Met een mooi vloerkleed kun je een hele ruimte gelijk een andere look geven. Ik was wel toe aan iets moois voor op mijn werkkamer. Mijn voorkeur ging uit naar een groen vloerkleed. En ik heb er een gevonden bij Volero!

Contrast op de vloer.

Omdat we tegenwoordig een lichte vloer hebben leek het mij erg mooi om een andere kleur dan de standaard jute kleur te kiezen. Ik kwam uit bij een groen vloerkleed van jute. Het relatief goedkope jute vloerkleed zou perfect staan op de lichte vloer! Juist het groen van het kleed springt er zo tussenuit.

vloerkleed jute

Volero huismerk FRAAI.

Het kleed komt uit de collectie van het huismerk van Volero namelijk FRAAI. Ze hebben heel veel keuzes in vloerkleden. Ik heb gekozen voor een jute vloerkleed maar je kunt er ook terecht voor vintage vloerkleden, hoogpolige vloerkleden of buitenkleden. De keuze is enorm.
Natuurlijk ging ik gelijk aan de slag toen het vloerkleed binnen was. De styling hoefde ik niet veel aan te passen, ik houd van groen en heb ook op mijn werkkamer veel planten staan. Het groene jute vloerkleed past daar natuurlijk perfect bij! Ik ben erg blij met dit nieuwe kleed.

 

Ook op zoek naar een nieuw vloerkleed? Kijk dan zeker ook even op de site van Volero!Mooie en betaalbare vloerkleden is hun specialiteit 😊 Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe kleed. Wat vinden jullie ervan?

Liefs Andrea

♦ Dit artikel kwam tot stand is samenwerking met Volero ♦

Categories:

Tags:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *