Blog ’thuis bij’ deel 6

We vinden het allemaal stiekem leuk, binnen gluren bij de buren, je vergapen aan andermans interieur en ideeën opdoen bij een ander! Daarom vandaag weer een nieuwe binnenkijker bij de rubriek ‘Thuis bij.’ In deze rubriek deel ik toffe en vooral unieke interieurs en huizen met jullie met dito inwoners. Aan de hand van een aantal vragen krijgen we een beeld hoe een interieur is ontstaan en wat de bewoner(s) fijn vinden aan hun interieur, welke wensen er nog zijn en krijgen we eventuele leuke tips! Deze week aan het woord bij ‘Thuis bij’ Maarten en Sharvin. Lees je weer gezellig mee?

Stel jullie zelf even voor, wie ben je en waar woon je

Hoi! Wij zijn Maarten (30) en Sharvin (27) en wonen sinds 2019 samen in een jaren ’30 appartement in Rotterdam-Noord. Maarten is interieurstylist bij Dutch design merk Pols Potten en Sharvin werkt als stafmedewerker Talentontwikkeling bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Hoe omschrijf je jullie interieur/huis/stijl

We omschrijven ons interieur vaak als eclectisch: een mix van frisse kleuren, nieuwe én tweedehands meubels en veel planten. Soms noemen we ons appartement ook wel een minimuseum omdat er zoveel te zien is. Van opgezette insecten, keramieken honden, design objecten tot de al maar groeiende collectie kunstwerken aan de muur. Het is altijd heel erg leuk als we bezoek krijgen en vrienden rondlopend vragen wat er weer veranderd is.

Wat is jullie ultieme woonwens. Is die al vervuld of droom je nog verder?

We zijn sowieso ontzettend dankbaar dat we in de vrij hectische huizenmarkt iets hebben kunnen kopen maar dromen doen we altijd. Bijvoorbeeld over het bouwen van ons eigen huis of wonen op een plek waarbij we omringd zijn met veel groen. Vooral Maarten houdt erg van tuinieren en is ook opgeleid als hovenier. We hebben nu een klein balkon/terras maar een tuin behoort wel tot een van onze wensen.

Jullie beste interieur aankoop is… en waarom?

Onze beste interieur aankoop in huis zijn waarschijnlijk de verschillende zuilen. We hebben er 6 die ieder verschillend zijn in kleur en vorm. Wat leuk is dat we ze ook hebben gevonden via Marktplaats waardoor je ze niet snel bij iemand anders thuis vindt. De zuilen die geschilderd zijn veranderen we ook wel eens van kleur. We zetten er vaak objecten op of planten om zo de hoogte te accentueren van het appartement.

 

Wat is een absolute miskoop geweest

Echt absolute miskopen hebben we niet echt gehad omdat we overal wel van hebben genoten. Een ding wat geen lange levensduur heeft gehad was een groen kleed. We wilden op korte termijn een nieuw kleed en hadden beslist. Uiteindelijk paste het kleed niet bij ons en hebben we het weer doorverkocht. We kopen en doorverkopen wel vaker items die meestal ook al tweedehands zijn. Op deze manier blijft het toch duurzaam omdat het dan weer nieuw leven krijgt bij iemand anders.

Welk interieur account is een absolute aanrader?

Het zijn er bijna teveel om op te noemen maar een aantal favorieten:

@pieterpeulen, @berrydijkstra, @househomo, @alekmodin, @plant_papis en @verygaypaint.

Hebben jullie een favoriete quote/uitspraak?

Life is full of colour, why shouldn’t your home be?!

Hebben jullie een leuke tip of DIY op interieurgebied? Deel hem met ons!

Omdat we zo vaak de kleuren in ons interieur veranderen hebben we aardig wat restjes verf opgespaard. Deze gooien we eigenlijk nooit weg omdat we altijd wel iets vinden om een kleur te geven of weer eens op te pimpen. Zo kan je ook op een makkelijke manier steeds dingen veranderen in huis zonder dat het geld hoeft te kosten. Daarnaast proberen we altijd iedereen te inspireren om te kiezen voor kleur. Veel mensen denken dat kleur heel druk maakt en wit juist rustig, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Alles gaat uiteindelijk ook om balans.

Tot slot, hebben jullie nog een leuke toevoeging, we lezen graag mee!

Interieur is van ons altijd al een passie geweest en ons account is eigenlijk begonnen in de eerste Lock down. Het is superleuk om te zien dat we in het afgelopen jaar al zoveel mensen hebben bereikt en geïnspireerd. Dat motiveert ons alleen maar om steeds weer te vernieuwen, te experimenteren in huis en we zijn al een tijd aan het dromen over een eigen winkel in interieur!

Super leuk dat we deze bijdrage mogen doen aan de blog!

Liefs,

Sharvin & Maarten

Dankjewel Sharvin en Maarten voor het kijkje bij jullie thuis! Meer volgen van Sharvin en maarten?

Instagram:@happyvillageinterior

Meer inspirerende accounts vind je onder de rubriek  ‘Thuis bij.’ 

5 Reacties

  1. Wauw, ik ben zelf totaal niet kleurrijk maar dit, op deze wijze, zo groots en toch in balans is echt mooi om te zien. Een erg mooie “Thuis Bij”.
    Liefs Danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *