Blog ‘Oudere meisjes’ deel 17

Vandaag in de blog een ‘ouder’ meisje wat net 40 is geworden! Oh dat mag ik niet zeggen natuurlijk, 39 + 1 moet het zijn 🙂 Yvonne volg ik al vanaf mijn begin op Instagram en een ding wat ik echt vanaf het begin heb gevonden is dat Yvonne een ontzettend lieve vrouw is. Ik keek enorm op naar haar maar ze is altijd gewoon Yvonne gebleven, een schat met een groot hart. Lezen jullie weer mee? 

Stel jezelf voor, wie ben je en wat doe je.

Mijn naam is Yvonne Kwakkel. Ik ben al 18 jaar getrouwd met Sander en we hebben samen 3 kids Colin (17) Mitchell (16) en Cait (14). Ja wij hebben niet stilgezeten, gewoon hoppa achter elkaar, dan ben je er ook snel vanaf, hihi. Ik ben blij dat ik op redelijk jonge leeftijd (bewust) moeder ben geworden. Nu zijn ze groot en heb ik ook nog de leeftijd om van alles te gaan doen.

 

Vorige maand ben ik dan ook met de opleiding interieurontwerper begonnen. Hierbij werk ik ook nog voor 3 dagen in de gezelligste kledingwinkel. Heerlijk om met mensen bezig te zijn. Maar als ik vrij ben zit ik ook niet stil, ik werk geregeld met bedrijven samen om hun producten onder de aandacht te brengen. En ik fotograaf graag paarden.

Waar ben jij het meest trots op bij jezelf.

Waar ik trots op ben? Eigenlijk op wie ik geworden ben. Ik heb echt wel wat dingen meegemaakt, maar ik laat nooit mijn koppie hangen en blijf positief. Want het leven is al te kort en ik wil er ook veel mooie dingen uithalen. Ik ben een echte levensgenieter geworden.

Wat vind je het leukste aan ouder worden?

Wat ik het leukste aan ouder worden vind is dat je je veel minder druk maakt om bepaalde dingen. Je wordt wat wijzer. Je gedachtes veranderen. Ik zou ook echt geen 16 meer willen zijn, wat kunnen ze zich dan zo druk maken om van alles.

Wat zou je willen meegeven aan andere (jongere) vrouwen.

Wat ik mee wil geven. Geniet wat bewuster met wat je wel hebt en sta niet te veel stil bij wat je niet hebt.

Wat vind je minder leuk aan het ouder worden.

Wat ik niet leuk aan ouder worden vind. Nou dat is dan toch dat je het gaat zien. Ik heb als klein kind altijd gezegd “als ik later rimpels krijg dan ga ik aan de Botox” En ja dat doe ik nu dus ook (al 6 jaar) en ik schaam mij er zeker niet voor en ben er altijd erg open over. Ik wil er niet als een strakgetrokken Barbie of Sylvie uitzien, maar met mate vind ik het mooi en ik voel mij er prettig bij. Ik ga geen vermogen aan een potje crème uitgeven die toch niet helpt, hihi.

 

Welk gezegde of quote is jou op je lijf geschreven

Ik heb eigenlijk 2 gezegdes: “je leeft maar 1 x dus probeer er wat van te maken” en de andere zei mijn schoonmoeder toen zij overleed en dat heb ik op mijn arm gezet “you’re the one who van change things” Deze 2 zeg ik vaak tegen mijzelf en de kinderen. Want idd jij hebt de touwtjes in handen en je kan er voor gaan, maar dan moet je wel willen.

Wat zijn je passies en of hobby’s.

Mijn hobby’s zijn paardrijden, want we hebben een eigen paard. Ik ben hier heel vaak met mijn dochter te vinden. fotograferen vind ik ook echt een ontspanning. Doordat ik deze 2 dingen doe ben ik veel buiten en het buitenleven vind ik heerlijk. Ik maak ook geregeld wat dingen zelf.

Wat weet je nu wat je nog niet wist toen je jonger was.

Wat ik vroeger niet wist. Dat je zo snel ouder wordt, hihi. Man, man, man, wat is de tijd voorbij gevlogen.

Wat zou je anders doen in het leven? Zou je wel iets anders doen?

Ik denk niet dat ik iets anders zou doen, er zijn veel leermomenten in mijn leven geweest. En alles heeft z’n voor en nadelen. Misschien was ik wel eerst met Sander samen meer gaan reizen voordat we aan kids begonnen. Maar dit is iets wat wij nu heel graag willen doen en ook kan omdat de kids groter zijn.

Hoe oud ben je

Hoe oud ik ben? Ik zit in de ontkenningsfase, ik ben 39 + 1 en volgend jaar word ik 39+ 2 hihi

Waar kunnen mensen je vinden op Social media.

Ik ben te vinden op IG @yvonne_kwakkel Facebook yvonnelifestyle en mijn blog heet www.yvonne-kwakkel.com

Heb je zelf nog een toevoeging? Deel het met mij!

Nou ik denk dat jullie nu wel genoeg van mij weten en anders mogen jullie altijd wat aan mij vragen.

 

Bedankt Yvonne voor je bijdrage aan het blog ‘Oudere meisjes!’ YOU ROCK! 

#NOTOLDJUSTOLDER

 

Meer blogs lezen over ‘oudere meisjes? Je leest ze Hier!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *