Al een poosje genieten wij van de Raamdecoratie van Veneta.com in onze woonkamer. Na jarenlang gordijnen te hebben gehad vind ik de brede zwart houten jaloezieën met nerf echt een aanwinst. Ze staan sjiek en zijn makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Je begrijpt dat ik ook dolgraag de mooie jaloezieën van Veneta.com boven wilde hebben. Ik maakte een afspraak en binnen no time stond een dag gepland! Joepie!

Afspraak gepland

Net als de vorige keer kwam Luuk van Veneta.com de jaloezieën inmeten. Dit werkt heel fijn, zo hoef je je geen zorgen te maken of je de maten wel goed hebt genomen. Omdat ik al wist dat ik dezelfde jaloezieën wat ik beneden had ook boven wilde doorvoeren was voor mij de keuze snel gemaakt. We hebben nog even samen gekeken naar de keuzes die er zijn maar ik ging weer voor de brede zwart houten jaloezieën met nerf. Alles werd netjes genoteerd, nu was het wachten op de bestelling!

 

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat jaloezieën inderdaad stofvreters zijn. Maar ze zijn heel makkelijk schoon te maken met een plumeau. Kijk voor meer tips voor het schoonmaken van je Raamdecoratie even hier.

Ik gebruik hiervoor wegwerpplumeautjes. Daarnaast, al dat stof kruipt anders ook in je gordijnen alleen moet je die eerst wassen voordat het eruit is! Ik vind het dus geen bezwaar en heb bewust voor boven ook weer gekozen voor jaloezieën. Ze verduisteren de ruimte in de nacht goed en overdag kan ik ‘spelen’ met het licht.

Geleverd en opgehangen!

Na een aantal weken wachten – de jaloezieën worden natuurlijk op maat voor je gemaakt – kreeg ik een bericht dat de jaloezieën ophangen konden worden! Weer kwam een monteur langs van Veneta.com om ze op te hangen. Ik vind dit persoonlijk een hele fijne service, zo hoef je je geen zorgen te maken over het ophangen zelf alhoewel dit ook makkelijk zelf te doen is hoor. Ik vind het fijn dat de mogelijkheid bij Veneta.com bestaat om hiervoor te kiezen!

 

En kijk dan eens! Hoe tof staan ze! Net als beneden krijg ik door het kiezen voor jaloezieën boven een veel ruimtelijker gevoel. Bij de trap zit een gek raam waar gordijnen niet mogelijk zijn maar de jaloezie hangt hier ook prachtig! Ik ben echt weer enorm tevreden. Ook met de service van Veneta.com.

 

Overweeg jij ook nieuwe Raamdecoratie dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij Veneta.com, ik ben echt heel tevreden met mijn mooie Raamdecoratie, de service eromheen en de kwaliteit van de jaloezieën. Ik raad ze dan ook zeker aan!

Liefs Andrea

 

♦ Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Veneta.com♦

Categories:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *