Verliefd op de prachtige kleden van Benuta.

Zo graag wilde ik ook een mooie berber in ons huis. Maar met 2 honden en een tiener in huis leek het mij nooit een goed idee. Totdat ik de bonte en beige berbers zag. Ik kon er niet meer omheen, die waren gewoon voor mij gemaakt.

Kleedjes van de kringloop.

Vloerkleden, best een dingetje vind ik. Gelukkig vind ik regelmatig mooie vintage kleden bij de kringloop waarover ik al eerder een blogje schreef. Nooit zo heel erg duur en je verandert er echt een interieur mee. Maar ik wilde ook al tijden een mooi berber vloerkleed. Alleen die zwart witte berbers, ik vind ze prachtig maar hier in huis echt geen optie. Te besmettelijk!

Een bont berber vloerkleed.

En toen zag ik op Pinterest een bonte variant van de zwart witte berber. OH MY! Ik was op slag verliefd. Ik heb best een uitgesproken smaak en zag hem al liggen hier. Mooi op onze pas opgeschuurde vloer. Ik wilde toch al wat verandering aanbrengen en deze berber zou de woonkamer gelijk een totaal ander sfeertje geven. Zoals dat dan gaat, ik ben vast niet de enige, begon ik te zoeken. Want ze zijn niet overal verkrijgbaar. De zwart witte berbers zoals wij ze allemaal kennen wel, je kunt ze zelfs in de bouwmarkt krijgen maar deze bonte variant, het was even zoeken.

Benuta, de vloerkleden specialist.

Gelukkig tipte iemand van Instagram mij om eens te kijken bij Benuta. Deze online vloerkleden specialist heeft zoveel keuze, misschien hebben ze ook wel berbers met kleur. Ik ging gauw een kijkje nemen en wat was ik blij om ze te zien! Er was zelfs keuze in patroon en kleur. Nu wilde ik sowieso graag een kleed met kleur, doe maar gek met geel, blauw, roze het mocht van mij allemaal. Maar ook een mooi beige vloerkleed zou prachtig staan in ons huis. De slaapkamer van Teun kon ook nog wel een mooi kleed gebruiken.

Eindelijk gevonden.

Waar het eerst moeite koste om een bontgekleurde berber te vinden kon ik nu moeilijk een keuze maken uit de verschillende berbers bij Benuta. Keuze stress dus. Ik heb uiteindelijk voor het vloerkleed Tika gekozen. Vind de kleuren in deze berber supermooi en ook lekker druk. Ja ik val toch weer voor uitbundig! Maar ik heb ook een mooie beige variant gevonden en deze heet Bahar beige. Voorlopig ligt hij mooi bij Teun op de kamer. Zoals gezegd was de keuze nog moeilijk want ook de Kelim tapijten spreken mij erg aan. Maar ik ben blij met mijn keuze.

Bohemian sfeertje.

En nu liggen de vloerkleden hier prachtig te wezen. Ik ben er echt heel blij mee! Het sluit mooi aan bij mijn kleine metamorfose van de woonkamer. Het lichte kleed geeft een heel fijn bohemian sfeertje aan de kamer zonder het hele interieur te hoeven omgooien. Wat vinden jullie van deze nieuwe look? Ik ben wel heel benieuwd!

Liefs, Andrea

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Benuta

Categories:

12 Reacties

  1. Ohh Andrea
    Super leuk het staat idd prachtig bij je. En die op de kamer van Teun is ook al zo mooi. Leuke blog weer. Geniet van je mooie kleden.
    Liefs Debbie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *