Blog ‘Oudere meisjes’ deel 5

Vandaag weer een inspirerend ouder meisje op de blog! Fem(ke) geeft vandaag antwoord op de 12 vragen! Ik volg haar nu een poosje op Instagram en ze is echt een hele vrolijke meid. Ik weet zeker dat ze jullie ook een glimlach weet te bezorgen! Lees je mee met het ouder meisje van vandaag, Femke! 

 • Stel jezelf voor, wie ben je en wat doe je.

Ik ben Fem(ke) en mama van 2 leuke boys, al bijna 22 jaar samen met mijn maatje Jens. Ik doe van alles! Ik ben 15 jaar eigenaar geweest van een evenementen bureau in groepsuitjes en incentives. Ik ben me nu aan het beraden wat ik naast mijn nieuwe baan nog wil gaan doen om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Ik vind zoveel leuk en eigenlijk wil ik niet kiezen. Wie weet doe ik dat dus ook lekker niet 😉

 • Waar ben jij het meest trots op bij jezelf.

Ik vind mezelf wel een sterk persoon met een groot hart voor alles en iedereen. Ja ik ben lief! Jeetje voor t eerst dat ik dit openlijk schrijf maf he. Alsof je dat van jezelf niet mag zeggen. Maar daar ben ik wel een beetje klaar mee. Ik ben ook van nature positief ingesteld en sta dan ook nog steeds overend, ondanks de uitdagingen die op mijn pad liggen, daar ben ik eigenlijk wel erg trots op! Oh ja en ik heb superveel ideeën altijd. Soms lastig maar ook leuk!!

 

 • Wat vind je het leukste aan ouder worden?

Hmm.. ik weet niet zeker of ik ouder worden wel zo leuk vind. Het heeft echt wel mooie dingen als dat je niet meer zo onzeker bent over je lijf, wat iemand van je vind en dat je je dus niet meer zo druk maakt om onbenullige dingen. Althans zo ervaar ik het.

Oh ja en het leven krijgt meer verdieping. Dat vind ik wel erg mooi en waardevol. Maar ook vind ik ouder worden best wel een dingetje. Ik vind het leven gewoon veel te leuk en mooi 💕

 • Wat zou je willen meegeven aan andere (jongere) vrouwen.

Dat ze goed zijn zoals ze zijn. Wees lief voor jezelf en elkaar. Volg je hart en maak je niet te druk om wat een ander vindt. You ROCK!!

 

 • Wat vind je minder leuk aan het ouder worden.

De vergankelijkheid. Dat mijn ouders ook ouder worden. De kids zo snel groot worden. Wil sommige momenten gewoon wat langer vasthouden. Maar goed aan de andere kant, als het niet vergankelijk was zou je het misschien ook minder waarderen en koesteren.

Dat je haar krijgt op de meest rare plekken. Maar echt.

 

 • Welk gezegde of quote is jou op je lijf geschreven.

Be nice!! Always! En ook ‘Het glas is altijd halfvol, uiteindelijk komt alles goed.’

 • Wat zijn je passies en of hobby’s.

Ik vind het bedenken van nieuwe concepten supergaaf! Ook vind ik het leuk om te creëren, of dat nu een mooi sieraad is, een leuke post, een gezellig hoekje in huis, een toffe foto of totaal nieuw bedrijfsplan. Ik krijg daar enorm veel energie van!

 

 • Wat weet je nu wat je nog niet wist toen je jonger was.

Dat het echt allemaal zo voorbij gaat! En dat m’n ouders vaak gelijk hadden 😉 ja mam! Ik zei t echt 😅

 • Wat zou je anders doen in het leven? Zou je wel iets anders doen?

Ik zou meer hebben genoten! En minder als vanzelfsprekend ervaren.

Ook zou ik misschien wat beter voor mezelf hebben gezorgd. Maar anderzijds had ik misschien de lessen niet geleerd die ik heb geleerd. We zijn hier tenslotte ook om te leren. Daarvan ben ik overtuigd.

 • Hoe oud ben je.

40 jaar, sinds kort hoor ik bij de club! Dan begint het eigenlijk allemaal pas! Toch?!

 

 • Waar kunnen mensen je vinden op Social media.

Op Instagram @eclectic_fem en wil ook t bloggen wat meer vorm gaan geven op www.eclecticfem.com

 • Heb je zelf nog een toevoeging? Deel het met ons!

Ik vind het supertof dat je dit item hebt opgezet. Dat je met je succes andere vrouwen een podium geeft. Naar mij idee ook zoals het zou moeten zijn. (Ben aan het kijken hoe ik ook meer mijn eigen steentje bij kan dragen. Er is al wat aan het borrelen maar nog niet concreet. )

Ik zie steeds meer mooie dingen ontstaan hier. Meer verdieping en verbinding. Waar het wat mij betreft ook meer om gaat! You rule!! 💕

Bedankt Femke voor je bijdrage aan het blog ‘Oudere meisjes!’ YOU ROCK! 

#NOTOLDJUSTOLDER

 

Meer blogs lezen over ‘oudere meisjes? Je leest ze Hier!

10 Reacties

 1. Hey Fem, superleuk om meer over jou te lezen. Ik herken mij heel erg in jouw stukje over ouder worden en de vergankelijkheid. Ik volg je nog niet heel lang maar wel met heel veel plezier. Liefs Danny

 2. Super leuk geschreven Fem. Sommige punten herken ik wel. Dat alles zo snel gaat, dat je ouder wordt (dus ook je ouders). Dat echt niet alles zo blijft. Zou helemaal maf worden als ik mijn ouders niet meer zou hebben. In mijn ogen zijn ze nog jong hoor (74) maar je ziet ze ouder worden.

  Pluk de dag xxx

  • Super leuk geschreven Fem , en herkenbaar de vergankelijkheid ook … 40 jaar een top leeftijd vind ik persoonlijk als veul ouder meisje 😉
   Genoten van je verhaal !
   Groetjes Carla xx

  • Mag/ kan ik dat zeggen, na alleen het lezen van jouw bijdrage? Wat ben je leuk!
   En welkom bij de club, heb de 40 ook net aangetikt haha.
   Liefs, Mir

 3. Mooi stuk van Fem! En die haren! Ja, dat vind ik dus echt mega stom van ouder worden! Dankjewel voor het delen van jouw beleving op ouder worden en welkom bij de club van 40 ;).

  • Leuke blog Fem, al vind ik jou eigenlijk nog piep (ga zelf al wat jaartjes langer)
   Lijkt wel hoe ouder hoe sneller de tijd gaat.
   En helaas die haren die op je plaatsen tegenkomt waar je ze niet wilt zien, grrr word helaas alleen maar erger
   Jouw persoonlijke qoute vind ik een mooie Be Nice
   Liefs Erna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *