Nieuwe kleur van Flexa op mijn werkkamer

Mijn werkkamer was de laatste tijd weer meer een opslagruimte geworden. Kussens, plaids, wasrekken en andere troepjes hadden van mijn werkomgeving weer een rommeltje gemaakt. Dat moest anders. Uitruimen en opfrissen maar. Ik ging ook aan de slag met de muren. Die mochten wel weer eens een mooie kleur van Flexa krijgen.

Verven vind ik echt heerlijk al duurde het deze keer even wat langer voordat ik eraan toekwam. Kleur uitzoeken gaat bij Flexa heel easy met de Flexa visualizer App en kleurtesters. Als kleurvriend van Flexa gebruik ik beide regelmatig maar ook als consument is dit echt heel fijn te gebruiken. Je bepaalt zo echt makkelijker je kleur. De voorpret van het proces begint voor mij hier al. Helaas zijn er door een brand online tijdelijk geen kleurtesters en verf leverbaar, er wordt hard gewerkt om snel weer te kunnen leveren. Uiteraard kun je wel terecht de winkels, klik hier voor het vinden van een winkel in je buurt.

Aan de slag!

Nadat ik mij ontdaan had van de meeste troepjes plakte ik uiteraard eerst het deurkozijn af. Voorwerken is niet altijd even leuk maar het scheelt gewoon enorm aan ergernis achteraf. Gewoon even doen. Ik had in de loop van de tijd al wat monsters aangebracht op de muur, dat vind ik leuk om zo uiteindelijk bij mijn keuze te komen. Gek genoeg werd het geen van de toegepaste kleuren. Ik koos deze keer voor de kleur Jadegroen. Een frisse zachte groentint. Met de visualizer app had ik deze kleur gekozen. Eerst wilde ik voor een donkere kleur groen gaan maar juist door de visualizer app te gebruiken zag ik dat dit de ruimte wel erg donker maakte.

 

De juiste kleur

Eenmaal aan het verven zag ik dat deze kleur goed gekozen was. Het brengt rust wat ik persoonlijk fijn vind in mijn werkomgeving. Ons huis is redelijk donker maar door deze kleur lijkt het een stuk lichter in mijn werkkamer. Ja zelfs lichter dan met de witte muur. Dat kan kleur echt doen. Ik twijfel nog om iets van vlakken aan te brengen. Wellicht boven het bureau al heb ik daar ook iets moois voor in huis. Dat is nog even een werkje dus komt later.

Afstylen

Nadat ik klaar was met verven kon het afstylen beginnen. Toch een van de leukste dingen om te doen! Eerst had ik mijn bureau voor de raam staan maar meestal had ik de jaloezieën naar beneden en dicht omdat ik graag in de ochtend werk. Dan schijnt de zon (als hij schijnt 😉) naar binnen. Ik besloot het bureau tegen de nieuw geverfde muur te plaatsen. En ik ben er echt heel tevreden mee! De kleur geeft rust en past mooi bij mijn meubels en planten. Nu komt alles net wat mooier uit!

Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe frisse werkkamer. Een ruimte waarin in ik mijn werk goed kan uitvoeren en waar een fijne sfeer is. De kleur Jadegroen van Flexa brengt rust. Precies wat ik voor ogen had. Wat vind jij ervan?

Liefs Andrea

Categories:

Tags:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *