de beeb nog lekker een poosje blijft zitten. Fijne pinkstermaandag lieve Dre! X

 4. Jeetje wat schrikken van Kim! Gelukkig gaat het goed nu. Heerlijk om weer te lezen dit!!
  Oh en ik hou persoonlijk helemaal niet zo van kinderen. Wel van m’n eigen natuurlijk maar met die van anderen heb ik niet zoveel

 5. Oh dat is spannend, hoop dat de kleine nog 6 weken lekker blijft zitten. Wat kinderen betreft, heb ze zelf niet en mijn geduld grens ligt laag… Respect en normen en waarden hecht ik veel waarde aan en daar wil het tegenwoordig nog wel eens aan ontbreken als ik om me heen kijk. Maar baby’s en peuters kan ik echt van genieten. Fijne dag en dikke kus

 6. Potver..dat is toch altijd zó schrikken he als je kind naar het ziekenhuis moet! Gelukkig gaat alles goed en hopelijk blijft het manneke nog even lekker bij z’n mama in dr warme buik! Tja..en kinderen!! Sommige zíj́n ook gewoon níét leuk..! Mag best gezegd worden hoor Dre! Fijn Pinksterweekend nog

 7. Hoihoi,
  Wat een geweldige blog weer! Je schrijft zo leuk!!
  Jeetje, dat je herkend wordt aan je sokken, hahaha!
  Wat die kinderen betreft: ik vond de peuterpuberteit ook niet altijd ecen makkelijk…vooral bij mn tweede….pfff, die driftbuien! Maargoed…tis helemaal goed gekomen daarna!
  Hoop dat het kindje van Kim nog lekker blijft zitten waar hij/zij zit. Ben wel benieuwd naar t babykamertje, hoor!
  Nou, wens je een fijne tweede pinksterdag en geniet van het mooie weer!!!
  Groetjes, Sandra

 8. Jeetje Andrea effe schrikken met Kim,en wat een week achter de rug ,hoop dat deze week beter is wordt groetjes happines.home32

 9. Ook al ben je niet dichtbij, zo voelt je steun wel! ❤
  Hahaha dat heb ik dan niet van een vreemde, ik vind kinderen van 8 tot 11 helemaal niet leuk met uitzonderingen, zoals Koen! Breng ik de kleine met die leeftijd wat vaker naar je toe!

  Wij zijn zo blij met het resultaat van het kamertje, nu al!

 10. Hihi.. Ik heb een dochter van 7! Hoe durf je dat te zeggen! Ze is echt het allerliefste mensje wat ik ken. Ik kijk juist tegen de puberteit op.. Vreselijk hoe sommige pubers zo respectloos zijn. Ik hou mijn hart vast. Hé, schrikken voor Kim. Ik duim dat het kindje nog lekker lang mag blijven zitten. Sterkte voor jou ook.. Niet makkelijk nu in deze tijd!

  • Hahahaha ja sorry Reina! Dan is jou meisje vast die uitzondering 🙂 Mijn pubers zijn niet respectloos, dan krijgen ze een mep. Gewoon de kop indrukken 🙂

 11. Ik duim voor jou en Kim dat de baby nog ff blijft zitten. Dat is schrikken zeg!
  Ben zelf meer van kinderen waarmee je kan communiceren dan babies. Hou van de blijdschap en liefde die ouders op de roze wolk hebben voor een nieuw Born. Vind ik heerlijk. Maar de baby zelf? Kom maar terug als ik geen ondertiteling meer nodig hebt. Ben ik nu een baby hater? ik vind van niet.

 12. Kinderen zijn echt horror maar dat verteld iedereen je pas wanneer je ze hebt en je te laat bent 🙂
  Ik vind ze vanaf een jaar op 10 trouwens wel erg geestig worden. Gelukkig mogen ze hier dus bijna allemaal uit m’n kelder. Nog heel even …
  Leuke blog en hopelijk alles goed met Kim en baby want wat een stress is dat. Niet te doen ! Fijne week en op naar weer een coole blog, love it

 13. Ik lees nog steeds mee en ben vooral blij voor jullie dat het goed gaat met Kim! En daar komt het… ik houd niet van babies of kinderen in het algemeen. Alleen houd ik wel van die van mezelf (meestal)…. en het rare is dat kinderen altijd naar mij toe trekken … ze willen altijd tegen me aanpraten… Misschien een soort van rare ontkenning dat ik eigenlijk in de wieg ben gelegd voor kinderen. Op naar een mooie nieuwe week

 14. Gelukkig om te lezen dat ik niet de enige ben die het leuk vindt om pubers rare vragen (vinden zij) te stellen Hopelijk blijft het goed gaan met Kim en de baby

 15. Heerlijk geschreven weer lieverd. Maar dat je je rot schrikt over Kim dat snap ik jeetje zeg. Hopelijk blijft hij (geen idee maar denk een hij) nog 6 weekjes zitten. Maar stel dat dan komt het ook goed. Ik was ook 6 weken te vroeg en kijk naar mij ;-). Ik duim voor jullie.

  Liefs, xxx

 16. Leuke blog weer, Andrea! Wat schrikken van Kim, hoop dat zij en de kleine nog even volhouden. Haha ja die leeftijden van kids… zit wel wat in al zijn alle 3 mijn kids zo anders… juist nu mijn oudste (14) echt een puber is, groeien wij juist nu naar elkaar toe, heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *