De mooiste kandelaars voor kerst.

Dit jaar wilde ik ze hebben, de bronzen kandelaars voor op de schouw. Ik vond dit vorig jaar al super mooi en dit jaar heb ik dan eindelijk mijn eigen verzameling. Een verzameling van verschillende kandelaars is het geworden.

Kandelaars zijn natuurlijk het hele jaar door mooi om te hebben maar met kerst brengt het toch extra veel sfeer in huis. Ook tijdens het diner of zelfs op de ontbijttafel zijn kandelaars met mooie kaarsen een directe sfeermaker. Je hebt veel verschillende soorten kandelaars. De houten kandelaars passen uitstekend in een Scandinavisch interieur en de bronzen en zilveren kandelaars stelen juist weer de show in een meer flamboyant interieur. Denk aan de coole eclectische interieurs die we vaker in Amerika zien. Witte of zwarte kandelaars zien we dan weer vaker in een strak moderne inrichting of in een bohemian sfeertje. Met de feestdagen geven kandelaars met mooie slanke dinerkaarsen of juist stompkaarsen net dat beetje meer sfeer aan je kerst interieur!

Er zijn ook tijdloze kandelaars die vrijwel in elk interieur staan. Zoals de fraaie kandelaars van het merk Kwillem in huis. Deze kandelaars zijn een gewild item en staan dan ook regelmatig in bijv. de VTwonen. Ik heb ze ook in mijn webshop en ook ik merk dat ze erg geliefd zijn. Die wil je hebben en niet alleen met kerst!

En om kerst met jullie te vieren verloot ik nu een complete set van 3 witte kandelaars van Kwillem in huis! Ja je leest het goed, niet 1 kandelaar maar gelijk alle 3 de maten. Een complete set t.w.v. €165,- Hoe tof is dat! Alles wat je hiervoor hoeft te doen is onder dit blogje te laten weten dat je meedoet. Maandag 17 december maak ik de winnaar bekend via Instagram. Good luck!!

Liefs, Andrea.

Categories:

79 Reacties

 1. Thnx Dat ik dit jaar mee mocht genieten van je blogs en foto’s….toch van die grniet momentjes. Mooie kandelaars, bezit geen schouw maar heb wel een ander leuk plekje waar ze absoluut niet zouden misstaan….

 2. Natuurlijk wil ik ook een kansje wagen! Het is een feest om je te volgen Andrea, echt waar! Hoop dat je nog heel lang doorgaat met wat je doet. Dank je wel xx

 3. Een beetje rondsurfend op zoek naar interieur inspiratie kwam ik op je blog terecht. Prachtige spullen!
  En die kandelaars Kwillem in huis. Alle 3 😉
  Ik ga je blog in de gaten houden!

 4. Geniet altijd erg van je interieur en sfeer, en je verhaaltjes. Warme sfeer! Erg leuk om mee te doen dus met de give-away van de Kwillem in huis kandelaars. Zijn echt top!

 5. Yes Andrea ik ben groot fan, van jou maar ook van de kandelaars
  Heb er zelf al 2 maar heb zeker nog een plekje voor deze beautys!!

  Fijne middag

  X Els (our_vintage_home)

 6. Lieve Andrea, wat ben je toch een lieverd om te volgen én dat zeg ik niet om te slijmen. Je interieur is totaal anders dan die van mij, maar ik geniet van je foto’s, stukjes, en blogs. Voor mij is insta ook een positieve invloed in mijn leven. Alvast fijne feestdagen, en alle goods veur 2019, dikke poen (ik heb mijn fingers crossed voor de wandelaars want die vind ik zooo gaaaf!!)

 7. Ik doe heel graag mee met deze fantastische give-away! Staan al erg lang op ons verlanglijstje Deze staat zou prachtig staan in onze nieuwe keuken! (@manoukvdck)

 8. Ik kijk altijd uit naar je nieuwe post! Je mooie style en foto’s een echte inspiratie.
  En dan ook nog een gave give away! Die kandelaren zijn prachtig, zouden echt een eye catcher zijn!
  Succes met je opleiding in de wereld van schrijven!

  • Wat ontzettend leuk om te lezen Franka. Ik “doe” nog maar net mee maar als je dan zulke leuke feedback krijgt wil je door blijven schrijven! 🙂 Leuk dat je mee doet en succes!

 9. Bedankt voor je oneindige inspiratie en ik kijk al uit naar het aankomende jaar! Zo’n prachtige set misstaat natuurlijk nergens! Mij mag je noteren.

 10. Wat heb je weer een leuke blog geschreven. Jou kandelaars staan geweldig op de schouw. Hier in huize Meijer zul je niet zo snel een kandelaar vinden…..waarom niet geen idee. Wel worden er hier elke dag geurkaarsje aangestoken. Die in een pot of waxinelichtjes. Je begrijpt dat ik dan ook graag met deze supergave giveaway mee doe zodat ik kans maak op deze kandelaars en ze in ons huis een mooi plekje kan geven.

  Liefs

 11. Oh ik ontdek jouw feee en blog nu pas.. wat jammer voor mij.. zie al veel inspiratie. Ik heb deze kandelaars al zo lang op mijn verlanglijstje staan. Zou te gek zijn als ik ze nu kan winnen.

 12. Hoi Andrea! Volgens mij schrijf je zoals je bent! Blijven doen hoor! Hier ook een achtbaanjaar achter de rug! 2019 mag wel wat saaier Wij wagen ook een gokje!

 13. Deze zijn zoooo leuk! Direct veel sfeer, love it! Zou een top kerst-cadeau zijn!
  Volg je al een tijd op instagram @nathaliemellema ❤️

 14. Prachtige kandelaars!
  Sinds begin dit jaar heb ik je blog ontdekt door je instagram pagina. Een jaar lang mocht ik fantaseren dat mijn toekomstige huisje er net zo uit ziet als dat van jou!
  Begin deze maand het goede nieuws gehoren te hebben dat ik een appartementje kan huren, dus nu wordt het tijd om het lekker in te richten.
  Ik doe dus ook mee met de give away!

 15. Wat doe ik graag mee ik vind ze prachtig,en in wit en dan mooie kaarsen in goud erin.dankjwel voor deze gave actie liefs Ilonka (plinka.life)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl Dutch
X