Een nieuwe vloer van Moduleo.

Bijna een jaar geleden ging ik samen met Roel en Kim naar vloerloods om een vloer uit te kiezen voor in hun nieuwe huis. Het is een oud mooi jaren 30 huis maar moest wel helemaal op de schop. Er was geen verwarming en alles was nog in originele staat. Heel tof om sommige elementen te bewaren maar de vloeren moesten echt overal vervangen worden. Omdat ik zo enorm enthousiast ben over onze Moduleo LayRed vloer raadde ik ze aan om samen naar vloerloods in Kampen te gaan.

 

Op bezoek bij Vloerloods.

Het bezoek aan Vloerloods, waar ze een geweldige keuze aan Moduleo vloeren hebben maakte al snel duidelijk dat ook Kim en Roel enorm gecharmeerd waren van de prachtige vinyl vloeren die niet van echt hout en steen te onderscheiden zijn. Een aantal voordelen van de Layred Moduleo vloer op een rijtje:

  • In de authentieke pvc-vloeren zit vrijwel geen herhaling. Hierdoor is de vloer bijna niet te onderscheiden van echt hout.
  • De akoestische laag in het midden absorbeert het loopgeluid. Hierdoor kraakt de vloer niet en is er ook geen irritant klikgeluid te horen.
  • Pvc is waterafstotend. Hierdoor is de vloer makkelijk in onderhoud en ook uitermate geschikt voor badkamers en keukens. Poetsen kan met water. Er zijn geen zware poetsmiddelen nodig om de vloer te onderhouden.
  • Layred telt 12 lagen die samen de sterkte, het comfort, het design en de prestaties van de vloeroplossing bepalen.

 

  • De geïntegreerde ondervloer zorgt voor extra leg gemak. De vloer is uitermate geschikt om over een bestaande vloer te leggen of over een oppervlakte wat niet helemaal egaal is.
  • Een Moduleo LayRed-vloer is extreem duurzaam. Je krijgt levenslange garantie!
  • De Moduleo LayRed- vloer is verkrijgbaar in 7 houtdessins, 40 kleuren en 2 formaten. De vloer heeft een extreem matte afwerking.
  • De vloeren zin geschikt voor vloerverwarming.

De uiteindelijke keuze.

Kiezen welke vloer her werd was wel een ding want zoals gezegd is de keuze enorm. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor een warme kleur namelijk de Mountain Oak 56275. Deze prachtige kleur straalt warmte en comfort uit. Precies wat ze voor ogen hadden en wat past in het authentieke huis.

Ook in de badkamer.

Roel en Kim wilden eerst op de badkamer voor tegels kiezen maar na het zien van de vloeren kozen ze ook voor de badkamer deze vloer uit. Het resultaat is dat beide bovenverdiepingen nu voorzien zijn van een prachtige doorlopende vloer. Hieronder alvast een voorproefje!

Binnenkort verschijnt een tweede blog met voor en na foto’s. Het is echt prachtig geworden dus hou de blog in de gaten voor het eindresultaat!

Liefs Andrea

Categories:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *