Blog ‘Oudere meisjes’ deel 19

Vandaag in de blog ‘Oudere meisjes’ deel 19 een prachtige vrouw in vele opzichten. Sharita is by far de mooiste vrouw die ik ken op Instagram maar natuurlijk is ze veel meer dan alleen haar oogverblindende schoonheid. Sharita is een positieve en ontzettend lieve vrouw die haar kruizen ook gedragen heeft. Ik ben ontroerd door haar, ze is mooi, lief, krachtig en wil echt wat bijdragen aan de wereld. Een voorbeeld voor velen. Ik hoop dan ook dat ook veel jonge meiden meelezen! Krachtige sterke vrouwen zijn zo’n mooi voorbeeld voor de jonge generatie en Sharita is er een! Lees je weer mee? 

Stel jezelf voor, wie ben je en wat doe je

Mijn naam is Sharita. Ik ben hindoestaans. Mijn geloof komt dus uit het hindoeïsme. Ik ben geboren in Suriname. Maar ben op 4 jarige leeftijd samen met mijn ouders en 3 broers naar Nederland geëmigreerd… Dit omdat mijn vader hier een baan aangeboden kreeg bij een groot vrachtwagen bedrijf(DAF) mijn vader was namelijk monteur.. hij was 1 van de weinigen die een vrachtwagen motor in elkaar kon zetten.

Omdat ik nog zo jong was heb ik hier niet zoveel van meegekregen.. ik weet wel dat we het heel spannend vonden om in het vliegtuig te zitten. Ik heb van alles gedaan van makelaar tot model en directie secretaresse. Dit omdat ik gewoon zoveel dingen leuk vind om te doen. Maar toen ik zwanger was van de oudste ben ik gestopt met werken omdat ik zoveel mogelijk thuis wilde zijn.. en kreeg ik de functie van huis manager.. haha.

Omdat ik niet kan stil zitten ben ik me meer gaan bezig houden met interieur. Passie voor interieur was er altijd al.. maar door het vele werken in het bedrijfsleven kwam ik daar niet aan toe. Ik geef interieur advies.. dit doe ik het liefst online..nu met de COVID situatie ideaal.. maar dit deed in dus altijd al.. zo ben ik dus altijd thuis voor de kids.. dit werkt voor zowel mij als de klant super goed. Zo heb ik een paar jaar geleden een villa in Dubai ingericht en dat alles op afstand, via Skype.. dat was een geweldig project om aan te werken.

 

Waar ben jij het meest trots op bij jezelf

Dat ik altijd positief ben.. door deze instelling heb ik heel wat dingen overwonnen. Je zal mij niet snel ontmoedigd of gestrest zien..dat is iets wat niet bij mij past.

Wat vind je het leukste aan ouder worden?

Het leukste is dat ik niet eens merk dat ik ouder word.. haha.. echt niet. Ik voel me nog steeds even energiek en fanatiek als toen ik 16 was.. ik doe nog steeds de dingen die ik zo leuk vind met heel veel enthousiasme en passie..

Wat zou je willen meegeven aan andere (jongere)vrouwen 

Sta niet te lang stil.. overdenk niet alles.. doe het gewoon.. lukt het niet pakt het niet uit zoals je zou willen.. jammer dan..er komt altijd iets leukers op je pad. En luister altijd naar je eigen intuïtie..dat is toch meestal de beste raadgever.

Wat vind je minder leuk aan het ouder worden

De cijfers van je leeftijd.. haha.. als ik het in een formulier invul of het aan iemand vertel.. klinkt het zo gek.. dan denk ik  jeetje wat een heftig getal.. haha.

Welk gezegde of quote is jou op je lijf geschreven

The weak can never forgive

Forgiveness is the attribute of the strong 

Mahatma Gandhi 

Wat zijn je passies en of hobby’s

Interieur uiteraard. Heerlijk om bezig te zijn in mijn eigen huis of van een klant.. het constant jezelf uitdagen om er iets moois van te maken vind ik echt een heerlijk gevoel.

Ik vind het onwijs leuk om te knutselen om dingen zelf te maken.. zo heb ik jaren terug wat macramé wandkleden gemaakt.. toen was dat helemaal nog niet zo bekend als nu.. via mijn Instagram account heb ik er toen een aantal verkocht.. die hangen nu in Singapore Dubai en Amerika..dat was echt gaaf.. maar dan vind ik het wel weer genoeg.. ik wil er niet echt mijn werk van maken ofzo.. en nu zie je overal hand geknoopte macramé creaties..dat is wel grappig.. het ging toen ook net zo met de wollen wandkleden.. toen ik ze maakte waren ze vrij uniek..nu kan je ze overal wel kopen.

Wat weet je nu wat je nog niet wist toen je jonger was

Dat je al op je 20ste moet beginnen met het smeren van anti rimpel crème.. haha.. hier kwam ik een tijdje terug achter. Ik was uitgenodigd om online een soort workshop voor verzorgingsproducten bij te wonen.. heel grappig dat juist ik deze uitnodiging kreeg.. omdat ik echt niks om verzorgingsproducten geef.. maar ik dacht dat is wel leuk om eens mee te maken.. daar werd dus verteld dat je op je 20ste al moet beginnen met het smeren van dat soort crèmes.. het eerste wat bij me opkwam; Ehm dan ben ik al afgeschreven.. haha

Wat zou je anders doen in het leven? Zou je wel iets anders doen? 

Ik zou willen dat ik meer in mezelf had geloofd.. meer voor mezelf was opgekomen.. dan had ik meer uit het leven gehaald.. maar dat gezegd te hebben.. zou ik zo weer 4x zwanger zijn geworden.. want dat was heel speciaal en bijzonder.. gezegend met 4 kinderen.. daar zou ik zeker niets aan willen veranderen.

Hoe oud ben je

Ooh nu moet ik het dan toch opschrijven.. haha.. maar hier komt het; 45

Waar kunnen mensen je vinden op Social media

Ik heb een Instagram account @Soohme_ 

Deze heb ik een paar jaar terug samen met mijn oudste zoon gemaakt. Ik heb nul ervaring met Social media. Dus zijn hulp was zeer welkom..al ging dat niet van harte.. haha.. tieners hé!

 

En dan de naam.. daar heb ik niet eens over hoeven nadenken. Ik bedacht het ter plekke..hihi.. Soohme staat voor zo ik. Precies zoals ik ben dus. Bij de dingen die ik doe. Typische Soohme.. haha

Hierop deel ik mijn passie voor interieur van mijn eigen huis en heel soms zie je mij voorbijkomen.. daar deel ik dan iets minder van.. maar ik krijg steeds vaker via privé berichtjes dat ze mij ook heel graag zien in mijn eigen interieur.. dus ik denk dat ik dat geleidelijk ook ga doen.. altijd leuk toch om diegene achter het account te zien.. tenminste ik vind dat altijd heel leuk om bij anderen te zien.

Heb je zelf nog een toevoeging? Deel het met mij!

Mijn roots liggen in India. Daar komen mijn opa & oma(moeders kant) vandaan. Mijn opa is een Indiër en mijn oma een Hollandse.. dat was best heftig in die tijd. Ik ben er nog nooit geweest.. maar ik zou er graag naartoe willen. Zo’n prachtig mooi en puur land. Ik ben dit jaar mijn bedrijfje begonnen. Ik wil daar mooie handgemaakte producten laten maken door de vrouwen uit Nepal. Mijn steentje bijdragen voor een goed leven voor de gezinnen daar.

Ik weet als geen ander hoe zwaar het leven kan zijn.. ook al ben ik opgegroeid in Nederland.. het indiaanse cultuur werd bij ons thuis altijd heel erg strikt nageleefd.. zo ben ik dus ook op hele jonge leeftijd uitgehuwelijkt.. ik weet dus hoe belangrijk het is om op je eigen benen te staan.. zelf je toekomst te maken.. niks is je gegeven..dat heb ik nu zelf bereikt en dat wil ik doorgeven aan andere vrouwen.

Liefs Sharita

Bedankt Sharita voor je bijdrage aan het blog ‘Oudere meisjes!’ YOU ROCK! 

#NOTOLDJUSTOLDER

Meer blogs lezen over ‘oudere meisjes? Je leest ze Hier!

12 Reacties

 1. Ik was altijd al fan van je lieve Sharira en nu nog meer. Je bent prachtig! Van binnen en van buiten… Ennuh 45?! Dat had ik je never nooit gegeven! Geniet van je dag mooi mens.
  Heel veel liefs,
  Chantal xxx

 2. Prachtige blog en wat een mooi account. Ik ga jou meteen volgen. Heel anders dan bij mij maar dat maakt het juist super interessant. Maar dat jij 45 bent nee echt nooit gedacht. You beauty.

 3. Wat een mooie blog over jou.
  Fijn dat je een mooie Lotus bloem bent.
  Uit de modder omhoog gegroeid op te stralen in het zonlicht..
  Lieve groetjes XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *