Review Geurwolkje.

Geurwolkje in ons huis, een hippe aroma diffuser.

Al meerdere keren zag ik ze voorbijkomen op Instagram, Geurwolkjes. Nieuwsgierig als ik ben ging ik een kijkje nemen op de site van Geurwolkje. Leuk design! Zou het ook lekker zijn? Wat een mazzel dat ik twee mooie geurwolkjes mocht ontvangen en testen.

geurwolkje

Netjes verpakt.

Mijn bestelling kwam in goede orde aan. Er zaten vier etherische oliën bij te weten: Sinaasappel, Harmonie, Bloemenpracht en Salie. Met deze oliën bepaal je welke geur je in je huis gaat verspreiden. Ik pakte ze uit en wat me gelijk opviel aan de aroma diffuser is dat ze licht in gewicht zijn. De bijgeleverde stekker vond ik wel minder charmant. Maar goed, dat heb ik ook met een lamp. Ik las vluchtig de gebruiksaanwijzing door, helaas alleen in het Engels, en besloot om de olie bloemenpracht te gebruiken.

Wat ik enorm leuk vind is dat de stoom er echt in soort van wolkje uit komt. En de geur van de olie bloempracht was aangenaam. Eerste indruk, goed! Omdat vooral Teun nogal eens gestoken wordt door muggen had ik het advies gekregen om ook de olie ‘sinaasappel’ mee te bestellen. Deze schijnt muggen op afstand te houden. Met Teun overlegde ik dat we zijn Geurwolkje een uur voor bedtijd aan zouden zetten en voor de nacht uit. Teun houdt niet van geluidjes als hij gaat slapen en het maakt wel een licht pruttelend geluid. Wat ik wel gezellig vind maar Teun dus niet.

Anti muggen geur!

De geur van sinaasappel werd goedgekeurd! We besloten om het de komende week te testen. Of hij minder lek geprikt zou worden. Eerlijk gezegd was ik nogal sceptisch. Hier hebben al van allerlei foefjes de revue gepasseerd om muggen buiten te houden en het vervelende steken tegen te gaan. Maar het werkt. Zonder gein, het werkt echt! Teun heeft afgelopen week geen muggensteek gehad. Dat kan toch geen toeval zijn.

 

Het design van Geurwolkje is geschikt voor in meerdere ruimtes. Er staat er nu dus eentje bij Teun op zijn vintage jongenskamer. En eentje staat in de woonkamer. Ik heb hem al op verschillende plekken gezet in de woonkamer maar laat hem voorlopig dicht in de buurt van mijn nieuwe grote plant staan. Deze plant houdt namelijk van een hoge luchtvochtigheid en ook daar zorgt Geurwolkje voor. Nee ik heb niet de illusie dat het de hele kamer kan voorzien van een hogere luchtvochtigheid maar zo naast de plant moet dit wel lukken.

Mijn conclusie.

Mijn conclusie over Geurwolkje is dat ik het een leuk design vind hebben, mooi in zijn eenvoud. Dat ik blij ben dat het daadwerkelijk helpt tegen muggenbeten, met de etherische sinaasappel olie erbij. En dat ik het prettig vind om hem in de avond aan te zetten voor een ontspannen geur in de woonkamer. Een dikke plus als je het mij vraagt! Lijkt het jou ook wel wat voor bij jou? Kijk dan even op de site van Geurwolkje.

Liefs Andrea

 

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Geurwolkje ♦

4 Comments

 • Deense zomer juni 25, 2019 at 7:45 am

  Leuke en eerlijke review Andrea. Ik heb een citroenplant naast Yfke haar bed gezet en ook zij komt de nachten nu zonder geprikt te worden door. Zodra het geurwolkje ook tegen hooikoorts werkt dan schaf ik er eentje aan . Liefs Linda

  Reply
  • Andrea juni 25, 2019 at 11:26 am

   Haha! Hier van alles geprobeerd maar dit werkt vooralsnog het beste! Gelukig heeft Yfke nut bij een citroenplant X

   Reply
 • Mindy_schroor juni 25, 2019 at 10:25 am

  Wat goed, ik wist dat nog niet van die sinaasappel. Ga ik ook proberen!!

  Reply
  • Andrea juni 25, 2019 at 11:27 am

   Ja Teun is happy hoor! 🙂 X

   Reply

Leave a Comment