Give-Away vloerkleed Snowdrops Copenhagen.

Er is veel veranderd sinds ik begon met Instagram zo’n 3 jaar geleden. Van macramé artiest naar webwinkel eigenaar naar blogger om maar 3 dingen te noemen. Om te vieren dat ik de webwinkel voorgoed heb gesloten, en vol voor het bloggen en schrijven ben gegaan, heb ik een toffe Give-Away bedacht. En om jullie hierheen te lokken, ook ja. Want daar kan ik gewoon eerlijk over zijn toch. Bloggen en schrijven doe je toch voor een publiek. Daarnaast had ik beloofd om voor mijn verjaardag nog iets weg te geven, en belofte maakt schuld!

Mijn cadeautje. 

Het vloerkleed dat ik weggeef komt uit de webwinkel. Het is dus mijn cadeautje voor een van jullie. Niet gesponsord deze keer. Het kleed is van 100% gerecycled katoen gemaakt en het is 170×240 groot. Mooi hoogpolig en van het merk Snowdrops Copenhagen. Ik heb er zelf ook een en het geeft gelijk een bohemien sfeertje in je huis. De waarde is maar liefst €220 ! Het kleed is zwaar en een anti slip mat eronder is ook aan te raden.

zwart wit vloerkleed in een bohemien huis

Wat kun je doen om kans te maken op dit vloerkleed.

1. Laat onder dit blog een bericht achter, laat mij weten dat je graag meedingt! Bij een bericht heb ik automatisch je mail adres welke ik gebruik om een winnaar te kiezen.

2. Ga naar mijn Instagram account @andrea_groot volg mij als je dat nog niet deed en tag onder het bericht 2 mensen die ook wel zo’n kleed willen winnen volgens jou.

3. Voor een extra win kans, schrijf je in op mijn nieuwsbrief. Ik ga niet je niet spammen! Beloofd! 😊 Ik mail maandelijks een nieuwsbrief met de meest gelezen blog, nieuwtjes over bijvoorbeeld events (die weet je dan ook gelijk als eerste) en een overzicht van een aantal blogs.

close up vloerkleed en salontafels

Op de beginpagina kun jij je inschrijven op de nieuwsbrief. Te vinden onder het stukje “over mij.” Let op!! Geen bericht onder dit blog dan doe je niet mee helaas. Ook wil ik nog even melden dat je niet gelijk je bericht terug ziet, om spam te voorkomen moet ik je bericht eerst goedkeuren. Ik probeer dit dezelfde dag nog te doen. Maandag 8 juli maak ik een winnaar bekend. Het vloerkleed wordt dan die week nog verzonden! De Give-Away is alleen bestemd voor Nederland. Succes !!

Liefs Andrea

125 Reacties

 1. Jaaaa wat een leuke lokkerd hihi en blij dat je schrijft en blogs maakt Dré , vind het elke keer weer leuk om te lezen zoiezo !
  Dit kleed past echt vet bij mijn stijl nu dus maak heel graag kans !
  Lieve groet Carla

 2. Wat super gaaf is het vloerkleed, ik zocht juist iets moois voor de zomer ipv het wollen kleed wat er nu ligt dus deze is zeer welkom! Love t

 3. Wow Andrea wat een gave giveaway… ik doe heel graag mee voor straks in mijn nieuwe huisje en die kleur past zo mooi bij mij..

 4. Wauw ik doe echt super graag mee met deze give away! Wil al een poos een nieuw kleed, maar kon de geschikte nog niet vinden. Maar dit is um! Deze gaat gewoon perfect passen in mijn huis, love it!!

 5. Ik doe gezellig mee lieve schat. Leuk!!!! Enne, dubbel van harte he Ik stond al ingeschreven & volg je natuurlijk al een hele tijd op Insta.
  Liefs,Desirée
  Homestylingdesign

 6. Ooooooh heel graag, 2 jaar gewacht op de sleutel van mijn nieuwbouwwoning en nu allemaal uitstel van timmerlui….pffff kan wel een woningoppepper gebruiken!! 😉

 7. Echt super dit. Mooi je verhaal nog een keer te lezen en wat zul je een trotsert zijn!! Dus met 2 handen grijp ik deze kans. En kom maar op met je nieuwsbrief. Een fijne dag verder!

 8. Een soort trakteren 2.0 Jeetje Dre… een snoepzakje had ik ook hartstikke lief gevonden en je hoeft me niet thuis te brengen na je zwemfeestje 😉 Hij is gaaf, ik waag een gokje x Mir

 9. Wat ben je toch weer een lieverd dat je dit doet. En nog een nieuwtje voor mij is dat je de webshop sluit. Je volgt je hart zo te lezen! En tja, veel moeite hoef je niet te doen om mij op je blogpagina te krijgen dat weet je… ❤️ Liefs Linda

  • Hey Linda, de webshop is nu helemaal weg. Ik ga me richten op het schrijven en bloggen 🙂 tof dat je meedoet en bedankt dat je zo’n trouwe lezer bent X

 10. Krijg ik me daar toch een leuke tag voor deze toffe give away. Het kleed is prachtig en doe dan ook heel graag mee maar wat ik nog veel leuker vindt; ik heb ook weer een superleuk account en blogger ontdekt. Toppie!
  Van harte Andrea, cheers op je verjaardag
  Liefs Moniq

 11. Zo mooie sfeer!! Nog lange weg te gaan om het zo stijlvol te krijgen maar iedere keer een mooi nieuw element dan komen we er vanzelf! Ga alvast duimen dat ik dit super toffe kleed winnen mag

 12. Wauw wat megatof zeg! Ik doe graag mee! En wat een leuke blog heb je! Ik keek vaak niet verder dan insta maar ga ik voortaan wel doen! Leukleuk!

  • Wauw dit vloerkleed zou mooi staan in mn slaapkamer 🙂 Ik heb mn slaapkamer opgeknapt maar het mist nog dit leuke vloerkleed!
   Ik zag het filmpje van eigen huis & tuin en kwam zo op je insta terecht. Wat een leuke style heb je!

 13. Hoi Andrea! Superleuke site I’m in voor het geweldige kleed hoor, zou zo gaaf staan in ons thuis

 14. Supe gave give away.. deze week komt mn nieuwe bank van Be Pure Home… hoe gaaf zou dit kleed erbij staan♡♡ heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief…superleuk

  Groetjes Monique (huisindebocht)

 15. Ohhhh, al zo lang op zoek naar een kleed met iets meer zwart. Aangezien onze hond ons huidige kleed heeft verpest (ik kan hem ook niet meer omdraaien) doe ik graag mee met deze super gave winactie!

 16. Ook ik die graag mee va nuit frankrijk. Ben dol op je feed en je stijl van schrijven. Il ga me ook voor de nieuwsbrief inschrijven. Wat een leuke win aktie!!!!!! Tôt lezens

 17. Wat een prachtig kleed ik doe graag mee met de verloting, maar ben eigenlijk ook helemaal weg van je groene planten zo voor je raam. Inspiratie

 18. Wauw! Dit mooie kleed zou perfect staan op onze nieuwe vloer die vrijdag wordt gelegd! Ik waag een kans❤️

 19. Hoi Andrea, wat een tof kleed! Ik doe graag mee. Ik volg je al heel graag op Instagram en ga mij zo abonneren op je nieuwsbrief! Groetjes, Soraya.

 20. Wauw wat een gaaf kleed !
  Ik doe graag mee met je GiveAway, ons kleed is echt aan vervanging toe, na 2 kleine kindjes haha…
  En ik ben mijn stijl aan het veranderen, dus deze zou daar heel mooi bij staan!

  Succes met kiezen!!!

 21. Hoihoi!
  Wat een gaaf kleed! Ik doe graag mee met je winactie! Ben in mn interieur wat meer zwart/wit aan het toevoegen, dus je snapt het al waarom ik dit kleed graag wil winnen!☺️ Spannend voor jou dat je je helemaal op t bloggen gaat richten! Succes!
  Gr. Sandra

 22. Super tof kleed voor in mijn huis hier ten noorden van London, in St Albans. Ik volg je al op Instagram. Echt leuk!

 23. Wat zijn jouw blogs toch altijd precies met de goede woorden, zo knap vind ik dat! Ik doe ook mee, want na tien keer m’n teen stoten aan een losse plank op onze slaapkamer móet ik op jacht naar een kleed. Dit is een snoepje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *