Blog oudere meisjes deel #45

Deze week de allerliefste Nathalie aan het woord! Deze kanjer is een jong ‘ouder meisje’ en vertelt enthousiast over haar kijk op het leven. Wat ik echt niet wist is dat Nathalie van de kerstboom poster was! Die enorme Insta hit van een paar jaar geleden! Nooit geweten! De liefde voor haar gezin is gewoon voelbaar, ook op Instagram. Ik volg haar met veel plezier en vond het enorm leuk meer over haar te lezen! Jij vast ook, lees je weer mee met de blog ‘oudere meisjes’ deel #45 !

Stel jezelf voor, wie ben je en wat doe je

Ik ben Nathalie. Hi! Thanks for having me!

Woonachtig in Stadskanaal (onder de rook van Groningen). Al 19 jaar samen met mijn lief Bernard we hebben 2 jongens, Hero (15) en Hessel (10). Een labrador Joep en 3 katten Pip, James en Josje.

Ik kocht ons huis eind 2000 en sinds 2001 woon ik hier. En nu maken we mooie plannen om te verkopen/verhuizen. We zijn toe aan een volgende stap in ons leven.

Ik heb werk 30 uur in de week bij een bedrijf die veiligheidsopleidingen verzorgd. Denk aan BHV/EHBO, Kinder EHBO, VCA, etc.. Ik werk elke dag van 08:00 uur tot 14:00 uur en kan er elke middag voor de jongens zijn. Hessel is 10 en ik haal hem elke dag van school. En dat ik dit, in de periode dat ze naar de basisschool gaan, kan/kon doen ben ik heel dankbaar voor. Hero zit in Havo3.

Bernard heeft een eigen reclame- en communicatiebureau in Stadskanaal.

Samen hebben we in 2015 DesignJungle opgezet. De welbekende kerstboomposter kwam uit onze koker. Wat een succes was dat!

Na 5 jaar hebben we besloten de webshop te sluiten. Ik werk in loondienst en Ben had het zo druk dat het niet meer paste in ons dagelijkse beslommeringen. Op je hoogtepunt moet je stoppen zeggen ze vaak? Dat hebben we gedaan.

Waar ben jij het meest trots op bij jezelf

Dat ik sta waar ik nu sta. Het leven begint bij 40 zeggen ze toch? Zo voelt het bij mij wel een beetje. Ik ben zoveel meer van mezelf gaan houden, weet waar ik sta, maar ook waar ik naartoe wil. Ik hoef niet ergens bij te horen. Laat mij maar lekker… Take it or leave it.

Ik sta positief in het leven en heb ook de drang om te blijven leren over het leven. En ik ben er nog niet hoor. Valt nog een hoop te leren.

Ook zo enorm trots op mijn 3 mannen joh! We zijn echt zo gek op en met elkaar. En als ik dan naar mijn kinderen kijk dan overheerst de liefde. Ze zijn nog hartstikke jong, maar ze staan zo fijn in het leven en ze zijn zo lief. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij en elke leeftijd heeft zijn struggles, maar WOW! En dat doen we toch maar mooi even.

De periode dat de jongens niet naar school konden en thuis moesten werken hebben ze ook zo goed gedaan. Ondanks dat wij niet elke keer thuis waren, hielp Hero zijn broertje en dat maakt me wel blij.

Onlangs hebben we een super gave reportage mogen maken voor @wonenenco. 6 pagina’s in het Dagblad van het Noorden. Dit hebben we met ons gezin gedaan! Het was een hele leuke dag en een geweldige herinnering voor later. #trots

Wat vind je het leukste aan ouder worden?

Uuuhhh….  Dat ik nog steeds alles kan eten en geen gram aankom. Er is me zo vaak gezegd: ‘Wacht maar tot je 30 bent”! En toen ik dat ruim gepasseerd was moest ik maar wachten tot mijn 40e. Niets van gemerkt, hahaha… Dan kan ik wel blijven wachten tot in een ons weeg. 😉

Maar nu even een serieus antwoord.. Dat ik steeds meer leer over mezelf. Soort van: Wijsheid komt met de jaren. Ik besef me wat ik heb en daar ben ik zo zo blij mee! Elke dag sta ik op met dat in mijn achterhoofd. Wat ik heb en hoe gelukkig mij dat maakt. Dus het ouder worden maakt me best heel gelukkig.

Wat zou je willen meegeven aan andere (jongere) vrouwen

Be you! Always!

Sluit af en toe je ogen en denk even aan jezelf. Dat je er toe doet. Dat je mag zijn wie je bent. Jong of oud. Je bent je eigen individu en je moet daarom goed voor jezelf zijn.

Voordat je uit bed stapt tegen jezelf zeggen dat je gelukkig bent. Sta met positiviteit op en je dag begint een stuk leuker.

Wat vind je minder leuk aan het ouder worden

Op dit moment nog niets eigenlijk. Of is dit te kort door de bocht?

Als ik zeg dat ik dit jaar 42 wordt dan hoor ik vaak of ik misschien een grap maak. Nope! hahaha…Waar ik wel eens over nadenk is dat ik er gewoon al 40 jaar op heb zitten en dat de tijd niet stil staat. Wat heeft het leven allemaal in petto?

Welk gezegde of quote is jou op je lijf geschreven

Quotes quotes… Ik heb geen lijfspreuk ofzo. Ik vind altijd wel mooie woorden als ik even op pinterest snuffel. En als ik die lees dan heb ik vaak wel even stof tot nadenken. Mijn lief zei vorige week wel…. “Er is niemand zo begaan met ons.. Als onszelf” Dit raakte me, want in the end.. is dit zo.

En eerlijk? Ik heb geen quotes in huis. Dan moet ik altijd denken aan van die letters op traptreden en bordjes met ” in dit huis…….”  Ik heb daar persoonlijk niet zoveel mee. En het past ook niet bij mij.

Wat zijn je passies en of hobby’s

Sinds een jaar of 3 ben ik actiever op insta en werd ik zo de interieurwereld in geslingerd. Ik zie zoveel moois! Ik vind het erg ontspannend na een dag werken. Beetje rommelen in huis, wat veranderen. Sinds we ons huidige bankstel hebben is het drastisch omgooien van het interieur verleden tijd, want de bank past niet op een andere manier in de woonkamer, maar dat is oke. De basis is goed zo.

Het lijkt me ook leuk om een cursus gericht op interieurstyling oid te volgen. Dus tips zijn welkom. Een blog staat ook op mijn wensenlijstje.

Ik lees ook graag.. Scandinavische thrillers.. doe het echt te weinig! En een serie op Netflix.. Als ik even niet weet wat ik moet kijken dan zet ik the Blacklist of Prison Break weer aan… my guilty pleasure.. al 100 keer gezien!

Oh en eten.. lekker eten… hmmmm… Ik kreeg van Ben dit jaar een KitchenAid. Iets lekkers bakken vind ik ook leuk om te doen.

Wat weet je nu wat je nog niet wist toen je jonger was

Mensenkennis. Oh, wat heb ik de afgelopen jaren veel geleerd. Ik ben een beetje een stille, observeer graag. Heb ook wel een handige babbel hoor. En als ik me op mijn gemak voel dan is stil zijn geen optie.. hahaha. Mijn voelsprieten doen het goed. Of laat ik het zo zeggen.. Ze doen het steeds beter. Ik had dit toen ik jonger was niet en kreeg dan de geregeld de deksel op mijn neus.

Bij mij hoeft niets op de weegschaal. Niets! Alles wat ik doe voor mezelf of voor een ander doe ik met liefde. Dat komt uit mijn hart. Maar nu ik ouder ben en wat meer mensenkennis heb, merk ik dat dit niet voor iedereen geldt. ‘Ik doe dit, dus jij moet..’ Dat soort dingen. Echt… ‘mij niet bellen’ hahaha. Ach, al doende leert men.. En beter laat dan nooit.

Wat zou je anders doen in het leven? Zou je wel iets anders doen?

Alles gebeurt met een reden. Dus ik weet niet of ik dan iets anders zou doen. Ik heb nu wel meer inzicht, dus zou meer nadenken voor ik iets zou doen. Denk dat dit weer met ouder worden te maken heeft. Ik heb lessen geleerd, dingen meegemaakt. En ik kan niet terug.. Wat nu gebeurt, gebeurt. En ik ben er zelf bij.

Hoe oud ben je

41,5 haha..

Waar kunnen mensen je vinden op Social media

Ik deel graag mijn bezigheden op insta. Vertel graag wat ik zoal doe, of niet doe hahaha… Vind het contact met mijn volgers ontzettend leuk! Geniet daar echt zo van. Wat een lieve mensen heb ik leren kennen. Echt te gek!

Je kan me hier vinden, IG @livingbynathalie en FB @livingbynathalie

Heb je zelf nog een toevoeging? Deel het met mij!

Lieve Andrea, je stuurde me de vragen en dit zette me aan het denken. Vragen die over mij gaan.. Dit was echt wel even een eyeopener. En dat vind ik mooi.

Dank je wel Dre dat je me gevraagd hebt. Ik volg je al een hele tijd en je bezorgt me elke keer weer een glimlach. Je dansjes, je prachtige stijl, je positiviteit..

Je bent een mooi en lief mens.

Lieve lezers… The older you get, the better you get. Unless you’re a banana 🍌

Knuf Nath 💋

Bedankt Nathalie voor je bijdrage aan het blog ‘Oudere meisjes!’ YOU ROCK! 

#NOTOLDJUSTOLDER

Meer blogs lezen over ‘oudere meisjes? Je leest ze HIER!

9 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *