Een rondje loods5 in mijn uppie!

Wat is het toch fijn dat er een loods5 vestiging op 15 minuten afstand rijden ligt. Zo wip ik er regelmatig even binnen en ja je begrijpt er gaat altijd iets mee naar huis. Van de week was ik er ook weer en deze keer nam ik mijn camera mee. 

In mijn uppie.

Shoppen met vriendinnen is fun! Zeker als je er een lunch aan vast plakt. En toch ga ik ook heel erg graag alleen shoppen en vooral trends spotten. Dan kan ik gaan waar ik wil, blijven staan wanneer ik wil en desnoods weer helemaal teruglopen naar dat ene servies in het begin van de winkel. Klinkt saai misschien maar ik vind het echt leuk met mezelf 😊

Lampionnen!

Van de week ging ik dus weer alleen maar deze keer nam ik mijn camera mee. Ik vind de stijlkamers van loods5 altijd erg gaaf ingericht. Nu ben ik op het moment zelf erg van de neurale tinten en bruintinten en deze zag ik ook in enkele kamers terug. Wat ik ook erg mooi vond waren de lampionnen, neutraal maar ook met opdruk. Ik voorspel een trend! Deze lampionnen gaan we zeker in het voorjaar terugzien in het interieur maar ook de gekleurde papieren versies voor in de tuin. Ik heb er een aantal meegenomen voor bij Teun op de kamer. Ook kocht ik een prachtige kruik/vaas van het merk by-bazz. Een aanwinst in onze woonkamer.

Prachtige stijlkamers.

Wat ik ook erg tof vond was de stijlkamer “A Gentleman club” De prachtige bruintinten gecombineerd met zwart en wit sprak mij erg aan. De gouden bijzettafeltjes erbij maakte de look helemaal af! Je zou er plaats nemen met een goed boek en een glas port. Ook blijf ik fan van Kokodama. Ze hebben een hoekje in loods5 waar hun mooie producten uitgestald zijn. De grote unit van Riverdale was nieuw! Prachtig.
Ik maakte veel foto’s, te veel om allemaal te delen maar hieronder een kleine samenvatting. Om je ogen uit te kijken!

Wat vinden jullie van loods5? Wel eens geweest? Zo niet dan raad ik je aan om toch echt eens een van de filialen te bezoeken. Samen met een stel vriendinnen want ze hebben ook erg leuke lunchrooms of alleen zoals ik het vaak doe. Veel plezier!

Liefs Andrea

14 Reacties

  1. Wij zijn er afgelopen zomer geweest en sinds dien baal ik nog meer dat we er niet een wat dichter in de buurt hebben Die lampionnen zijn geweldig, die komen hier vast te hangen!!

    xx Mindy

  2. Leuk om eens zo binnen te kijken bij Loods 5 waar ik dus nog nooit ben geweest. Wat ik wel jammer vind, is dat mijn stijl vaak niet vertegenwoordigd is in dit soort winkels. Maar misschien vergis ik me daarin ‍♀️? Liefs Linda

    • Er is een hele bovenverdieping met meubels en zelfs een hele afdeling vintage waar ook midcentury te vinden is! Alleen fotografeert dat niet zo lekker 😉 Ik denk dat er echt voor iedereen wel wat te vinden is. Wel een dikke portemonnee meenemen!

  3. Ik heb er ook een op 15 min afstand, en ga regelmatig in mijn eentje lekker struinen. Juist in mijn eentje, heerlijk! En dan halverwege een koffietje nemen, en dan weer verder . Zalig!! Echt mijn genietmomentjes

  4. Ja hier nog een die er graag komt….en een mazzelaar want mijn dochter werkt in de loods 5 garage zaandam. ..dus lekker dicht bij t vuur maar ook gevaarlijk! !haha..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *