IG Lunch Spring Gathering 2019

Dat had ik dus ook niet zien aankomen. Dat ik een Instagram lunch zou organiseren voor 60+ mensen in 2019! Ongelooflijk hoe het leven soms wendingen neemt. Toen het opperde op Instagram halverwege januari waren de reacties zo enthousiast dat ik dacht, niet lullen maar poetsen Andrea. Gewoon doen. Gelukkig sta ik er niet alleen voor en heb ik 4 top dames naast me staan. Samen met de nadruk op samen hebben we onze schouders onder dit project gezet.

Een IG Lunch.

Het begon dus met een idee. Ik ben zelf al 4 keer naar Instagram lunches geweest en vond dit alle vier de keren een feestje! Drie keer daarvan bij de happy-Ayla lunch wat alle drie de keren een feestje was. Maar deze lunches zijn in Noord-Holland en het leek mij leuk om zo’n lunch ook wat dichterbij te brengen voor Brabanders en Limburgers. Daarnaast houd ik wel van iets op poten zetten. Ondernemen zit in mijn bloed.

Grand Café  Khotinsky.

Nadat ik wel eerst even met Ayla overlegd had of ze bezwaar zou hebben, ik wil niemand in het vaarwater zitten al denk ik ook wel dat de wereld groot genoeg is voor ons allemaal, kon ik van start! Ayla vond het allerminst vervelend. Ik had al gelijk een plek voor ogen. Eigenlijk twee plekken. In Dordrecht heb je echt supertoffe hotspots! Alles in het centrum viel af. Dat is logistiek gezien niet slim. En ja in Dordrecht kom je dan al snel uit bij twee geweldige plekken die net buiten het centrum liggen. De eerste waar ik aan dacht was Villa Augustus. Een geweldig mooie hotspot wat bekend staat in heel Nederland. Ook vrij snel schoot het Grand café Khotinsky door mijn hoofd. Mijn man en ik waren hier nog niet zo heel lang geleden een avondje wezen eten en we vonden de sfeer en het eten heerlijk. Khotinsky ligt in het oude energiehuis van Dordrecht. Zo zo blij dat dit geweldige gebouw niet afgebroken is! Vanuit dit gebouw werd vroeger Dordrecht voorzien van elektriciteit. Op de plaats waar vroeger enorme turbines draaiden zijn nu theaterzalen, ateliers, studio’s en horeca gerealiseerd waaronder het Grand café Khotinsky en het ToBe cultuurcentrum. De industriële uitstaling is uitstekend bewaard gebleven.

Mijn insta besties!

Ik ging bellen, met allebei de opties die ik in mijn hoofd had. Maar al snel bleek dat Villa Augustus voor een groep Instagrammers niet geschikt zou zijn. Ze hebben prachtige zalen en zeker de faciliteiten om groepen te ontvangen maar er mocht niet gefotografeerd te worden. Liever niet. En met een groep interieur en lifestyle instagrammers leek dit mij onbegonnen werk 😊 Dus besloot ik dat Villa Augustus afviel. Na een aantal mails met Khotinsky was ik rond met hun! Joepie! Het was gelukt om een plek te reserveren in dit prachtige Grand café.

Samen met Miranda, Renske, Tatjana en Marieke ging ik een kijkje gaan nemen bij ToBe. We wilden graag een zaaltje huren voor de workshops en ontvangst. Gelukkig liet de medewerkster ons ook even kijken in een grotere zaal met tribune. Een heuse theaterzaal. En ja bij het zien van deze zaal waren we het eens. Dit moest hem worden!! Wat een sfeer. Wat een mogelijkheden. Ik ben later nog teruggegaan om alles door te spreken. En we hebben het gewoon gedaan. De kosten vlogen wel omhoog maar we vonden dit het zo waard dat we bedachten dat we dan liever iets meer vroegen voor een kaartje.

Alles komt samen.

Inmiddels zijn we een aantal weken verder, hebben we geweldig leuke sponsors voor de goodiebags en loterij waaronder hoofdsponsor Skyler Store. Heeft Tatjana een geweldig leuk logo ontworpen, Miranda lijstjes gemaakt om alles overzichtelijk te maken. Heeft Renske een lekkere mocktail bedacht en het programma geschreven en heeft Marieke het voor elkaar gekregen om een van de leukste IGers als spreker binnen te slepen. Dit is uiteraard maar een fractie wat de dames hebben gedaan. Zonder de hulp en inbreng van Miranda, Tatjana, Renske en Marieke was ik gegarandeerd niet zo ver als dat ik nu ben met de lunch. We zijn een team. Een goed team!

Bijna uitverkocht.

De kaartjes zijn al bijna uitverkocht. Ik herhaal, de kaartjes zijn bijna uitverkocht! In een paar uur tijd vlogen ze werkelijk de shop uit. Met klotsende oksels en vol ongeloof keek ik toe. Wat ben ik enorm dankbaar voor jullie vertrouwen. Wat zijn wij enorm dankbaar voor jullie vertrouwen. We gaan er een knalfeest van maken. Ik heb 11 mei groot in mijn agenda staan en verheug mij enorm op om een deel van jullie in het echt te ontmoeten. Wie komt? Ja ik weet het wel, ik heb de gastenlijst! Haha, tot dan! (kijk hier voor de laatste kaartjes)

Liefs, Andrea

Categories:

2 Reacties

  1. Nog steeds niet echt naast de deur hahaha maar ik ben ontzettend blij dat ik hier bij kan zijn! Mooi dat jullie al zoveel plezier hebben met het organiseren❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *